Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hülye kérdés tudom de...
Amióta rossz soha nem indult be mind a 4 henger?
Ha nem akkor következő a kérdés! Mindig ugyan az a henger nem megy? (Indítsd el és had járjon és tapogasd meg a kipufogó csonkot így a leg gyorsabb le szűrni hogy melyik hengered szarakodik)
Utána gyertya pucolás ha nem segít szedd le a karbit fúvókákat húzd meg (nekem ez volt a baj vala hogy ki lazult és nem indult be a 4. henger) Meg nézd meg azt a fészket amiben a tűszelep mozog hogy nem e szorul ezzel is sokat szívtam anno. ha nincs ilyen gond rakd össze és talán jó lesz!
Imi!
Ilyen csövet hol tudok beszerezni? Autós boltban, vagy hidraulika szaküzletben? Ill. ugyanúgy szól ezzel is a kürt, mint egyben?
MA kapott új gyertyakábelt meg pipát a gép és még mindig egy nagy FOSSS! Mi a pikulát nézzek meg rajta? Kapjam ki újra a karbisort nézzem meg hogy mivan vele? De ez nekem X-akta, hogy a picsába tud 3 hét állás után így leamortizálódni. Öröm az ürömben hogy már csukott szemmel is szétkapom a vasat 2 perc alatt

Ha vkinek van valami 5lete ossza már meg velem. Köszönöm!
Hát ha Red nem felejti el tavaly ő szervezett egy Balatonkörüli gurulást idény nyitó címén. Elvileg ez idén is tervben van! De ha nem az lesz akkor azért osszátok meg mert ha tudok én is fel, el mennék rá...
értelek! hát én idáig itt a közelbe voltam egy motorostalin de a felvonulás az nagyon szar volt végig 30-40el szar falukk közötti utakon szegény kapott ottis port eleget! :S am nem tudod/tudjátok lessz-e valami év eleji rf találkozó vagy valami?
tudom tudom értem amit mondasz :D
Ezt azért néztem polgárdinál jól össze kokányoltam a porral a tankomat...
én tanktáskára gondoltam nem tankbőrre! de ezis jo legalább védi a motor fényét!
Gondolkoztam de az nem zárható és "dárga" De az is fog kelleni gps miatt!
Tanktáskába nem gondolkodtál még? nekem van egy még anno lidl-be vettem és meglepődtem h elég sok cucc belefér, meg sztem praktikusabb mint egy ekkora doboz, de ez az én véleményem!
Ha tudsz angolul e-bay plafonig van 900Rf cuccal olcsón
Igen! Meg hát a hátsó utas is kicsit jobban érezné magát nem csúszik hátra! Meg eső ruha ilyen apró cuccoknak hétköznapokra is!
Most hogy mondod van benne valami! túrázásokhoz akarsz hátsó dobozt?
Sziasztok, erdekelne alkatresz egy Suzuki RF900R 95'os 140 LE mocihoz : kipufogo dob, D.I.D. lanc szett, elso fekbetetek, es a valtohoz a kettes fogaskerekek (trend fix es trend max) esetleg 1 valto. koszi
A lámpájára! nem akarok hülyeséget mondani de 200as sorozatnak hasonló a hátsó lámpája
Mercis azt h érted? mert nem vágom/
Nekem az a félelem hogy olyan mercis és nem illik a géphez. Az hogy index meg helyzet jelző az szerintem nem lenne gáz
Hát a célt biztos szolgálná, de sztem elég érdekes lenne még ezekkel a kiegészítő lámpákkal, ígyis sokak szerint alapból "több" lámpa van az rfeken mint más motorokon például, gondolok itt a hátsó lámpára. dehát ez az Rf jellegzetesség
Kellene egy kis segítség tőletek!

szerintetek ez rf-en hülyén nézne ki?

link
Azt meg köszönném...
a gyertyák adnak rendes szikrát?probáld levenni a levegő filtert,és a karbiról ved le a benzin csövet,és oda probálj nyomni benzint rögötn a karburátorba,nekem is nehezen gyul,én mindig kiveszem a gyertyákat,és kiegetem ameddig majdnem nem vörös,olyan forró,és akkor nekem rögtön indul....
Bárcsak az enyém is így indulna. (de jelenleg sehogy) Januárban amikor kiment az inditó relém némi köszörülés után (a relét összezárva) beindult. Majd mikor megjött az új relém beraktam, párszor ráindítóztam, hogy működik e (ekkor nem indult be). tegnap a jó idő miatt kihoztam, bikakábel rá, szivató rá, csap kinyit, gyújtás - indítás, semmi. Tekertettem egy jó ideig (szünetekkel) majd gyertya ki, megpucol, vissza megint nem indul. Mintha nem kapna benzint, légszűrőbe injekcióval fecskendeztem benzint, ekkor már halkan pöfögöt amíg indítóztam de nem kapta el. Majd abba a csőbe ami a tanktól megy a szivattyúig beleraktam egy tölcsért bele benzint és amikor indítóztam, nem fogyott belőle a nafta. Pedig kellene, nem? Éjszakára behoztam a házba, hátha csak a hideg a baja, de így sem indult. Néha halkan pöfögött de nem kapta el. Valakinek valami ötlet?
A doboz Nonfango, a motorhoz adták. Van egy gyári műanyag felfogató alatta(gondolom ezt adják mindegyikhez), amire ráül. 4 helyen van odafogatva. 2 az ülés alatti vázhoz, 2 pedig lent a lábtartó, illetve kipufogó tartóhoz. Nincs itthon a motor, de majd lefotózom neked, ha kell.