Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló szerintem tőlem veted a konzolt én vissza veszem a ha érdekel 10.000ft ért ha érdekel köszi szépen előre is helló.
Szia,

belenéztem a képeidbe, ha Érdi vagy szerintem tőled vettem azt a konzolt dobozzal. Ami a motoron van most azt rajta is marad, mert az saját mű, és amíg a motor megvan addig marad is.
Ezt a motort vettem meg!
Helló jó lenne a sikerülne a konzol képeket kellene küldeni köszönöm szépen előre is de az is jó lenne ami motoron van és a másikat meg csinálod magadnak oké köszi cím is kellene.Telefon szám is vagy e-mail is köszi.Tel: 06205920530 e-mail: k.miklos@citromail.hu
Szia !
E-mail ment, nagyon szívesen segítek ha tudok, de a telefonszámom nem
adom meg, csak indokolt esetben azoknak, akiket személyesen is ismerek.

Régebben ez másképp volt, most már így működik.
Sajna meg kell válni rf 600 tol kitünö állapotu angliai sos ha valakit érdekel 430000
Szia Redone!Szeretnék kérni tőled egy kis segítséget.itt az e-mail címem írd már meg rá a telefonszámodat felhívnálak pár percre.köszi előre is tzrrudolf@freemail.hu
Szia,

a konzolom kell, ezt magamnak csináltam, de van egy másik amit korábban vettem, azt oda tudom adni, de azt át kell alakítani, mert csak a hátsó kapaszkodó csavarjai rögzítik, és nekem eltörte azt a lemezt amibe a kapaszkodó hátsó csavarjai vannak(nem tudom mi annak a lemeznek a neve). Ha oda még rárakatsz 2 csövet amivel alulra is kitudod rögzíteni, akkor szerintem már nem okoz kárt a motorban, amúgy az csőböl van, elég masszív, megkeresem, és teszek fel képet.
timua@invitel.hu
Helló érdeklődők hogy e meg a Suzuki rf csomagtartó konzol ha igen akkor ha nem kel akkor szívesen meg venném köszi szépen előre is helló.Tel: 0620/5920530
egy e-mailt adsz?
üdv. mennyit érne meg neked? de pontosan nem vágom mejik alkatrészről van szó? csak sejtem.
üdv. 5000 ft+posta a váltókat.
üdv. a tankon még gyári fény van, de ha jól látom az adatlapodon lévő motoron nem gyári a fény. ha arra kellene akkor elütne a szín szerintem nagyon.
Nincs sajni :/
Bal nincs? :D
Csak halkan jegyzem meg hogy 9000 Ft-omba fájt :S
Ezt holnap már postázhatod valakinek.
1997 előtti rf ekhez való idom ha bárkit érdekel akkor szóljon! http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Ideje letakarni a radiátor jobb felét. 6,5 liter fölé kúszott a fogyasztás. Bár ebbe volt 20-30 kilóméter vezetéstechnikai tréning is.
Pont az utolsó 2 mondatot nem olvastam el...
De legalább ez azt jelenti, hogy nem vagyok teljesen gyagya, viszont
lusta vagyok olvasni .
Mindez le van írva az 50. (bal) oldalon, és látszik a képen is az "s" jelű rés.
Már az MZ-ken is szélesebb gumi volt hátul mint elöl.
De... a kerekek közt van némi kis szélesség különbség a mai motorokon,
tehát akkor a különbség felével nem kellene elöl kompenzálni a lécet ?

Amúgy ezt még sehol sem hallottam, de tetszik nagyon... látszik, hogy
nagyon kicsi lehettem mikor ez a leírás készült .
Legközelebb lehet kipróbálom.
Az előbb nyomja le a biztosítékot, mint kárt tenne az elektromos rendszerben. Ha túlforralja az aksit akkor oda túl magas feszültség érkezik a generátorból. Az a ventilátor elég ritkán szok működni.
Hello! Ha jol láttam van ott ülés alá valo vas is amikhez a bukot meg csomagokat lehet rögzíteni? az engem érdekelne, mennyibe adnád oda őket? meg a váltókarral szemezek énis!