Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jólvan, kösz hogy jelezted !
Az enyemet nagyon meg csinalta. Meg is lepödtem mert edig is indult elsöre de most szinte epp hogy meg nyomtam a startott es mar ketyegett is. Mar csak egy fogyasztas meres lesz holnap. Bar mostmar nem varok csodat stabil 5,4L/100km-t mertem 2 szemelyel es ebben volt azert 130-150 tartosan... bar nagy rezt utazoban szoktam hasznalni ami olya 100-120 kozott van mikor hogy sikerül...
Úgy néz ki, hogy most ezt kihagyjuk, mert beleéltük magunkat egy Balcsi-kerülésbe, így már megcsináljuk :)
De majd legközelebb remélem összejön egy közös gurulás.
Széles utat, kellemes kirándulást!
Helló!

Enyém is elkészült pénteken hoztam el. Láttam a te motorodat is :)
Szépen teljesít az én gépem is a szerelés óta.
Az indításon sokat kellett bajlódni, mert nem akarta az igazságot. Két karbisorból lett összeállítva az enyémnek egy, hogy működjön.
Így se mondom, hogy elsőre indul, de kb. másodszorra már igen egy kis küsztetéssel. Ma már a Röfi hozott munkába 3 fokban, de hazafelé már meleg lesz, mostanra 11 fok van :) és rögtön indulok haza.
Szia, a tavalyi elmaradt közös gurulást nincs kedved bepótolni? Szólnánk még "pristyák" kollégának is, és csinálnánk egy mini talit?
Tegnap gurultam egyet, 4c meg nedves aszfalt, jó volt, de hazaérve nem volt tökéletes az alapjárat(nem jár egy picit egyenletesen, fordulatot jól veszi), sajnos nem tudtam "kormolni" körülmények miatt. Lehet, hogy gyertyapucolás kellene?
Üdv: Dani
Délután fel rakom a képet róla és meg méregetem neked!

Az hogy másodikra nem indult el tavaly nekem mikor Balatonkörülire mentünk akkor csinálta ezt! Nekem beköpte a gyertyát. Gyertya kiéget és goo volt.... Én ezt a hibát el kerülve ha 2órát áll a vass szívatóval szoktam pöfennteni!
De Red mondta a frankot le állításnál: jár a motor elzárod a benzin csapot picit kegyeg még és le állítód. Így a karbiból ami + od van nem folgyik be a hengerbe! "nyomást" le veszed róla
Sziasztok!
Megvettem a gyári dobot a RF900 -hoz, de jelenleg egy sport dob van az enyémen, amihez szerintem hozzá szabták a kipufogó hosszát és levágtak az érkező csonkból.
Megtenné, hogy valaki leméretezi a 900 -asra való gyári kipufogót? Leginkább az érdekel, hogy a láptartóra történő felerősítési pont milyen távolságra esik a 3 csavaros cső rögzítési ponthoz képest, képen a piros távolság.
Köszönöm, bármi segítség jól jön.
Új gond akadt viszont. Tegnap elmentem vele járni egyet Dunakeszire. Elég szépen muzsikált, az égvilágon semmi baja nem volt. Amikor viszont vissza akartam indulni vele (este volt, és kb 2 órát állt ott), akkor ugyan első indítózásra beindult, de (miután sajnos hagytam leállni a hideg motort a lassú alapjárat miatt) másodszorra már ember nem tudta rávenni, hogy elinduljon.
Kb egy órát szarakodtam vele, mire némi hidegindító spray, és jó adag könyörgés után kocsiról bikázva (ezúton is köszönöm a kedves épp arra járó ismerős segítségét) végre erőt vett magán és haza tudtam vele jönni.
Ma délelőtt szintén elsőre beindult, de most nem hagytam leállni.
Mi lehet a gond, ami miatt másodszorra nem akar beröffenni?
hát a koppintáshoz valami műanyagos ember kell neked! De ebből is van több fajta! Mert az enyém íve és nem az egyenes... Csinálok neked róla képet jó?
Szia. Azért keresek jobb zsebest, mert sajnos a tetejét elhagytam. Ha megmondod, hogy lehet koppintani, meg hol, azt megköszönöm.
Hali! Bocs, de lusta vagyok vissza olvasni! Miért keresel jobb zsebest? Ha csak koppintani kell akkor én kölcsön adom neked! Az enyém jobb oldali és zsebes!
Sziasztok! Haza hoztam a mocit a szerelőtől... Hát uraim és hölgyeim nagyon tutira meg csinálta. Finoman duruzsol egyenletes alapjárat és nagyon beteg módon megy a régi dolgokhoz képest... És valóban ahogy a többiek írták rendes lelki ismeretes szerelő!

