Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem! Te rontod a levegőt Hála neked meg a segítségnek amit adtál van egy normális motorom :D Inkább csak hiányolunk innen! Bár szoktam látni hogy írsz...
Nem csak ez volt a fő indok, bár ez is közrejátszott, még nem biztos,
hogy lesz másik motorja, egyéb tervei vannak.
Persze gyere nyugodtan, elvégre ez egy RF fórum, én meg csak itt
rontom a levegőt...

Konkrétumok lesznek időben ahogy közeledik a 15.-e.
Ilyen hamar ki nőtte tesód a gépet?
120 ig rendben van de okés! (Ezért kérdeztem) Majd vele el megyek külön.
Ja és ha reggel van kedvetek akkor tudok egy nagyon szép helyet ahol lehet fényképezni egy löszfalról... Balcsit is meg egy közös portrét a kis csapatról :D
Hello Red! Hogyha bevesztek a csapatba akkor jönnék énis a Balcsikerülésre, főleg hogyha az idő is kedvez!
Ezt az útvonalat megbeszélhetjük, de a Csopaki kajálás az nekem fix .

Mivel öcsém eladta a Kymco-t, így a legkisebb motor a 250-es Xelvis lesz,
de az pörgős V2 révén meglepően jól megy 120-ig, így nem szeretnék
most egy majdhogynem kismotorra várni/figyelni.

Ha egy mód van rá, most ne jöjjön.
Még a 125 miatt is sokat nyüglődtünk egy-egy előzés kivitelezésével,
és be-becsúszott azért 100-110-es szakasz is.
Jah ha tehetnék egy kis meg jegyzést a legszebb részét hagyjátok mindig ki a Balatonnak! Mert ha jól tudom csapoknál fel szoktatok menni 8as-nak?
Ha gondoljátok el jöhetnétek úgy hogy székesfehérvár- 8-as( Veszprémfelé) - Litér- Balatonfűző és onnan tovább. (ha érdekel egy lassú szakasz akkor tudok egy utat ami B.aligától - Siófokig parton megy de ott max 50-el lehet csorogni)
Okés akkor Balcsi!
Egyik kérdés lenne egy haverom aki el jönne de 70CCM Af-1ese van tartósan 80-90et tud jönni. El fér vagy azért ki lógna nagyon a sórból. Előzni is tud amilyen elmebeteg :D

Nekem jövőhéten dől el de mindenképp írok hogy haza hoztam e vagy sem a gépet! Bár ez olyan 80% hogy itthon lesz ...

De az a másik út is érdekelne! Viszont az már anyagilag csak jövő hónap az az áprilisba fér bele! Oda nem tudom mikor akarsz menni meg mehetek e veled (Veletek)?
Egyelőre úgy fest marad Balaton körbe, visszafele Kerekedi csárdás kajálással (ez fakultatív).

Eddig úgytűnik, hogy részünkről jön a kollégám Dávid a Honda Xelvis-szel,
alattam a Bandit, Blackbird00 (Apu) a VFR-rel ha minden jól megy.

Innen a fórumról Te mondtad hogy jössz, Pistabáá ha jó az idő, és Gergő a 900-assal,
bár Ő mostanában nem szólt hozzá a témához.
Meg talán még valaki 1-2 oldallal ezelőtt, de most írom a hozzászólást,
úgyhogy nem tudok visszalapozni .

Minuszokban mi sem indulunk el ! Ahhoz, hogy elinduljuk legalább
5-8 foknak kell lennie, de 5 fok alatt semmiképp nem megyünk.
Ugyan ez a helyzet az esővel, ha 5 fokban esik, akkor sem megyünk.
Ha vkit esetleg érdekel kiadó garázshely (fűtetlen) óbudán dobjon egy emailt (pintrb@yahoo.com)
Én szívesen csatlakoznék, de csakis jó időben.
Ősszel sikerült egy osztrák túrát beiktatni, és hát max. 10 fok ide vagy oda, akár napsütéssel, kegyetlen hideg tud lenni.

Plusz én Miskolcról hoznám fel első útjára a gépet, utána pedig nincs neki itt Bp-en fűtött garázs, mínuszokban pedig nem szívesen tárolnám.

Ennyit a sírásból, a lényeg, az elején olvasható!
Többiek? Tavalyiak? Kb hányan leszünk?
Oké, még nem dőlt el, hogy merre megyünk, de jelzek még a hét
végéig...
Csak nekem is sok a meló mostanában.
Szia RED!

Nem akarom el kiabálni de ha minden jól megy haza tudom hozni a motort 10.kén Szerencsémre korrekt a szerelő és zárás után fogadja a gépet így el tudom vinni neki most hétvégén...

Szóval ha minden jól megy 15.kén már nekem is egybe lesz vas...
motorolaj! elég olcsó hely! És valóban ne az olajon spórolj mert blokk élet tartamát kockáztatod vele!
Aral márkáról kb. 10 éve nem hallottam... meg milyen viszkozitású,
milyen teljesítmény szintű, mikori gyártás ?

Szerintem olajon spórolni ne így akarj, a legdrágább az lesz, ha sz@r
az olaj...nem azt mondom, hogy több tízezerért vegyél olajat, de
a "népszerű" olajakban nagy eséllyel megbízhatsz.

Ha olcsót szeretnél, én használtam Shell Advance VSX-4 -et,
nekem semmi bajom nem volt vele.
(Most is "kagylósat" raktam bele, csak kicsit drágábbat.)
Sziasztok! Szerintetek az Aral az jó olaj? Olajcsere előtt állok és ebből tudnék elég jó áron. Nos?:) motor: rf 400
Hello Red!
Ha a Balatoni körbemotorozás lessz a befutó akkor az engem is érdekelne, arra szívesen eljönnék nekem ez közelebb lenne mint Eger!
Index
bontó

Hali remélem elég nagy a doboz :D onnan tudsz venni indexet
Jobbos első index továbbra se senkinek? Nem akarok rendelni....
Valakinek csak van a garázs jobb sarkában, a kartondoboz alatti sárga láda bal aljában, kicsit porosan, ami rám vár
vazz Csabi most látom, hogy te vagy....
dobj már egy fotót légyszi, hogy kb milyen, ami nem csúszik....
Fater kárpitos, nekem csak az anyag kellene, de az nagyon....
Hali! Úgy néz ki sajnos idén nem tudok gurulni veltek! 15.kén :( Moci szervizbe megy 10.kén és nem tudok érte menni meló miatt

Ha lehet akkor a Balcsit válasszátok Red mert a másik útvonal érdekelne és el mennék veletek egy másik alkalommal... Ha változás lépne fel akkor írok mert gyúrtam erre az útra de mocit szeretném ki pofozni és most a blokkban lévő hiányosságaimat pótolom...

De remélem azért idén is gurulunk mert tavaly nagyon király volt veletek menni!