Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

LiKe :)
ok, akkor no comment...
talán , hogy annyi van benne.
hehe.. honnan veszed a valós km-t?
Hát akkor nem tudok segíteni. ez pont a város másik vége.
11. kerülethez kellene valami közeli hely!
Mikor kellene? Én hétköznap, meg szombaton 1ig dolgozom egy kis műszaki boltban, és előtte gyönyörűen elfér, sőt, folyamatosan a szemem előtt van. Újpest.
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Budapest... Hol lehet úgy le tenni a vasat hogy mire vissza megyek még a parkolóban is lesz? Ja meg nem kell 5-6000Ft fizetnem 3-4óráért!

köszi az infót előre is
Nem fog szombaton valaki kelet szlovakiaban motorozni? Egy nagyon jo motoros barátomnak lessz a lagzija és gondoltuk meglepjük. Sajna 8-10 embernél többet nem tudtunk összeszedni. Gondoltam, ha valaki erre felé túrázgatna megállhatna 1 pohár üdítőre és dumálni. Ez lenne az útszakasz: http://g.co/maps/p5q3
Sziasztok!
400-as hoz keresek egy jó trafót, ha valakinek van elfekvőbe írjon légyszi..
eladó lett az Rf 900RS2-em.1 hónapja gumi , olaj ,szűrők ezen kívűl teljesen átnézetve.azóta 1500km mentem vele.kifogástalan műszaki állapotban valós 38000 km.650000 ft
Felszámolom 400db-os motorkerékpár prospektus gyűjteményemet.
http://www.vatera.hu/listings/...
Sajnos ez a rugó már elkelt amit belinkeltél. 2 is volt belőle de mind a kettőt megvették.
Tizesér kapsz bontóban, beépítési garanciával.

És ez is hasonlít rá:
http://www.kepesmotor.hu/teles...
Kárászy-nál elvállalják, olyan 15e körüli áron.
Kérj ajánlatot, bár úgyis azt mondják, hogy vidd be, mert csak úgy
tudnak árat mondani.
a hátsó rugóstagból folyik az olaj tudja valaki hogy lehet azt javítani vagy kuka
Megoldódott a problémám, egy vezeték volt sérülve eléggé eldugva. Köszönöm a tippeket!
Izzókat nem cseréltem, csak megnéztem. Kiveszem majd a foglalatból, ha világít, akkor jó.
Akkor inkább letestelésre szavaztok, mint fesz szabályzóra?
A fesz szabályzó abban az esetben jó, ha járó motornál több, mint 13 voltot mérek az akksin ugye? Ezzel kizárnám ezt a lehetőséget, tehát először ezt mérném le, mert többen is erre gyanakodtak. Viszont, ha ez valóban rossz lenne, akkor Gödöllő-Mátra oda-vissza elment volna akksiról?
Veszek egy multimétert és hétvégén méregetek. Ha vkinek van még ötlete, akkor ne tartsa magába!
Hátsó lámpát lekötve próbálj biztosítéktesztet. Ha akármelyik fékre ugyan az a jelenség akkor hátul lesz a hiba a közös szakaszon. Lámpától indulj visszafelé próbalámpával.
valahol letestel igy ha féket húzod még azt a maradék energiát is elveszi a helyzetjelzőről.egy multiméter valóban segítene.
Először nézd meg, hogy a hátsó lámpában rendesen be van e kötve a test kábel. Nincs e szakadás, rossz érintkezés, vagy zárlat. Gondolom a féklámpa izzót már cseréltél. Ha nem, akkor azt is cseréld. Minden izzónál ellenőrizd a foglalatot is.
Tegnap elkezdtük volna megnézni a hibámat. A biztosíték helyett betettünk egy darab drótot, hogy ne vágja ki, ha féket húzunk.
A következőt tapasztaltuk. Nem a féklámpa világított, ha meghúztuk a kart egy pillanatra, hanem a hátsó világításom halványult el.
Úgyhogy ötletem semmi. Ez a fesz. szabályzó mit csinál egyébként? Már azon kívül, hogy feszültséget szabályoz. :P Nem tudtunk eldönteni(mérőeszköz hiányában), hogy valahol letestel, vagy ez a fesz szabályzó a rossz.
Ötletek?
Hát igen RED így netten keresztül már egykét vasat meg szerelt

Nekem is sokat segített
Ha szinkront nem csináltál az előírásoknak megfelelően, akkor anélkül nem lesz jó. Szinkront minden szétszedés-takarítás után csinálni kell.