Úgy hogy március 15.kén rajthoz állunk mi is
Néztem a képeket, szalagot kell kicserélni vagy levenni, popszegecset, horzsolás meg kicsiszolható.polírozható.
YOSHIMURA 15-ér ajándék még ha ennyit melózni is kell utána. De csak az összekötő csővel.
Meg nem rogyott, az a lényeg!
És még a bal oldali rekesz is teljesen más.
Kapott szegény rendesen, de a dob sem maradt ki. Azt valahogy ki lehet pofozni?
http://kepfeltoltes.hu/120228/HPIM2283_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Huu ezt nagyon csúnyán karosszériázták!

Dob jól néz ki rajt.
Köszi, de az a baj, hogy ez 93-as, az enyém meg már az újabb fajta. Ha jól tudom, a 96 előttieken pont jobb oldalt nincs zseb.
http://auto-motor.vatera.hu/mo... - egy próbát megér, hátha meg van neki.
Szia. Így vettem, nem tudom sajnos :(
Okés én benne vagyok a majd meg beszéljük. Idén jó lesz egy kicsit többet gurulni! Ha nem zavarok majd csatlakoznék...

Okés majd meg nézem hogy mennyi kb időre mert holnap hozom a el a motort!

És valóban nagyon korrekt a szerelő. Bár ez majd az első 100-km után jelentkezik meg akkor ha szépen indul! de átnézte és azt mondta hogy rendben van a motorja és szépen ketyeg! kicsit meg nyugodtam, hogy nem talált semmi extrát benne! Vezérmű lánc is maradt a régi mert jó... Úgy hogy nekem is csak egy jó szezon kell! Idén már le is lesz végre fújva!
Majd legközelebb amikor lent leszek Csopakon sátorozni összehozzuk azt a kis kört .

Oké, Csákvár után talizunk.
Szerintem 2 óra alatt leérünk, legfeljebb ott tartunk egy kis pihenőt,
úgyhogy kb. 10.30 körülre számítok az odaérkezésünkre.
De fülemben lesz a headset, úgyhogy tudok majd beszélni menet
közben ! Telefonszámot írd meg e-mailben, de azt ami tuti nálad lesz.
Én is megadom az enyémet (új van).

Nem akarok sietni sehol, max. kresz + ésszel.
Nincs kedvem sárga csekkel kezdeni az évadot .

Mostmár a Bandit is készen áll a túrára !
Bocs hülyeséget írtam nem Zámoly hanem Csákvárról jöttök ti!
Szia Red! Látom nem tetszett a kis köröm
Na én Csákvár után csatlakoznék... Ez azt jelenti ki jöttök zámolyról lesz egy hosszú egyenes és egy elég húzós jobbos majd egy körforgalom és ott van egy kamion parkoló meg valami csehó annak a parkolójában foglak várni csak kellene egy kb idő hogy mikorra értek oda! Mert nekem is le kell tekerni oda ami kb fél óra!
És még egy dolog, ebben nincs benne egy "V" alakú kitérő Tapolca felé.
Szóval az plusz km.