belenéztem a képeidbe, ha Érdi vagy szerintem tőled vettem azt a konzolt dobozzal. Ami a motoron van most azt rajta is marad, mert az saját mű, és amíg a motor megvan addig marad is.
Helló jó lenne a sikerülne a konzol képeket kellene küldeni köszönöm szépen előre is de az is jó lenne ami motoron van és a másikat meg csinálod magadnak oké köszi cím is kellene.Telefon szám is vagy e-mail is köszi.Tel: 06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
Szia Redone!Szeretnék kérni tőled egy kis segítséget.itt az e-mail címem írd már meg rá a telefonszámodat felhívnálak pár percre.köszi előre is tzrrudolf@freemail.hu
a konzolom kell, ezt magamnak csináltam, de van egy másik amit korábban vettem, azt oda tudom adni, de azt át kell alakítani, mert csak a hátsó kapaszkodó csavarjai rögzítik, és nekem eltörte azt a lemezt amibe a kapaszkodó hátsó csavarjai vannak(nem tudom mi annak a lemeznek a neve). Ha oda még rárakatsz 2 csövet amivel alulra is kitudod rögzíteni, akkor szerintem már nem okoz kárt a motorban, amúgy az csőböl van, elég masszív, megkeresem, és teszek fel képet.
Helló érdeklődők hogy e meg a Suzuki rf csomagtartó konzol ha igen akkor ha nem kel akkor szívesen meg venném köszi szépen előre is helló.Tel: 0620/5920530
Az előbb nyomja le a biztosítékot, mint kárt tenne az elektromos rendszerben. Ha túlforralja az aksit akkor oda túl magas feszültség érkezik a generátorból. Az a ventilátor elég ritkán szok működni.
Hello! Ha jol láttam van ott ülés alá valo vas is amikhez a bukot meg csomagokat lehet rögzíteni? az engem érdekelne, mennyibe adnád oda őket? meg a váltókarral szemezek énis!
belenéztem a képeidbe, ha Érdi vagy szerintem tőled vettem azt a konzolt dobozzal. Ami a motoron van most azt rajta is marad, mert az saját mű, és amíg a motor megvan addig marad is.
E-mail ment, nagyon szívesen segítek ha tudok, de a telefonszámom nem
adom meg, csak indokolt esetben azoknak, akiket személyesen is ismerek.
Régebben ez másképp volt, most már így működik.
a konzolom kell, ezt magamnak csináltam, de van egy másik amit korábban vettem, azt oda tudom adni, de azt át kell alakítani, mert csak a hátsó kapaszkodó csavarjai rögzítik, és nekem eltörte azt a lemezt amibe a kapaszkodó hátsó csavarjai vannak(nem tudom mi annak a lemeznek a neve). Ha oda még rárakatsz 2 csövet amivel alulra is kitudod rögzíteni, akkor szerintem már nem okoz kárt a motorban, amúgy az csőböl van, elég masszív, megkeresem, és teszek fel képet.
De legalább ez azt jelenti, hogy nem vagyok teljesen gyagya, viszont
lusta vagyok olvasni .
Már az MZ-ken is szélesebb gumi volt hátul mint elöl.
tehát akkor a különbség felével nem kellene elöl kompenzálni a lécet ?
Amúgy ezt még sehol sem hallottam, de tetszik nagyon... látszik, hogy
nagyon kicsi lehettem mikor ez a leírás készült .
Legközelebb lehet kipróbálom.