Mivel Ti értékelitek a csináld-magad dolgokat, gondoltam feltöltöm ezeket a képeket.
Sajnos "vez.láncos" a Bandit, de 76.000km után ne legyen soha nagyobb baja...
Hallgattam már egy ideje, hogy valami susmorog, de most végre volt időm szétszedni.
A láncfeszítő az utolsó előtti rovátkán áll, és ilyen laza a lánc.
Hozzáteszem, van vagy 30 rovátka.
Ha a bitfej darabja nem kerül egy ezresbe, akkor ne is vedd meg!
Karbit beviszed szerszámboltba vagy értelmes barkácsboltba, és ahhoz a csavarhoz kérsz bitfejet.
8 éve vettem egy darabot mikor a garázst csináltam a ck csavarhoz, azóta azt használom. Van 500 forintos készletem is, ami jó ha egy csavart kibír ha véletlen nem tengelyirányban nyomom a behajtót.
Nem próbálkoztam tovább ELőször is kell vennem egy minőségi bitkészletet és utána próbálkozom. Egyébként teljesen egészséges a csavar, nincs szétdarálva a feje, faszán beleillett a bitfej. CSavarhúzóra tettem egy racsnit hogy nagyobb legyen a nyomaték és egy roppanást hallok. Na mondom fasza megindult a csavar... LÓfaszt, beletörött a bitfej! Ha a Bosch bit is beletörik kifúrom a csavart aztán törtcsavar kiszedővel simán kijönnek (idáig az úszóház felőli oldalon 4 csavarnál kellett alkalmazni ilyen drasztikus módszereket [megjegyzem az a fele... össze 8csavar!]). De hát meg kell jegyeznem elég hanyag volt az előző gazdi, vagy csak lefosta a karbi pucolást, mert millió éves dzsuvában áll az egész sor.
Mi újság erre! Én most hogy jó idő volt délután kicsit ki vettem a garázsból és gurultam egyet vele! Ezt a telet rettenetesen utálom...
Tavasszal meg műszaki :( Előre rettegek mibe kötnek bele! Na mindegy!
Ha estleg el tűnnék mindenkinek kellemes békés karácsonyi ünnepeket! Bár még kicsit odébb van!
pár forinton nem szarozok! VEszek majd rozsdamenteset, francnak se hiányzik hogy összerohadjon megint. Egyébként is csak 8darabot vettem egyelőre mert csak megláttam és gondoltam megnézem hogy jó lesz e, szal kb. 150forint mínuszba vagyok. Inkább minőségi anyagot teszek akkor már bele. Viszont arra gondoltam nem járok e jobban ha 2,5es fúróval megfúrom a csavar és törtcsavarkiszedővel próbálom kiszedni a szétdarát fejű csavarokat?
Hello!
Jó régen nem jártam erre. Kis segítség kéne. Szeretném a motorülést a télen áthúzni. Olyan (mű)bőrre lenne szükségem, ami egy kicsit rücsis, hogy ne csúszkáljak rajta. Hol tudnék ilyet beszerezni? Tippek?
Előre is köszi a segítséget!
Beteheted azokat is, végülis ha már megvetted...
A célnak meg fog felelni, csak valószínűleg a horganyzás miatt ez is
berohad, az 5.6 meg ugyan úgy puha, lehet szétszedi a kulcs a fejet.
Tekerd be teflonszalaggal a szárát vékonyan, akkor nem rohad annyira össze.
egyet sikerült kiszednem törtcsavar kiszedővel. Van még 3 csavar ami szét van darálva. De hát katasztrófa milyen pua fos ez a csavar... Még a körmömmel is elkenem. LEhet aranyból van ! Azért kösssz a tippet, megpróbálom. Addig nem nyugszom míg az összes csavar nem imuszos!
Nekem is be voltak rohadva... ráadásul puha sz@r csavarok és még
kereszthornyos is... node mindegy.
Én úgy csavartam ki őket anno, hogy kéziköszörűvel bemetszettem
a csavarok fejét, volt amelyiket lapos csavarhúzóval már ki tudtam csavarni,
de a többit az elkészített metszetbe félig beékelt csavarhúzóval, oldásirányban ütni kellett.
De ha ütöd, vigyázz, hogy mindig a háznak befele üsd, mert ha a
perem felé ütöd, letörik az egész sarka, a spiáter könnyen reped.
Sajnos "vez.láncos" a Bandit, de 76.000km után ne legyen soha nagyobb baja...
Hallgattam már egy ideje, hogy valami susmorog, de most végre volt időm szétszedni.
A láncfeszítő az utolsó előtti rovátkán áll, és ilyen laza a lánc.
Hozzáteszem, van vagy 30 rovátka.