Sziasztok, egy kis segítséget kérnék, aki cserélt már kormányszektorokat, vettem két frissítés utáni kormányvéget szektorokkal, viszont annak másmien a csatlakozója, mint a réginek, és más a lábkiosztása is. Szerintetek hol lehet kapni a régihez való csatlakozót, mert a mostanit nem vágnám szét. Vagy ha van valami más ötlet, azt is szívesen veszem, meg ha van esetleg a régihez és az újhoz is kapcsolási rajz, azt is megköszönném. Vagy hadjam az egészet, jó a régi? üdv mindenkinek
az én motorom ugyan nem eladó, de mivel én is Pesti vagyok összetalálkozhatunk, hogy lássál több Rf-et. Az enyém se tökéletes egy két repedés van,de jó állapotú, műszakilag meg minden jó rajta.
Én vagyok a vevőjelölt akit Pistabaaa^ említett. :) Keresnék RF 400-ast, korához mérten jó állapotban, lehetőleg Budapesten vagy környékén. Esztétikai hibák nem érdekelnek különösebben (jó, persze ha ketté van szakadva a motor, az annyira nem vonz), csak motorikusan ne kelljen rá sokat költeni. Nagyon megtetszett Pistabaaa^ RF-je, szóval ha ahhoz hasonló (főleg hangban :D ), az előny, de nem feltétel. :)
Emelett nagyon szívesen ismerkednék meg Veletek, mint jövendőbeli RF klubtag, ha tudnátok benne segíteni, azt megköszönném! :)
Na akkor úgy látom össze kell hozunk valami eszmecserés napot, ha már ott tartok.
Letsgo: na igen, szépek, van gyári doboz kittel is, csak hát egyetlen rommátört van héccázé', a többi 1.2-1.3, annyim meg momentán nincs motor vételre. Nem nagy titok: 7-800e a belőtt szint, feltéve, hogy úgy jönnek össze az anyagiak. Ha nem, akkor még kevesebb. :(
Nem tudom mennyi pénzed van a Suzuki GSX-F 650 2008-tól elég jókat olvastam róla! Nekem tetszik. Csak az még drágák viszont szinte semmi km- van bennük. Új motorok. Én ha meg válok a RöFitől arra szeretnék át nyergelni. Bár még az se ABS-es... Ez az egy ami nem tetszik benne!
Más: volt egy vevőjelöltem (mármint nem akik elvitték), csak sajnos neki is még előbb el kell adni a motorját, így abban maradtunk, hogy hét végéig ha viszik az enyémet akkor viszik, ha nem akkor esetleg foglaló, stb.
Így, hogy elment a gép, ő még mindig RF-et keres, 400-asat, és megbízható embertől, értelmes állapotút. Mondtam neki, hogy ide dobja be, mert megbízhatóbb embereket keresve sem találhatna , úgyhogy nem kizárt, hogy írni fog, de biztos ami biztos, akit érint a dolog, rá is írhat a contact kukac christiansandor.com címen.
Hú, hát sok minden felmerült. Főcsapás maradna a sport-túra, mert pucsítós gixxert sem szeretnék, meg túraendúrót sem (illetve utóbbit igen, de majd idősebb koromban :P). Ezen túl meg legyen fiatalabb kicsit, és jó. Ennyi. :)
Típust illetően VFR, nagy Bandit (Red-énél eggyel újabb arcúak nekem nagyon tetszenek), esetleg nagy ZRX, vagy valami V2-es szörnyeteg (SV, Falco, vagy nagyon távoli álom de pl. egy Shiver 750). Igazából nem vagyok a nagyon pörgetés híve, párommal + csomagokkal túrázva legyen kellő nyomaték, meg kényelem (bár ez az RF-nél sem volt gond).
A változatosság kedvéért egy V4 vagy V2 lehet most előrébb van prioritásban, vagy mondjuk sor3 (csak sor3-ból nem az én árkategóriámban indulnak sajnos a gépek). Na majd elválik - de most kemény pár hónap lesz így motor nélkül. :'(((
Nos, helyi idő szerint kb. másfél órája elvitték kicsi RöFimet. Egyik szemem sír, a másik nevet - mert tovább lehet lépni majd, de első motoromként nagyon sok szép emléket szerzett, sehol ott nem hagyott, és az az 1-2 szezonkezdő szerelgetés már semmiségnek tűnik...
