Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Holnap lesz egy kisebb gurulás a Pilisben. Ha érdekel vkit,nézzen be a " Budapesti motorosok " topikba!

hali01
Szia imitrikes,

Te kérdezted egy fórumozgatás alkalmával, hogy mi a karbiban található "O" gyűrűk mérete. Kérdésem, hogy te meg tudtad szerezni ezeket a méreteket?

Üdv:
Szia,

Állítólag te tudod az RF karburátorban található "O" gyűrűk méretét, Igaz ez?
Okés értelek titeket! majd valmi szépet ki találok!
Mindenképp támaszd alá a végét fixen, és emeld el a burkolattól!
Ha esetleg belepakolsz tizegynéhány kiló cuccot, hevederrel körbe
tudod kötni a dobozt a tartóhoz. Így tehermentesülnek a tartófülek.
Az, hogy most frankón bekattan a platniba, csak múló álapot.
Enyémen 2 szezon után már töredéke erővel tudom csatlakoztatni
mint újonnan.Nem lóg a helyén, de összecsiszolódott a cucc.
Ráűlni simán rá merek én is az enyémre (90kg bőröstül).
3/8-os csővel van az enyém megoldva, de 12-es köracél is simán jó.
Akkor elrettentésül még nézd meg Sanya képeit:
ez volt nekem is
Azthiszem a többiek már válaszoltak a kérdésedre, és csak ugyan
azt tudom elmondani, amit ők:

A doboz nem mozoghat.

A Banditot úgy vettem, hogy kvázi gyári doboztartó volt rajta, ami miatt
le kellett venni a kapaszkodókat. Egy rakás sz@r volt az a tartó.
Ha megnézed a 14904-es hozzászólásom, akkor ott látszik, hogy
a saját készítésű filigrán tartóm milyen hulla jól tartja a dobozkát.
Hozzáteszem, ráültem a tartóra, és elbírt, szinte megemelni is
meg lehet vele a motort.
A doboz garantáltan nem leng, nem rezeg, nincs hol elrepedjen a tartó,
vagy a platni, esetleg a doboz.
Majd menet közben fog rázkódni! Nem csak én mondom. Így fog járni mire beköszönt a tél ez is. A heggesztésre gondolok!
majd meg nezem de kulon nem mozog a doboz. a motor hatulja egyben mozog...
Szerintem sem túl erős megoldás. Mindenféle képp meg kell erősíteni egy hátsó kitámasztással, máskülönben hamar el fog repedni a doboz is, és a keret is. Sajna ez van.
Szia,

egyet értek RedOnal, ugyan nekem nem ilyen volt az előző konzolom, hanem olyan amit a kapaszkodó helyére kellett felrakni, a kapaszkodó mind a négy csavarját használta a konzol, de mivel hátul nem volt rögzítve, ezért 1 szezon alatt a lengések miatt eltörte a hátsó csavarnak a befogatását a segédkereten, pedig csak 1 sisakos dobozom volt, és nem is terheltem agyon . Meg szerintem a műanyagot is szétütné ebbe a formába. Szerintem csinálj, vagy csináltas magadnak olyan tartót ami a végénél is alá van támasztva, Iminek, nekem is és sokmindenkinek van ilyen, mindegyik más megoldás, de a lényeg ugyanaz. Ez csak tanács, remélem tudtam segíteni.
Mert is?
Ha ez a végleges megoldás ami a képen van, akkor szerintem
revíziózd a saját elképzelésed, mert ez így nem lesz hosszú életű .
Láttam olyan képet erefről amin volt sárvédő hátul,mint a Banditon.
Jól is mutatott rajta.
Esőben nem szándékozom motorozni,csak ha nagyon muszály.Azt a kis kozt lemossa a víz.
Kész van a túra doboz! Nekem nagyon tetszik és gyári fel fogatási pontokon van! Nem liberál és nem kellet hegesztgetni meg faragni semmit!
nekem tetszik csak menni kellene már vele :D
Tegnap e-beyen meg találtam a márkát és Rf-hez írták hogy jó...

link
Nem néz ki rosszul, én is gondolkodtam ezen, de csak akkor csinálnám meg, ha egy sárvédőt rá tudnék aplikálni valahogy. Elvileg nem lehet nagy külömbség a bandit hátsó villája és az RF-é között, lehet könnyen is menne. De majd télen, vagy jövőre megnézem mit lehet tenni az ügy érdekében. Amúgy szép munka
Lefűrészeltem azt az izét a motorom hátsójáról!
Majd felszögeltem amit Tenkestől kaptam.
Nekem teccik a végeredmény.
Még az indexeket fogom lecserélni.
De most ennyi elég egyszerre.
Erre nem is gondoltam :D nekem tetszik meg ennyit meg ért! Most majd a fel szerelésén töröm a fejem hogy esztétikus is legyen!
Annyiért ajándék volt! 5kg terhelhetőség nem kevés. Az 10 doboz sör!Annyival már érdemes elindulni
2 nagy sisak nekem se fér bele úgy hogy be is tudjam zárni!
Amit tudok róla:
52L van fém rögzítő hozzá egy mozdulattal le szedhető.
Külső mérete: 54 x 41 x 28cm, Belső mérete: 51 x 36 x27cm
5kg De szerintem egy rendes felfogatással többet is bír! mert masszív a müanyag! De majd ha fel kerü valamikor meg mutatom :D
És hány kilóval terhelhető papíron?

Épp pénteken próbáltuk haverral üzletben hogyan fér bele a sisakom. Nem fér mellé mégegy, mert elég nagy sisak. Platnival együtt nagyon jó ár.
Hát, nem akarok el kiabálni semmit, de ha minden igaz, mindkettő megvan egy héten belül. :)) Te hogy állsz?
Na már látom is. :)