Lenne egy kérdésem! Nektek mennyire ingadozik a fogyasztás ha helybe mászkáltok vagy ha egy 100-200kmt mentek vele?Több mint 1L különbség lehet a két adat között?Azonos vezetési stílussal... Ráadásul helybe nem is szoktam stabil 130-140 húzni neki!
Hát valami bontót néz japán autók nagy részében van bontható! Számold meg hogy hány db csati van benne és menj el egy bontóba ott mond el mihez kell és ahol normálisak ott segítenek!
Ott inkább test gond lesz. Bár attól a biztosítékot nem szabadna kilőnie.
Ha 5 vezetékes a CB szabályzója akkor igen. Ha 6 akkor nem. Nameg ha nem beépitett a generátorba!
Elmész egy autós bontóba és keresel egy olyan csatit ami bontható mind a két felén és szín helyesen ki cseréled! Nem gyári lesz de csatlakozó és használható és nem kókány ha igényesen csinálod meg!
megvan a pontos megoldás. a gyújtás kapcsoló alatti csatlakozó van elégve.
Tud vki egy komplett ilyen csatlakozót szerezni, vagy hol lehet ilyet vagy ehhez hasonlót venni?
előre is köszi:
laci
Köszi, holnap nekiállok ismét. Hasznos infok, köszi.
Még egy eszembe jutott. Mivel úgy tűnik senki nem lakik a közelemben, így eszembe jutott, hogy mondjuk egy CB 400-as fesz szabályzóval nem lehetne kipróbálni az enyémet? Lehet hülyeség, de elvileg ugyanaz nem? Ugyanazt teszi.
Bocs, hogy ezzel fárasztalak titeket...
A kapupántcsavarokkal telerakott lemez nem a tartó része. Az a doboz platniját tartotta össze.
GejzaR tud mondani szakembert aki megcsinálja esetleg neked a tartót ha nincs aki megoldja. Ő viszont ritkán jár errefele.
Véletlenül nincs valakinek egy jobb oldali tükre rf400ra? Úgy néz ki, sikerült eltörnöm. Egy darabig még pillanatragasztó megoldja, de előbb-utóbb kelleni fog. Ha van elfekvőben valahol, szóljatok kérlek. Köszi
400RF
http://www.motosvet.sk/product...
nézd meg a képeimet, nekem hosszúszárú van rajta.
V.ki adjon már tippet, hol lehet bontva kapni 400-hoz kilóméteróra kihajást, vagy mivel lehet kiváltani? Esetleg Bandit?
Köszi
Üdv: Dani
Ha 5 vezetékes a CB szabályzója akkor igen. Ha 6 akkor nem. Nameg ha nem beépitett a generátorba!
Jobban hátralátsz, de nehezebben férsz be a kapun.
Tud vki egy komplett ilyen csatlakozót szerezni, vagy hol lehet ilyet vagy ehhez hasonlót venni?
előre is köszi:
laci
Még egy eszembe jutott. Mivel úgy tűnik senki nem lakik a közelemben, így eszembe jutott, hogy mondjuk egy CB 400-as fesz szabályzóval nem lehetne kipróbálni az enyémet? Lehet hülyeség, de elvileg ugyanaz nem? Ugyanazt teszi.
Bocs, hogy ezzel fárasztalak titeket...
tükör
2000Ft? De az enyém tuti rövid karos!
:D
Valószínűleg sőt biztos én rontottam el. Lánc feszítésnél nem jól állítottam be a tengelyt és "keresztben" volt a kerék...
Holnap góóóó Budapest...
http://www.sportmotor.hu/tagok...
GejzaR tud mondani szakembert aki megcsinálja esetleg neked a tartót ha nincs aki megoldja. Ő viszont ritkán jár errefele.