Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez egy nagyon szupi rendezvény lesz! énis be akartam linkelni csak most értem ide.. énis jelen leszek! és titkon reménykedtem hogy megcsodálhatok élőben is egy rf-et de többet mégjobb lenne

am nem ment ma valaki a 6-os úton?Ercsi Dunaujváros között?Adonynál jött velem szembe...rögtön mosolyt csalt az arcomra huu mondom 1-2 hónap és énis ilyenen hasithatok
Szerintem az olcsóbb szimering sima egy rugós, míg a másik dupla rugós. Én a dupla rugóst ajánlom, enyémben is az van, ha jól emlékeszem ARIETE (?) 3.8e ft volt.
Erre megyek én is bár nem mocival sajnos!
Jövő szombaton motorshow meg még sok más rendezvény a hungexpon.

http://www.motorshow.hu/progra...
Az a mérete annak is. Minőségbeli különbség lehet, de lehet tök ugyan az a 2 simering. Hatalmas szórások vannak ugyan arra a termékre ár tekintetében. Sima ilyen méretű simering nem jó! Direkt telóba valót keress!
Akkor szombat 14:30 városliget, közlekedési múzeum parkolója, aki akar , és tud jöjjön, ott majd kiderül merre menjünk tovább, kinek mennyi ideje van stb...
így már énis segitettem! itt a falu mellet (2)km-re defektet kapott egy öltönyös pasi, közbe láttam hogy mivan, pótkerék az autó mellet és a pasi meg csak támaszkodik a motorháztetőnek,kikerültem majd az autótól kb 1 km-re kereszteződés....megfordultam,na mondom csak visszamegyek megkérdem mivan miért nem cseréli a kereket... igyis történt majd mondja hogy nincs kerékkulcs az autóban...válaszoltam hogy nyugi ha csak ennyi a baj akkor 10 perc és ittvagyok egy kulcsal....ok...gyors haza majd vissza. kicseréltem neki a kereket,nehogymár összekenje az öltönyét kezetfogtam vele hogy akkor tövábbi jobb utat, erre kezembe nyomott 10ezer ft-ot. úgy meglepődtem aztsem tudtam mivan közbe meg egy köszönöm is eléglett volna. de azért jólesett hogy ennyire értékelte. nemhiába na fő az összetartás!
szia engem érdekelne hogy hogy-smint oldottad meg az olajzást. esetleg beszurnál 1-2 képet nem azért érdekel mert ilyen motorom van, de még lehet a közeljövőben! csak általánosságban érdekel hogy ki mit újjit a motoron.oda oda figyelek... igyis bővitem a tudásomat
Szevasztok! 400as masinához 41x54x11 méretű telószimering kell? Csak azért kérdem mert ha ez megegyezik a 600as méretével akkor látok 3000Ft-ért is meg 1400ért is. Vajon van minőségbeli különbség?
Csak info annak, aki rajtam kívül utálja a lánc sprézést meg úgy általában
a láncspréket, a láncolajzóvan lassan túl leszek az első ezresen és
eléggé beválni látszik.

Ennek a nagyon low-budget verziónak egyelőre két hátránya jött ki,
az egyik, hogy csak a hátsó lánckerék egyik oldalán olajoztam és bár
a görgőket szépen átolajozza, a szemközti "O" gyűrűre nem jut.
A másik, hogy kénytelen leszek valami solenoidos szelepet közbe
iktatni, mert bár próbálok figyelni, rendszeresen elfelejtem elzárni
és úszik a parkolóhely az olajtól .

Megoldásként hétfőn elkészül a két oldalt olajzós olajzófej, és
rendelek egy mágnesszelepet...
Nekem szombat 2 után bármikor jó, és városon belül bárhol.
Hát sajnos szokatlan! De legalább van még ilyen is! Azért itt mikor meg vettem én is egy elég összetartó kis csapatot ismertem meg! Bár eléggé le cserélődött de a régiek vissza vissza térnek az újak meg tudásuk szerint próbálkoznak segíteni... Elvégre motorosok lennénk ők még nagyjából össze tartanak!

Nekem még régi motorral volt hogy egy jó 50es hapsi harleyval vissza fordult hogy tud e segíteni. És ha útszélén látok motorost hogy bajba van annak én is meg állok és meg kérdezem! Autósóknál már ez kicsit meredekebb!
Én is szeretnék menni :) (Jó lenne most már többeteket meg ismerni)
De nekem csak fizu után jó...
Nem lenne jó nektek úgy hogy húsvét hétfőn? És akkor utána gurulnánk egyet a Pilisben vagy valami kis kellemes karikát nézhetnénk?
Vélemény?
jó gazdája lett így is emiatt nem kell aggódni
akkor jövőhét szombat, csak, hogy mihamarabb guruljunk, aztán ha valakinek jövöhét után jó, akkor max megyünk akkor is , az időpont, és helyszín?
Köszönöm, nekem is jó jövő hétvégén esetleg, meg utána. Szívesen látnék több RF-et is, meg titeket is! :) Teljesen szokatlan ez a segítőkészség Nagyon köszönöm!
Bármelyik jó nekem is. Meg Pesten belül bárhol is.
Nekem jó a jövőhét és az utánalévő hétvége is, akkor az legyen, ahol többen tudunk lenni, a hely meg lehetne a népliget, vagy városliget, kb középen vannak
Egy pesti találkában én is szívesen benne vagyok, csak mondjátok, hol és mikor mutogatjuk meg az új fiúnak. az enyém 96 utáni 400as
Mármint tetszik a VFR?
Tegnap körbenézegettem kolléga 1992es VFR750F jét, meghallgattam közelről, de az enyém is tud olyan hangon duruzsolni (ha nem megy minden henger ). Finoman szabályozható a gáz, nyomatékosan startol. Elgondolkod. . .
Meg ha már itt tartunk, és egyszer nagyon gazdag leszek...
Ja hát nem kell bemutatni a CB1300-at. Volt szerencsém hozzá tavaly a motorkiállításon, fel is pattantam, ésss...

Egy ideig úgy gondoltam, hogy majd amikor már 5x körül járok, egy szép kis fekete XX lesz a méltó társ, de ez a CB1300S, fehér-pirosban, hááát.

De sajnos a gond ott van, hogy nem annyi a keret. :)
Oké, ha kell szívesen összeülök beszélgetni .

Azért 1.2-1.3-ért inkább választanék egy Honda CB 1300-at,
mint akármilyen szuzukit.
Báár, ha dobálnák már a GSX 1250 FA-t annyiért, akkor lehet elvi
vetélytársa lenne a CB1300-nak .