Köszönom mindenkinek! Megleltem én is a lengőkaron. 2.2 volt benne és most 2.9 re fújtam. Kicsit sok lett. Sajnos nekem az ülés alatt a vezérlő mellett már semilyen matricám nincs. A könyv szerint 4 nek kellene lennie. Husvét után kedden megyek egy másik helyre, ahol gond nélkül megcsinálják.
Én a 400asba 2.5öt fújok hátul, és 2.2 elöl. A 600as némileg nehezebb tudtommal, de szerintem nem mérvadó. De majd a többiek kijavítanak, ha nincs igazam
Egy gyors és fájdalommentes kérdés :
milyen keréknyomás az ideális az RF 600 asnak? Elől 120 as, hátul 170-es gumim van. Nemrég fújtam fel (téli pihenő után) és nekem kicsit táncol a hátulja.
Igen, tudom vannak átfedések a bandit/rf blokkok között, és ahhoz megfelelő gyújtáselektronika kell .
Elvileg sikerül egyet beszerezni jövő héten megjön :)
Szia, nekem nem VC blokkos van, de amikor megvettem a kecskét, kb 1 hónap mulva cserélnem kellett nekem is a dobozt, bandité ment bele, hibátlan azóta is. Este megnézem mi van ráírva, banditban is van VC blokkos, ott is körbe tudsz nézni, szerintem jónak kell lenni annak is.
Az enyémen sincs semmi! De tök mindegy! Nekem is ki van cserélve!
Mondom ha nem VC-s menni fog minden csak nem lesz változó szelep vezérlésed! Én is bontva vettem be tettem és és jó volt.
Nekem szerencsém volt mert Változósat találtam!
Ha végképp semmi nincs e-bayen van programozható a Rf-hez olyan 25k mire haza ér!
Jó hozzá a sima is ami nem VC-s volt csak nem fog menni a változó vezérlésed.
Ebayen szokott lenni de vaterán van egy Rf 400 törött amit bontanak! Az aszem VC-s
Valaki megnézné nekem, hogy a gyújtásjeladóján (fekete vékony doboz az ülés alatt az akksi felett) milyen szöveg van ráírva?
Olyan motor kellene, ami VC blokkos és 400-as.
Valami ilyesminek kell lennie:
"DIGITAL IGNITER
32900-10D30
BB7243
KOKUSAN DENKI
MADE IN JAPAN"
Az enyém az le van kopva pár helyen, de tutira nem pont ugyan ez a szám rajta...
Ennyi látszik: 32?00-2?0 BB?276?
A kérdőjel nem látszik. Aki tud segítsen légyszi :)
Lehet azért volt vastagabb,mert már megduzzadt az erölködéstől.
Az enyém sem tuta megfeszíteni az új láncot.Kézzel kellett rásegítenem.
Ez a tuti : http://youtu.be/QUvPp96hpXc
Szinnel mi lett?
2,5 elöl/hátul. Két személlyel hátul 2,9.
RF400 hoz keresek önindítót.
petikee1@hotmail.com
milyen keréknyomás az ideális az RF 600 asnak? Elől 120 as, hátul 170-es gumim van. Nemrég fújtam fel (téli pihenő után) és nekem kicsit táncol a hátulja.
Elvileg sikerül egyet beszerezni jövő héten megjön :)
Mondom ha nem VC-s menni fog minden csak nem lesz változó szelep vezérlésed! Én is bontva vettem be tettem és és jó volt.
Nekem szerencsém volt mert Változósat találtam!
Ha végképp semmi nincs e-bayen van programozható a Rf-hez olyan 25k mire haza ér!
Remélem jó lesz hozzá
Jó hozzá a sima is ami nem VC-s volt csak nem fog menni a változó vezérlésed.
Ebayen szokott lenni de vaterán van egy Rf 400 törött amit bontanak! Az aszem VC-s
Olyan motor kellene, ami VC blokkos és 400-as.
Valami ilyesminek kell lennie:
"DIGITAL IGNITER
32900-10D30
BB7243
KOKUSAN DENKI
MADE IN JAPAN"
Az enyém az le van kopva pár helyen, de tutira nem pont ugyan ez a szám rajta...
Ennyi látszik: 32?00-2?0 BB?276?
A kérdőjel nem látszik. Aki tud segítsen légyszi :)
Az enyém sem tuta megfeszíteni az új láncot.Kézzel kellett rásegítenem.
Ez a tuti : http://youtu.be/QUvPp96hpXc