Kisebb köbcentit manapság nagyobb élvezettel lehet vezetni, főleg
városban, ahol sok a "tripod".
Banditnak is húzok egy kövérebbet mondjuk kettesben, aztán rögtön
megnyertem a legnagyobb sárga csekket.
Arról meg ne beszéljünk, hogy fékút nem lesz...
Ezzel szemben öcsém 125-éről mindig hatalmas széles mosollyal
szálltam le, és minden körforgalom mini kakucs volt, az 65-ig
gyorsulás pedig fénysebesség .
Már megfordult a fejemben valami V2 250 sportgép is, de egyelőre
ebben a szférában elég silány a választék.
Szia! Köszönöm a választ! Azt zavar, hogy hideg indítás után egyszerre melegszik a hűtő és a motor is. Télen, mikor beindítottam, akkor min. negyedig ment aránylag gyorsan a mutató. Ezért gondoltam, hogy nem zár rendesen.. A fogyasztás csak megérzés, még nem teszteltem pontosan - de megteszem.
Sajnos en azert anno el hibaztam keson keverdtem erre a forumra. De ettol fugettlenul nem valnek meg a 400asomto. Hat a teljesitmeny ado konkretan majdnem duplaja. ha jol emlekszem 8k egy ev a 400asomnak. Fokent alkatresz potlasa miatt javaslom a 600asat meg azert ha 2szemelyel mesz bandaba turazni akkor pl elozesnel tartja a ritmust. Persze a 400asal is lehet. meg mar arban nincs olyan tul nagy kulonbseg a motor kozott...
Letsgo igazad van... meg hánytamvetettem a dolgot és lemondtam a 400-asról. igaz kicsit fájó szívvel, mert nagyon tetszik az a motor. de arra gondolok hogy a 600-as jobb és szebb lesz mostmár csak meg kell keresnem az igazit! hogyha fogyasztásban kb ottvan mint a 400-as akkor végülis olymindegy. engem a biztositás meg teljesitményadó zavart... de itthonis azt mondták ha már fietek akkor ne azon a 2-3-4 ezer Ftn muljon.... köszönöm a véleményeket,helyesútra téritést
Nem is kell felmennie középre. Ezek ilyenek, alacsony nyitáspontú termosztátok vannak bennük gyárilag. Ajánlom figyelmedbe a 11316-os hozzászólást, ott hőfok szerint be van jelölve a műszer. Köszönet érte Iminek.
A többletfogyasztás sok minden mástól is lehet. Ha valóban van.
Egyébként a Hondámnak sem megy be középre a mutató, csak városi dugóban, de akkor a venti is megy.
Sziasztok! RF600R -hez termosztátot hol és mennyiért kapok? Nem megy fel a vízhőfok közép állásba és sztem többet is fogyaszt. Az első vonás környékén mozog a mutató. Kérem, aki tud segítsen. Köszönöm!
Akkor szombaton ha gondolod! Egy kis lightos pesti kört tolhatnánk pesten este jó menni! De hozzá teszem nem 100-al mert nincs kedvem büntetés és egyéb más balhét össze hozni. De egy Duna part stb ha van kedve valakinek?
Imi köszi a kérdés! Kb 2 hete került fel és a motor 3 hete van bakon...
ami tuti bele megy STP benzin adalék, sisak háló 1db esőruha, nyakmelegítő egy rejtett energiaital mert forrón jó :D kb itt tartok! Magamat ismerve sok hülyeséggel lesz tele ami bármikor ól jöhet!
nekem a dobozba mindig szokott lenni egy strandlabda, mert nem szeretem ha zörögnek a cuccok, ezért az igénynek megfelelő mennyiségű levegőt fújok bele, és megszűnik a zörgés, ha meg nem kell, kis helyet foglal.
Te mit tartasz a dobozban?