Így hát hivatalosan nem vagyok RF tulaj, de tisztelettel maradnék a klubban és a fórumon, akár mi is legyen a következő gépre írva, mert itt úgy gondolom nem csak az RF-ek tartják össze az embereket.
Ennyi picsogás után akit érdekel az utolsó felvételem a gépről, az itt megtalálja.
Most egyébként 1-2 hónap kényszerszünet tuti lesz, gyűjtögetnem kell még kicsit, nektek jó motorozásokat - mai utolsó körömön éreztem először azt az igazán tavaszi jó időt!
Így RedOne, a kérdésedre válaszolva: a közeli Kakucs sajnos kimarad, és még a május 1 és hasonló túrák is sanszosan. Terveim szerint júniusra szeretnék már újra nyeregbe pattanni.
Ha valakit érdekel van egy ilyen eladó!
A másikat meg vettem:
Shox Air Vent 2XL -van bele írva. Ha kell akkor meg mérem hogy mekkora! Én M-set vettem kis cingár gyerek vagyok XD 1,5éves és jó ha használták 4X-er.
Van hozzá egy téli mellény is... Az enyémben ki sincs bontva! Valakit érdekel dobjon egy mailt: garamkalaci@gmail.com
Képeket rakok fel!
mondjuk nem RF es, meg a színvélaszték csak kék fekete, de nézd meg ezt :http://www.shox.hu/termékkatalógus/motoros-ruházat/textilruha/férf
i-dzseki&pager_ini=0&order_by=&desc=?sku=1230016405100L# , 34.900 ról 21.900 szerintem nem rosz ennyiért
köszi az infót és a képeket! nagyon tuti :) hmm egyre jobban tetszik a motor!egyre jobban azt látom hogy minden megvan az rf-ben amit keresek.mármár tökéletes mostmár csak mondjátok azt hogy ha kifogy a benzin, akkor megy levegővel is. akkor megyek és kölcsönt veszek fel holnap.
Sziasztok!
Na végül más lett: http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Sokan emlegetitek a Bázismotort, így megnéztem és volt 1 db raktáron, el is hoztam, 16.990 -ről volt leárazva 10.390 -re mert a Louis levitte az árát. http://www.louis.de/_209802dbc...
Szerintem jól jártam vele! Végre van egy király töltőm!
A
az én motorom ugyan nem eladó, de mivel én is Pesti vagyok összetalálkozhatunk, hogy lássál több Rf-et. Az enyém se tökéletes egy két repedés van,de jó állapotú, műszakilag meg minden jó rajta.
Én vagyok a vevőjelölt akit Pistabaaa^ említett. :) Keresnék RF 400-ast, korához mérten jó állapotban, lehetőleg Budapesten vagy környékén. Esztétikai hibák nem érdekelnek különösebben (jó, persze ha ketté van szakadva a motor, az annyira nem vonz), csak motorikusan ne kelljen rá sokat költeni. Nagyon megtetszett Pistabaaa^ RF-je, szóval ha ahhoz hasonló (főleg hangban :D ), az előny, de nem feltétel. :)
Emelett nagyon szívesen ismerkednék meg Veletek, mint jövendőbeli RF klubtag, ha tudnátok benne segíteni, azt megköszönném! :)
Krisztián
A régi GSX-F se rossz de ott az első lámpa fura! Bár élőben nekem még az is tetszik...
Letsgo: na igen, szépek, van gyári doboz kittel is, csak hát egyetlen rommátört van héccázé', a többi 1.2-1.3, annyim meg momentán nincs motor vételre. Nem nagy titok: 7-800e a belőtt szint, feltéve, hogy úgy jönnek össze az anyagiak. Ha nem, akkor még kevesebb. :(
Annak a típusú Banditnak nagyon kérdezz utána, ha jól sejtem azokból
küzd sok váltóhibával...
