Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez elvileg ugyan az, de enyémhez 10A biztositékot irtak.
Mindenképp érdemes lecserélni a gyári dudát, már ezek a harsonák is sokkal nagyobbat szólnak mint a saját. Én rozvastelepen kerestem pár darabot, azokat raktam motorra, trikera. semmi bajuk, csak a relét kellett megvenni hozzá ami elfér a kürt helyén.
Hali! Bocsi az újabb linkért légkürt olcsón ez a legócsalóbb amit találtam itthon boltot.
Én is megtettem Gödöllőn ugyanezt, de egy helyen találtam rücsis műbőrt, 1m 3000-ért. Van fotód esetleg róla, hogy a tiéd milyen? Vagy hol vetted?
Nos fater kárpitos tehát ő megcsinálná nekem.
Akkor nekem nem gyári az ülésemen a huzat? Jól látszik szerintem a fotótkon, hogy meg lehessen állapítani, de én nem tudom milyen gyári huzattal jöttek ki. Nekem az összes farmerral csúszkál....

Valaki drágábban adná a bontott/törött motorról való indexet, mint ebayről rendelni?
http://www.sportmotor.hu/motor...

Ha egy 4-5 éves motor amin membrános benzincsap van, PRI áláson gravitációval telefolynak a karburátorok igy indul, akkor ne várjunk csodát egy AC pumpás motortól ami bőven több mint dupla annyi idős.
Onnan, azt rendeltem,de a harsona rész más.
Jobbról lesz a kompresszor, műszerfal bal felén meg a harsona rész. Felfogatáshoz hiltiszalagból bilincset hajtottam a fejidomtartóra. képeket hamarosan rakok róla.

http://www.gadgetjq.com/strebe...
Bementem a legközelebbi méteráru boltba és végignéztem a műbőröket.
Aztán megvettem amelyik nekem tetszett, és áthúztam.
Viszont nekem is kellene egy kis segítség látom van dobozod hátul. Az hogy van neked rögzítve? Meg milyen típusú?
Helló! Nem tudom milyen farmerod van de nekem soha nem csuszkált az ülés pedig gyári bőr. Javaslom vidd el valami kárpitoshoz! nálunk filléres árért meg csinálta hasonló méretű etető széket bőről. Ki tudod választani hogy milyen legyen!

Az indexnek meg javaslom e-bay.com-ot olcsóbban találsz mint ha itthon veszel! Ha nem e-bay akkor is néz körül mert sok mocin van ilyen és fél áron megy ha nem suzuki Rf néven veszed! Bár 2db tartalék nekem is van soha nem lehet tudni!
Sziasztok! Elég rég voltam itt, egy kis segítségre lenne szükségem.

1. Kellene nekem egy jobbos első index. Akinek van felesleges kérem a kiro4444@gmail.com ra dobjon nekem egy mailt. Ne ide írjon légyszi, mert a telefon mindig nálam van, ott látom, ha jön válasz. Előre is köszi, előre utalással fizetek, csakhogy legyen bizalom, de ezt visszafelé is elvárom, azaz szép, hibátlan árut várok majd a postástól. :)
2. Akinek nem eredeti ülés van a motorján, az lőjjön már egy fotót légyszi. Az enyémmel az a baj, hogy csúszkál, ha farmerban vagyok. A túragatya nem csúszik, de az kevesebbszer van rajtam. Ami jobban zavar, hogy a párom is csúszkál, és így nem érzi biztonságban magát. Tehát akinek nem gyári üléshuzata van, és az nem is csúszkál, segítsen már, hogy honnan szerezte be az anyagot hozzá, vagy hol csináltatta.

A válaszokat előre is köszi!

Nemsokára indulhatunk, addig is minden jót!

Üdv

R
Imi te honnan rendelted mert régi írásokból nem találalom... Köszi :)
Ez nekem is nagy kérdés lesz a Banditon... elképzelésem sincs, hogy
hova teszem majd, bár a fejidom két oldalában elég sok a hely,
felfogatási pontból nem dúskálok.
Bizony, az szépen szól! Bár szét kell bontanom a kompresszort a harsonától, mert egybe nem fér sehova. Blokk mellé burkolat alá meg nem akarom a hő miatt.

