Holnap jönnek megnézni a kis Röfit szeretném hogy el vigyék meg nem is de sajnos két motort nem tudok fent tarttani így meg kel válnom tőle de már kiszemeltem az új áldozat Kawasaki zx9r
Tömd be a kipufogót, meg ha tudod a léfszűrő nyílását, és várd a tavaszt!
Egyik télen járatgattam 3-4 hetente, tavaszra kinyírt 2 gyertyát. Azóta ha jó (+) idő van előveszem 30-40 kilóméterre, de járatgatni helyben nem fogom többet. RF ház alatti kazán melletti garázsban van, de a többi az kinti fűtetlenbe. Aksit beviszitek fagymentes, nem meleg helyre és OK.
+6 7fok meg nagyon jó pihenni.
Ne olajtócsára állítsd, akkor nem árt neki a téli alvás.
Srác, akinél lesz azt mondta, hogy leghidegebb éjjelen sem megy 6-7 fok alá a hőmérséklet. Ezt meg még sima vízzel is ki kell bírnia.
Mennyi időnként érdemes megjáratni, hogy ne rohadjanak be a gumik, meg az alkatrészek az állástól?
Egyrészt nem lett cserélve, másrészt amikor szervizben volt, a szerelő utána is töltött fagyállóval, szóval minden ok. És ráadásul vasárnap fájó szívvel bár, de el is csomagolom tavaszig.
Meg, köszönöm. Akkut cseréltem benne, azóta gyönyörűen muzsikál.
Közben rájöttem, hogy fagyálló van benne, csak elfelejtettem.
Majd jövőre lesz láncszett csere, meg kopog valami az első telóban, de a hetet már kibírja, aztán vasárnap úgyis elcsomagolom
igen tudom, de mivel nem szín azonosak ezt is fényezni kellene. + tank+ posta, kb 25 ezer. Ennyiből szerintem meg lehetne csináltatni az enyémet is, csak nem találtam még olyat aki elvállalná. Ha rövid időn belül nem lesz aki megcsinálja megveszem ezt.
menjen az üzlet, mert csak tarcsinak van, viszont a doboz az nincs már rajta, mert az letört róla menet közben ( kitört az alja ) , egyeztessünk, én a III. és a XIX. kerületben vagyok elérhető.
Helló nekem nem kel a motor mert nekem is van csak azé tetem ki mert rajta van csomagtartó konzol ilyen kellene nekem vedd le ha nem kel köszi szépen előre is helló.Tel:0620/5920530 E-mail: k.miklos@citromail.hu
imitrikes természetesen hogy reklámozom majd a fórumot de remélem hogy én is lehetek még visszatérő vendég