Szegény RöFi. Nagyon drága volt? Az enyémet jól megcsinálták, és nem volt vészes költség, szerintem a tied sem lesz nagyon sok. Meg ma úgyis szar idő van, nem is tudnál motorozni. =)
Igen, kb 1 óra alatt ki is jöttek. Vagy letestel, vagy kontajthiba lehet. Ahogy elfordítottam a kulcsot semmi, kb 30 x próbáltam de semmi. Utána volt gyujtás, megpróbáltam beindítani, egy kattanás és gyujtás megint nincs. Megnéztem a biztosítékokat de mind jó. Szóval tréler, és szervíz, kedden hozzálátnak. Kiváncsi vagyok hol a hiba. Pedig csak egy kicsit motorozni indultam, 15 km-t jutottam előre
szia, te hol vetted a felnicsíkot, milyen vastag, a tiéd világít mint állat, én is most raktam fel, és nem világít ennyire, vagy csak azért gondolom ezt, mert az enyémen van sok 3m fényviszaverő és azok jobban világítanak a sötétben? Az enyém ezüstmetál, 7 mm széles.
Így lehet megpakolni az RFet.
Nyeregtáskához van egy induló alap amit rögzítek a hátsó ülésre. Ahhoz 2 oldalról csattal + hevederekkel a lábtartóhoz a nyeregtáskákat. + van még hozzá egy 40 literes hengertáskám amit nem használok a doboz (mert az zárható és nem ázik be) és utas miatt.
Húúú nagyon jófelek vagytok. Gykorlatilag amit kéthónapja nem tudok megoldani most 48 órán belül sikerült. Köszönöm
Még az ügyben érdeklődnék, hogy van-e köztetek olyan Rf-es akinek nyeregtáskája van. Valahogy meg kellene oldanom a túrázós poggyászt, de doboztartó konzolt lehetetlen, vagy brutál összegből lehet csak beszerezni.
Lehet rögzíteni az oldaltáskát?
Én is Lakihegyen vettem, de teljesen ép már nem volt a Lacinak.
Foglalkozik olyannak, hogy ami nem nagyon sérül kijavítgatja, hogy 1 mindig legyen ami vihető. Van neki a dobozba vagy 3-4 db törött. Mi is úgy állapodtunk meg, hogy az én töröttemet leadtam, és egy javítottat kaptam helyette, minden nyúlványa, füle normálisan megvan. ha jól emlékszem (nem kevés) 25k volt a cucc.
A
Óriási gondom volna.
Segítségeteket szeretném kérni.
Suzuki Rf tipusu motoromhoz hátsó lámpát, vagy lámpa búrát keresnék. Az enyém sajnos össze van törve.
kalmanjozsi@freemail.hu
06305392581
Köszönöm
Hátsó kerékről lecseréltem a zöld csikot fehérre. Nekem teccik! Holnap lesz időm az elsőre is, majd csinálok képeket. Meg van a friss műszaki, innentől tömör szezon.
Én tavaj újítattam fel az enyémet a kárászy-nál vagy 15 vagy 17 volt, inkább felújítattam, mint egy használtat vettem volna, mert valószínű simán éveket kibír hiba nélkül a használt is, de én jobban szeretem ha tudom mi van a mociba, mi mennyit bír. Jól megcsinálták fél év garival.
A 17-ES FÉNYVISSZAVERŐS FEHÉR.
Lila felnikre még akarok az extra metálbol majd.
Adatlapod tölcsed ki fotókkal lécci!
Hatalmas. Nem is gondoltam volna.
Másold be a LOUIS termékkeresőjébe és megtalálod.
Nem pont ez az enyém, de ugyan ez a rendszer felépítése.
Nyeregtáskához van egy induló alap amit rögzítek a hátsó ülésre. Ahhoz 2 oldalról csattal + hevederekkel a lábtartóhoz a nyeregtáskákat. + van még hozzá egy 40 literes hengertáskám amit nem használok a doboz (mert az zárható és nem ázik be) és utas miatt.
Még az ügyben érdeklődnék, hogy van-e köztetek olyan Rf-es akinek nyeregtáskája van. Valahogy meg kellene oldanom a túrázós poggyászt, de doboztartó konzolt lehetetlen, vagy brutál összegből lehet csak beszerezni.
Lehet rögzíteni az oldaltáskát?
http://auto-motor.vatera.hu/mo...
Én is Lakihegyen vettem, de teljesen ép már nem volt a Lacinak.
Foglalkozik olyannak, hogy ami nem nagyon sérül kijavítgatja, hogy 1 mindig legyen ami vihető. Van neki a dobozba vagy 3-4 db törött. Mi is úgy állapodtunk meg, hogy az én töröttemet leadtam, és egy javítottat kaptam helyette, minden nyúlványa, füle normálisan megvan. ha jól emlékszem (nem kevés) 25k volt a cucc.
A
Továbbra is keresnék Suzuki Rf-hez hátsó lámpát.
kalmanjozsi@freemail.hu
06305392581
Segítségeteket szeretném kérni.
Suzuki Rf tipusu motoromhoz hátsó lámpát, vagy lámpa búrát keresnék. Az enyém sajnos össze van törve.
kalmanjozsi@freemail.hu
06305392581
Köszönöm