Így, hogy elment a gép, ő még mindig RF-et keres, 400-asat, és megbízható embertől, értelmes állapotút. Mondtam neki, hogy ide dobja be, mert megbízhatóbb embereket keresve sem találhatna , úgyhogy nem kizárt, hogy írni fog, de biztos ami biztos, akit érint a dolog, rá is írhat a contact kukac christiansandor.com címen.
Danke!
Típust illetően VFR, nagy Bandit (Red-énél eggyel újabb arcúak nekem nagyon tetszenek), esetleg nagy ZRX, vagy valami V2-es szörnyeteg (SV, Falco, vagy nagyon távoli álom de pl. egy Shiver 750). Igazából nem vagyok a nagyon pörgetés híve, párommal + csomagokkal túrázva legyen kellő nyomaték, meg kényelem (bár ez az RF-nél sem volt gond).
A változatosság kedvéért egy V4 vagy V2 lehet most előrébb van prioritásban, vagy mondjuk sor3 (csak sor3-ból nem az én árkategóriámban indulnak sajnos a gépek). Na majd elválik - de most kemény pár hónap lesz így motor nélkül. :'(((
Nos, helyi idő szerint kb. másfél órája elvitték kicsi RöFimet. Egyik szemem sír, a másik nevet - mert tovább lehet lépni majd, de első motoromként nagyon sok szép emléket szerzett, sehol ott nem hagyott, és az az 1-2 szezonkezdő szerelgetés már semmiségnek tűnik...
Így hát hivatalosan nem vagyok RF tulaj, de tisztelettel maradnék a klubban és a fórumon, akár mi is legyen a következő gépre írva, mert itt úgy gondolom nem csak az RF-ek tartják össze az embereket.
Ennyi picsogás után akit érdekel az utolsó felvételem a gépről, az itt megtalálja.
Most egyébként 1-2 hónap kényszerszünet tuti lesz, gyűjtögetnem kell még kicsit, nektek jó motorozásokat - mai utolsó körömön éreztem először azt az igazán tavaszi jó időt!
Így RedOne, a kérdésedre válaszolva: a közeli Kakucs sajnos kimarad, és még a május 1 és hasonló túrák is sanszosan. Terveim szerint júniusra szeretnék már újra nyeregbe pattanni.
Ha valakit érdekel van egy ilyen eladó!
A másikat meg vettem:
Shox Air Vent 2XL -van bele írva. Ha kell akkor meg mérem hogy mekkora! Én M-set vettem kis cingár gyerek vagyok XD 1,5éves és jó ha használták 4X-er.
Van hozzá egy téli mellény is... Az enyémben ki sincs bontva! Valakit érdekel dobjon egy mailt: garamkalaci@gmail.com
Képeket rakok fel!
GSX-R motoros textildzseki
Rövid, sportos fazonú textil dzseki a Suzuki márka kedvelőinek
A kényelemért:
szél- és vízálló "lélegző" klímamembránnal;
kicipzározható thermobéléssel;
derékban összekötő cipzár nadrághoz;
A biztonságért:
SW bioelasztán könyök- és vállprotektorral, melyek kényelmesek, de
hatékonyak;
plusz külső ütéstompító cellákkal;
ütéselnyelő gerincprotektorral
Színválaszték: kék-fekete
Méretek: XS-5XL
i-dzseki&pager_ini=0&order_by=&desc=?sku=1230016405100L# , 34.900 ról 21.900 szerintem nem rosz ennyiért
Na végül más lett:
http://www.conrad.hu/conrad.ph...
Sokan emlegetitek a Bázismotort, így megnéztem és volt 1 db raktáron, el is hoztam, 16.990 -ről volt leárazva 10.390 -re mert a Louis levitte az árát.
http://www.louis.de/_209802dbc...
Szerintem jól jártam vele! Végre van egy király töltőm!
A
Szép hangja van !
Élőbe is meg kéne hallgatni valamikor!
Jövőhónapba nincs kedvetek találkozni BP-n valahol! (Többen RF meg aki jön :) )
sajnos csak ilyen felvételt tudtam csinálni mert nincs még jobb kamerám