Csak melegen hallom ezt a hangot,de odáig még nem jutottam el,hogy meg tudjam nézni,mert ma voltak az első körök a motorral,és sajnos elkezdett szakadni az eső,ezért irány a garázs. A másik kérdésem! Mennyire muszáj nyáron a hűtő előtt lennie annak a házilag betett takarólemeznek,hogy ne hűtsön annyira a motor?
Annyira szeretném kímélni a gépet,mert nagyon vágytam rá,és most végre az enyém,ezért elnézést a buta kérdésekért!
400 hoz jó lehet csak kérdés menyit csak! Az enyém az digites... csak a tiedén láttam hogy nem 180ig van tehát ha a kerék méret ugyan az akkor elvileg pontosabban mér mint az enyém.
Ezt a "kelepelést" kifejthetnéd bővebben . Mikor hallod? Csak menet közben, hidegen, melegen, nagyobb sebességnél, stb.
Ha hidegen, alapjáraton is hallod, akkor nem lehet venti, mert az csak magasabb hőmérsékleten kapcsol, ez főleg városi dugóra jellemző. Feltéve, hogy a tiedet nem alakították ás örök hajtósra. Ezt meg könnyen ellenőrizheted. Forog, vagy nem közvetlenül beindítás után.
Ha venti kizárva, akkor viszont jobban körbe kéne írni a hangot, vagy esetleg felvenni.
Szelephézag könnyen beköszönhet, az szokott hasonló hangot adni.
Sziasztok!
Vettem egy RF 900-at,és az lenne a kérdésem,hogy létezik az,hogy a hűtőventillátor "kelepelését" hallom,vagy azonnal forduljak szerelőhőz? Nagyon idegesít a dolog,és a közelben nem lakik RF-es akinél meg tudnám nézni. Segítséget előre is köszönöm!
Imi jól mondja, korábban is ez derült ki. Mondjuk ha nincs 600-as RF-ből digites, akkor ez nem is jó az RF 600-ashoz, ugye? Ha így van akkor bocsi érte, majd a GSXF-es fórumon ajánlom a srácoknak.
Nekem a 400-as RF-en volt fent, csak vettem hozzá egy 400-ashoz valót, így nem csal annyit az óra :)
A fejidomtartó konzol az nekem nem volt jó a digiteshez, de RF konzolként adták, így gondolom, hogy a '93-'96-ig gyártott 400-asokhoz jó, persze ha tévedek, akkor szívesen veszem a szakértő hozzászólásokat.
Van a korongon a vákumfül. Használat előtt megnedvesítem, majd szárazta törlöm és rácuppantom. Több száz kilómétert használtam már így. Persze megy hozzá a töltőkábel meg a fejhallgató blutut híján.
Ne viccelj már! Bármelyiket le lehet tölteni a netről ingyenesen. Kinyomtatást meg bárki haverjának haverja megoldja munkahelyen.
Késtél vele 10 évet!
De ha lefordítod normálisan magyarra, az érdekel engem is.
Annyira szeretném kímélni a gépet,mert nagyon vágytam rá,és most végre az enyém,ezért elnézést a buta kérdésekért!