Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 körül is kapsz még talán.
tenkes29gmail pont com
Küldj egy címet, holnap postázom,
ha egyszer összefutunk meghívsz egy kólára, DE fél literre ám, mert iszok mint egy gödény
Szia!

Sztem én tudnám mire használni. Épp arra készülök,h kicsit átszabjam a motorom sejhaját.
Csak,hogyan s miként jut el hozzám. És mennyiért ugye.....
Jah és a javítása is kb 15k volt aszem amit írtak!
Régen olvastam itt fórumon! Igen lehet javítani, de akkor nem lehet álltani a keménységét. És tudtommal a 15k az bontva reális jó ár érte!
Üdv Urak !

Maradt egy rendszámtartóm, ha valaki tudja használni, viheti.
Hello! Tud vki segíteni Rf 400asba rugóstag 15ezerért megéri? Am lehet ezeket egyáltalán javítani valahol?
Sziasztok,

Egy kis segítség kellene. Megtudná nekem valaki mondani a karburátorban található "O" gyűrűk méretét. Olvastam már egy két helyen, hogy akár autósboltban, de tömítéstechnikai boltban lehet kapni. De sajna a motorom vidéken, így nem tudom bevinni az üzletbe a régi tömítőgyűrűket, hagy ilyen kell.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.:
A minap én is keresgéltem kipufogót és találtam egy ilyet: http://www.sakaldob.hu/index.h...
Itt legalább vannak árak is.
nem a pirosat
50 környékén volt összekötővel, szülitővel, "e"vel.
A kéket?
Csini lett!

Mocira én is vettem! Talán hétvégén tudok róla már képet is fel rakni ha minden jól megy!
De full nyitott dobokat csinál?

Mert azt már többen mondták nekem (ti is) meg egykét szerelő is hogy nem a legjobb a full nyitott sport dob.
Szia! Ha nem akarsz sport dobot nekem van egy aszem honda dob és valami nagy gép é volt!
Téli akcióban 45 volt azt hiszem a sima dob összekötőcsővel, amúgy 55 szokott lenni (már most is valszeg). Furulya pedig olyan 10 körül van hozzá.

(de majd Imi jobban megmondja, ő már törzsvásárló :P )
OK! Kössz! Akkor nem bántom még...
Imi,

Neked milyen árnagyságrendben gyártott le martinbácsi dobot ?
Kellene valami a Banditra, mert a kiherélttel nagyon hangos, a
gyárival meg elkezdett búgni és 4000 körül nagyon rezonál.
Rájöttem, hogy a dob adja a hülye hangot, mert kezd belül szétrohadni.
Ha leszedem a kezemben szépen csörög is .

Valamit ki kell találnom, de még jó, hogy árat egyik kipufogó
gyártó se ír. Nekem meg nem kell se karbonmarhaság, se triovál,
se műanyag kupak a végére... csak sima hengeres rozsdi kellene,
pont mint neked.
Szia!
RF 600r és a netwen néztem ki érdről. az én viz mutatóm a kékből sem mozdul ki. kösz a segítséget. Nyáron szívesen összefutnék veletek...
Kocsira felraktam a felnicsikokat. Motorból ki kell még szedni hozzá a kerekeket, régi csikot leszedni. Annyi időm még nem volt.
Mi termosztátunk (gyári) kbn76 foknál nyit. Ventillátor 105fokon kapcsol be és 100 körül ki. Ezt normál használattal nem fogod gyaktan tapasztalni!
Nincs az nyitva folyamatosan, csak még a gyári termosztát van bent, ami folyamatosan átenged egy kevés vizet a 4 lyukon. Ezért melegszik együtt az egész. Nem csak az RFekbe, minden akkori SUZUKIban ez van. Most méh takard le a hűtő jobb oldalát egy dobozostej vagy gyümölcslé széthajtogatott dobozával. Még városban is simán elbirja.
Ha minden igaz ez kell neked:
Japanparts JVTW04: 3408Ft
Nipparts J1538000: 2492Ft

Ezek vannak a Bárdinál. A QH-t én kerülném. Bár az enyémben az van.De nem én tettem bele és működik. De volt vele gondunk nem egyszer.