Imi: dehogynem hallottuk, Janiét élőben is. Hát a TL-je sem lett halkabb. Mögötte mentem tavaly, alapjáraton, 2-3 méterről éreztem, ahogy a felnyitott pleximen bepöfög vele (nem szag, csak a lökéshullámok). :D
De igen, még mindig a Martinka nyerő, ma is volt szerencsém beröffenteni. :)
Letsgo akkor még nem halottad az én 900-omat én imádom hallgatni asz enyémnek olyan hangja van hogy nem tudok vele melóba járni mert fel kelnek rá a szomszédok és már fel is jelentetek
Szia,
Nekem egy a sérülés kapcsán tőben elnyíródott a kábel, így nem volt hova forrasztani, kikapartam a műgyantát, így volt kb 1-2 mm a forrasztásra. Ott megforrasztattam és epoxy-val összekentem, hogy tehermentesítsem, azóta minden működik, jelzi, ha csökken a szint...
Attila
Sziasztok!
Itt a szép idő remélem már mindenki hajtja a vasat!:D
Ismételten egy segítségért fordulok hozzátok!
Még mikor megvettem a gépet működött az üzemanyag szint jelző vagyis a lámpa ha tartalékba ért akkor kivillant! Az előző tulaj szépen cafat kábelekből rakta össze ez hát el is engedett ahogy kell! :)
Az lenne a kérdésem, hogy a tank alján van a csavar elég ha csak odaforrasztok két kábelt szépen igényesen és akkor normálisan fog működni? Le kell engednem a tankból az üzemanyagot vagy maradhat benne bőven benzin?
Vagy mi a megfelelő megoldás hozzá?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Széles utat! :)
Nem nem nem! Az csak agy pillanatnyi fel lángolás volt :D Az enyémen a karbon dobbal az olyan 5-6e ig van szép kis hangja amúgy utána már nem hallani! ( Nem a tiedét akartam le szólni ne értsd félre!)
Nem csinálsz konkurenciát mert az enyém nincs meg hirdetve! Most egy csere lehetőség előtérbe került de szerintem pénz hiány miatt nem lesz belőle semmi! :(
Te Letsgo, hát most hallom a te gépedet: nem az Imiének van üres hangja, a tiéd úgy szól mintha cső lenne rajta csak! Gondolom mindenhol észrevesznek és szeretnek.
Egyébként pont ma is gurultam vele, és amúgy is öblös hangja van, de akkor sugallja nagyon az erőt, amikor 5-6ezerről csak simán visszaengedem a gázt. Az olyan hú. :)
Amúgy Dj.Dr, nem akarok itt Letsgonak konkurenciát teremteni, meg úgyis látja hirdetések között mindkettőt, de az enyém is eladó - ha esetleg jobban tetszene a szürke felnis verzió (szerintem ez a tuti ) ...
Az én véleményem az hogy bár minden tiszteletem Martin-é és a dojainak de 2 egyforma dobot nem lehet csinálni. Tiednek kicsit üresebb a hanjga! Bár a videó kamerák se egyformák! Én a tiedét hallotam és tiedéből az erő jött le! Nem az a kis sik "sikitó mint a 400"
Szia. Érdeklődni szeretnék, hogy a képen látható alkatrész nevét megtudnád nekem mondani. Mivel a vasamhoz pont ilyet keresek, de így hogy nem igazán mi is a pontos elnevezése, így nem egyszerű a dolgom. Köszi.
Szia. Érdeklődni szeretnék, hogy a képen látható alkatrész nevét megtudnád nekem mondani. Mivel a vasamhoz pont ilyet keresek, de így hogy nem igazán mi is a pontos elnevezése, így nem egyszerű a dolgom. Köszi.
Most szívesen mondanám hogy vidd el az enyémet én meg veszek egy 600-ast!
Én csak azért mondom mert ha egy jó 600-asod van. Akkor fogyasztása 5-6L Ez kb. a 400-é is. Ha cucc kell hozzá a 600hoz ami kell be mész egy normális boltba és elő varázsolják. 400-nál ez nem így megy! 400-as nehéz is... Én is így voltam vele. Elég a 400 hazudok ha azt mondom hogy nem elég. Elég... De 2 személynél már azért kicsit érződik hogy power off és nem 150-el csak túrán 100-110-el és ráadásul nem is vagyunk ilyen túlsúlyos emberkék!
Ha egyszer el akarod adni a 600ásat egyszerübb is!
De ha kell egy jó 400-ás most én úgy is bele zúgtam egy 600-ba :D
köszönöm nem hogyha már 600-as lene akkor a szivem vágya egy R6...de az egyelőre álom. nekem nagyon szimpatikus,és elég is a 400ccm.hogy rf 600 miért nem kell? azért mert nem fogom annyit használni hogy keljen a 600ccm munkába járni meg 1-2 találkozóra, túrára elég a 400ccm.
most csinálom a korlátlan jogsit. köszönöm hogy felhivtad a figyelmem erre a dologra mert nem gondoltam arra hogy valami fekete úton lettek papirjai... azt hittem hogy valamiféle folytás...stb van a motorba hogy csak 25KW. a biztosítás,átirás lenne olcsóbb, de nem számottevően, hogy kockáztassak ennyi miatt.
Imi: dehogynem hallottuk, Janiét élőben is. Hát a TL-je sem lett halkabb. Mögötte mentem tavaly, alapjáraton, 2-3 méterről éreztem, ahogy a felnyitott pleximen bepöfög vele (nem szag, csak a lökéshullámok). :D
De igen, még mindig a Martinka nyerő, ma is volt szerencsém beröffenteni. :)