Nálam bent az esőruha, 2 sisakháló becsomagolva, 3 csomagrögzítő heveder, 2 láthatósági mellény, hosszú túrára még a láncspré. Ezek állandó tartozékok.
Ülés alatt meg az eü csomag, defektspré, kipufogófurulya, égőkészlet, meg pár szerszám törlőruhával.
Ma bent maradt a motorom a melóban és agy Viragoval volt "szerencsém " hazajönni.
A motor igen teccetős.De nem nekem találták ki.
A teljesítménye hanyagolható,száguldozás felejtős(max 140km/h),kanyarokat nem szereti.
Viszont csillog-villog és van benne 4800km.
kedvem lenne, de vasárnap hétfőn Komáromban vagyok, így részemről ez kilőve. üvegtigris amúgy jó túra, szép táj, viszont a melegszendvicsük drága, ellenben elég kicsi, legalább is tavaj ez a kombináció volt
400asat ne vegyel... Ebbol a tipusbol a 600asat kell meg veni. jo fogyasztas megbizhato... A markan belul ar ertek aranyba szerintem az rf a leg extrabb...
hmm üvegtigris :) 1000 éve tervezek oda,arra egy turát... de még nem jutottam oda. viszont úgyérzem ma megint közelebb kerültem hozzá... ugyanis megvan a jogositványom! délután sikeres vizsgát tettem! és ha megvan a fizum akkor rá állok a motorvásárlásra :)
szerintetek ez milyen gép? ha elmegyek megnézni mit nézzek meg rajta?persze a kopó alkatrészeken felül. motor csörgés, vagy valahol valami lógás?szerintetek ez milyen ár érte? köszi a segitséget
Kisebb köbcentit manapság nagyobb élvezettel lehet vezetni, főleg
városban, ahol sok a "tripod".
Banditnak is húzok egy kövérebbet mondjuk kettesben, aztán rögtön
megnyertem a legnagyobb sárga csekket.
Arról meg ne beszéljünk, hogy fékút nem lesz...
Ezzel szemben öcsém 125-éről mindig hatalmas széles mosollyal
szálltam le, és minden körforgalom mini kakucs volt, az 65-ig
gyorsulás pedig fénysebesség .
Már megfordult a fejemben valami V2 250 sportgép is, de egyelőre
ebben a szférában elég silány a választék.
Biztos tudják miért, de én kicseréltem.
Nem tudok képet feltölteni. Meg kell keresned ha érdekel:
http://www.sportmotor.hu/motor...
http://www.sportmotor
.hu/motor...
A többletfogyasztás sok minden mástól is lehet. Ha valóban van.
Egyébként a Hondámnak sem megy be középre a mutató, csak városi dugóban, de akkor a venti is megy.
Mindjárt talpra rakom a gépet... :) VÉGRE
ami tuti bele megy STP benzin adalék, sisak háló 1db esőruha, nyakmelegítő egy rejtett energiaital mert forrón jó :D kb itt tartok! Magamat ismerve sok hülyeséggel lesz tele ami bármikor ól jöhet!
Nálam bent az esőruha, 2 sisakháló becsomagolva, 3 csomagrögzítő heveder, 2 láthatósági mellény, hosszú túrára még a láncspré. Ezek állandó tartozékok.
Ülés alatt meg az eü csomag, defektspré, kipufogófurulya, égőkészlet, meg pár szerszám törlőruhával.
Cimborámé...
Ma bent maradt a motorom a melóban és agy Viragoval volt "szerencsém " hazajönni.
A motor igen teccetős.De nem nekem találták ki.
A teljesítménye hanyagolható,száguldozás felejtős(max 140km/h),kanyarokat nem szereti.
Viszont csillog-villog és van benne 4800km.
szerintetek ez milyen gép? ha elmegyek megnézni mit nézzek meg rajta?persze a kopó alkatrészeken felül. motor csörgés, vagy valahol valami lógás?szerintetek ez milyen ár érte? köszi a segitséget
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_400-5180637