váááááááááááááááá... megörjit ez a motor :@ megint nem gyul be,itt-ott kabdos,és utána olyat lő hogy az ég is leszakad... amugy eladó... http://motocykle.bazos.sk/inze...
Köss be mindent a helyére testet is! A 2 vastag (piros és fekete) kábeleket kösd össze fogóval vagy dróttal! ha akkor se indul akkor a reléd helyett az önindítót nézd meg! Vagy próbalámpázz rá a vastag kábelekre. startot nyomva kattanás után van-e 12Volt a fekete kimeneten?
Pe4dig nem fogja más gyárilag. Rég lehetett szétszedve.
Megoldás, hogy leveszed az egész elejét, és akkor hozzáférsz a nem látható dolgokhoz is. Elvileg a felső takaró idomok, oldalidomokhoz 2-2 csavar, lámpát tartja a lemezhez 2 hatos anya, és kibujtatni a műszerfal elejénél a burkolatot. Nameg az indexek. Asszem ennyi ha már a tükröket leszedted.
Hát levetem a két oldalsó takaró idomot utána a két tükröt és ki lazítótam a két csavart a tükör mellet de semmi meg se mozdult a 400-on ennyit kelet csinálni és le is jött
Szia Imi!
Na visszaszereltem a relét akksit beraktam a reléhez a negatívot nem kötöttem rá gyújtás adtam és hozzáérintettem a pozitívhoz szikrázott de amint indítani kezdtem csak kattant a relé! Bikázásnál ugyan ezt csinálta! Szerinted?
Látatlanba nem fogsz választ kapni, jó vagy nem jó a tárcsa.
Csináljatok videót róla, és töltsétek fel!Tekerve előre-hátra, húzogatva jobbra-balra. Ha 3 troll (kitöltetlen adatlapú kötekedő egyén) mellett hozzászól egy értelmes hozzáértő ember, már megérte szerintem.
Aszongyák a SUZUKI nem olyan érzékeny erre mint a többi márka.
Kicsit az enyémen is lógnak.
Hello mindenkinek!
Tudna nekem valaki segíteni? Első féktárcsát keresek Suzuki rf400as gépemhez!? Meg vannak lazulva a szegecsek, kicsit kotyog már! Mennyit lehet am ezeknek mozogni, mert mindenkitől más választ kapok aki nézi, valaki azt mondja annak semmi baja nincs valaki szerint meg már életveszélyes! Előre is köszi a válaszokat!
Én még nagyon tanulom ezt a motorozást és motor szerelgetést! :D De érdekel a dolog így mindig próbálkozok az ilyen hibák után olvasni, tanácsot kérni és azokat megpróbálni, megfogadni!:D
Igen meg van bár még annyira nem értek ehhez a szervizeléshez! De ezt a tanácsot holnap délután meg is próbálom! Jó azért, hogy van egy fórum ahol segítenek az emberek! :D Előre is köszönöm mindenkinek a segítségét! :D
Összezárni a 2 vastag kábelt próbáld meg, mert ha akkor se indul akkor az önindítóig kell keresni a hibát egészen az akksisarutól. Ha ott valahol szakadás van, hiába húz be a relé (kattog) nem ér el a célhoz a feszültség.
Bikázni is próbáltam! De csak kattogunk továbbra is! Nem nem mértem mert nincs multiméterem! Csak azt nem értem, hogy mikor oldalra megnyomom a biztosítékot akkor elalszik minden!:S
Imi! Ma leszedtem újból kicsit megtakarítottam de semmi akksi feltöltve ,de csak kattog! Ha kicsit megmozgatom akkor elmegy a világítás meg minden! Picit megigazítottam a lábait mert ferdén álltak a sarukat össze nyomtam picit h ne csússzon le könnyen egyik se de csak kattog! Sajnos szerintem ez cserés!:S
Szia!
Meg kell lazítanod a teljes felső részét a fejidomnak, ami a konzolhoz fogja. Belső 2 burkolat, két tükör, és még oldalanként vagy 2-3 csavar fogja. (ha csak 1-2, akkor bocsi) Tettem fel képeket még dec 22 körül, azok között lehet találsz segítséget magadnak. Jó szerelgetést!
valaki tudna nekem segiteni a plexit hogy tudom le venni a 900-ról a 400-ét simán letudtam le kel venni a tükröket és fel kel húzni a plexit a a 900-ét nem tudtam felhúzni fogja még valahol?
Megoldás, hogy leveszed az egész elejét, és akkor hozzáférsz a nem látható dolgokhoz is. Elvileg a felső takaró idomok, oldalidomokhoz 2-2 csavar, lámpát tartja a lemezhez 2 hatos anya, és kibujtatni a műszerfal elejénél a burkolatot. Nameg az indexek. Asszem ennyi ha már a tükröket leszedted.
Na visszaszereltem a relét akksit beraktam a reléhez a negatívot nem kötöttem rá gyújtás adtam és hozzáérintettem a pozitívhoz szikrázott de amint indítani kezdtem csak kattant a relé! Bikázásnál ugyan ezt csinálta! Szerinted?
Csináljatok videót róla, és töltsétek fel!Tekerve előre-hátra, húzogatva jobbra-balra. Ha 3 troll (kitöltetlen adatlapú kötekedő egyén) mellett hozzászól egy értelmes hozzáértő ember, már megérte szerintem.
Aszongyák a SUZUKI nem olyan érzékeny erre mint a többi márka.
Kicsit az enyémen is lógnak.
Tudna nekem valaki segíteni? Első féktárcsát keresek Suzuki rf400as gépemhez!? Meg vannak lazulva a szegecsek, kicsit kotyog már! Mennyit lehet am ezeknek mozogni, mert mindenkitől más választ kapok aki nézi, valaki azt mondja annak semmi baja nincs valaki szerint meg már életveszélyes! Előre is köszi a válaszokat!
Meg kell lazítanod a teljes felső részét a fejidomnak, ami a konzolhoz fogja. Belső 2 burkolat, két tükör, és még oldalanként vagy 2-3 csavar fogja. (ha csak 1-2, akkor bocsi) Tettem fel képeket még dec 22 körül, azok között lehet találsz segítséget magadnak. Jó szerelgetést!
Mozgasd kicsit jobba balra.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Van valakinek elfekvőben egy önindító reléje?:O