Ja-Ja milyen igaz, nekünk kel figyelni de nagyon! Mindig mondom, motoron 5 ször jobban kel figyelni mint ugyanazon az úton kocsival nyugodtan gurulsz! Mikor elágazáshoz érek mindig refit kapcsolok!
A légkűrtön már nekem is járt a fejem! Imádom mikor kocsival is 4 kűrt meg szólal és meg áll a szíve mindenkinek
nekem mindig azt mondták soha ne bíz a többi közlekedőben. Csak akkor éled túl ha te figyelsz helyettük is!
Sajnos ha bömböl a zene a kocsiban, akkor csak a blokkot koptatod.
Nincs mese, nekünk kell figyelni.

Szerintem a leghasznosabb az Imi által is birtokolt Nautilus kürt !
Lehet rendelek egyet jövő hónapban .
akkor marad a kibelezett kipufogó meg a 10ezres fordulat!
Pedig jobb ha hozzászoksz ahhoz, hogy neked kell figyelned.

A xenon meg szerintem hulla felesleges, rakd rá a reflektort, járj úgy picit és hamar rájössz, hogy
neutron csillagot is pakolhatnál a foncsor elé, akkor se vesznek észre.
Viszont ha bántja a szemüket, akkor direkt rádhúznak, meg villognak, meg idegesek lesznek...
Gondolj csak bele téged hogy zavar a sok rosszul beállított, vagy
buherált fényszóró...
A normál H4-es izzóban ott a tükör a refi és a tompított izzószál előtt.
Ezeknél a H4 HID szetteknél is megvan ez ?
Vagy mint a LED H4 világít a vakvilágba ?

Nightbreaker szerintem sem éri meg. Használtam már, nem estem hasra.
A sima Tungsram vagy GE 90%-os Megalight Ultra izzónál picivel
világít csak jobban, viszont 1.5x drágább és hamarabb kiég.
Ha hő érték nem hidek aza sárgán világit mint a halogén akkor a jardok nem tudják ki szúrni ergó nem is tud szólni érte!
Nekem kocsiba volt rendszeresen ilyen blue designe állandóan meg állítottak és még fos is volt!
A jótanácsokat értékelni szoktam! Egyébként már régóta gondolkodok rajta, mert katasztrófa ami folyik az utakon... Egyszerűen nem vesznek észre! És baszottúl idegesít, hogy nekem kell satuzni amikor kikanyarodnak elém és mikor elhúzok mellettük látom a megdöbbenést a szemükbe, hogy "ez meg honnan a picsából került ide". FÉLEMETES! Mondjuk pesten a közlekedési kultúra egyenlő a 0.00-val. Ha veszek xenont mindenképpen 4000 K-est veszek. Gondolkodtam az Osram nightbreaker-en is, de az is 4-5ezer forint, akkor már hozzá teszek mégegyszer ennyit és van egy xenon szettem. De komolyan mondom nem tudom mit csináljak, mert sokan mondják hogy nem gáz és nem buzerálnak érte, és van ellenér is.
Helló!

Nem szeretnék okoskodni meg meg bántani se szeretnélek de a Xenonért szétrúgják a segged! Az ok hogy műszaki esetleg okosba van és ott nem gond! De ha ilyen hideg fényűt veszel akkor zsaruk szét kapnak érte! Magyarországon az utólag szerelt xenon szabálytalan! Ezt csak azért mondom mert nem olcsó dolog!Én is gondolkozok rajta főként a fogyasztása miatt! Egy meg oldás lehet az utcán hogy ne cseszegessenek hogy a sima halogénnek meg felelő kelvines xenont veszel.

(Tényleg nem okoskodni akartam csak egy tanács..)
ma úgy neki estem a motor szereléshez hogy szét szedtem tejesen az elejét van egy két apróság amit ki kel még cserélni és kész a Röfi
akkor holnap megyek az autos boltba hátha lesz most néztem nekünk is a seat-ba ilyen van