Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok érdeklődők nincs e valakinek Suzuki RF 600r hez kézi könyv e évjárat 1994 köszi szépen előre is sziasztok.Tel:06205920530
Imi nekem a GPS nem maradt meg a plexin még mázli hogy nem törtem össze! :D
Viszont a tankon nagyon babán fent marad! Bár a biztonság kedvéért hálóvak felkötöttem :D Majd valami tartót ki kell találnom hogy fent lehessen GPS mert néha kellene! Főleg BP-n
Köszönöm, megrendeltem. Remélem mihamarabb megérkezik.
igen
http://citybike.hu/spd/SPE334/...
Akkor ez is jó lehet?
Sziasztok!

Köszi a válaszokat, tanácsokat!
Nagyobbik lett és bent is van! Elfért gond nélkül és az Y11 -es csatival sincs semmi gond!

A
Veled nem vitatkozok Rf témában :D
De az ülésen fent van! A szivacsot lehet hogy én vettem ki most hogy mondod
Valószínűleg már le lett szedve a két bak az ülésről, meg a szivacs
is elveszett az akku kosárból.
Eredetileg nem fért bele, ez biztos.
Sziasztok! RF400 R -be keresek km spirált. Neten csak 600-ashoz és 900-ashoz találtam, ezek közül valamelyik jó bele? Vagy bandit?
Jóóó de a tied az nagy kecske! :D

Hétfőn most adtam a szájának... Pestről jöttem le - Herceghalom - Csákvár - Sz.fehérvár - Fűzfő nagy volt a szél de meglepődtem mert egész jól lehetett bánni vele a nagy szélben is!
egyre inkább szeretem ez a gépet!
Nekem a 400-nás semmit nem kellet ki venni és befért a nagyobbik... Nincs is gond vele 3éve :D
Anno nekem is picit több mint 1L ingadozás volt.
Túrázáskor 4.2-4.5, itthon 5.2-5.5, Kakucson 5.7-6L.
De ezeknél az értékeknél már a 15-49-es lánckerékpáros volt fent.

Bezzeg most ... Agyonterhelve túrázáskor 5.5, városban 5.7,
egyedül cucc nélkül túrázva 5.3... Ez nem ingadozik sehova.
Nyitott dobbal, sok előzéssel és kigyorsítással, város környékén sikerült
6L-re felvinni. Egyszer....
Hmm...
Én sem YTX9-BS-t vettem a végén, hanem azt hiszem YTX12-BS-t.
Ami 3cm-rel magasabb mint a 9-BS, de kiszedtem alóla a szivacsot,
plusz leszedtem a gumibakot az ülésről és tökéletesen passzolt.
Annak mindene stimmel, csak a magassága nem, és 10Ah.
Az indítóáram meg márkától függ... kínai 120A pillanatnyi, márkásabb
az 180 körül.

Az a 200 pillanatnyi nekem picit soknak tűnik egy 9Ah-s akksitól.
Ha a méretek stimmelnek, akkor nem lesz gond. A generátor észre sem fogja venni, jó lesz a töltésed.
Sziasztok!
Tudnátok segíteni ki milyen akkut használ a RF900 -ba? A gyári elvileg ez:
YTX9-BS 12V/8Ah/80A hidegindító ezt cserélném egy
YTZ12S-BS 12V/9Ah/200A hidegindító -ra
A póluskülönbséget még be is nyelném (Y5 vs. Y11) , csak nem tudom a generátor vajon mit szól hozzá? Nem tudom, miből ered az ekkora hidegindító különbség, de gondolom nagyon hasznos.
Lennének esetleg tapasztalatok?

Köszi,
A
Szia!

Szerintem itt találsz: http://racsidepo.com/
Abban is tud segíteni, ha valami másból összerakható.

A
Szétnéztem itt a honlapon, de el kell keserítselek. Csak az ország területén szálltanak. De még van egy lehetőség, kicsit utánna jár eggyik kollégám, hogy milyen beszálltóval dolgoznak és lehet több szerencséd lessz.
Akkor nem szóltam
Nem panasz képp írtam csak kíváncsi voltam!
1 liter az még nem is sok a laza túra és a rövidtávú gyilkolós ingázás között.
Érdekel egy balos tükör a honlapról, de sokmindent nem értek belőle.
Hogy fizetek (postásnak vagy utalni kell)?
Szállítanak-e Magyar honba?
Légyszives segíts nekem!
Ismerős a szitu... Sajnos! Amúgy én is csak azért próbáltam ki mert akciós volt 600Ft volt mondom nincs mit veszteni! Bár azóta rászoktam a tele tankra... De a titok nyitja az a hosszú lesz akkor ezek szerint! Az tény hogy a hangja is szebb volt után...
Ez az adalékos dolog nagyon jól hangzik. Viszont nálam nem játszik, mert jó ha egy évben 2szer 3szor teletankolom, nem mintha nem szeretném többször...
Hát mondjuk nekem a helyben nem város bár van az is benne!B.fűzfő -Veszprém ezt szoktam rohangálni vele ez olyan 15-30km meg szokott lenni. Nem panaszkodás ként kérdeztem csak meg lepődtem, de akkor ez ilyen :D sűrűbben kell nagyobb útra menni vele! 4,8/100km :D szélbe és 130-al stabilan ebben pertől Pilisborosjenőig volt 2 személy is.

Jah meg nem nagyon hitem a csoda szerekbe de egyszer ki próbáltam azt STP benzin adalékát! kb 3X elég egy flaska ami 1100Ft Az konkrétan fél liter mínusz volt helybe hosszabb úton 1L-hozott rajta nyáron. Durván ahogy számoltam nekem az első teletanknál vissza jött az adalék ára másodiknál mert már a benzinen spóroltam!
Hello!
Ingadozni? Hát hogy a viharba ne ingadozna. A 9esem városban 9,5 - 10 liter, akár mit csinálok, pedig nem gyilkolom, pedig 4000ig sem húzom neki, felteszem 5ig és úgy gurulok. Kunmadarasi hétvégén 600km-t mentem átlagban 95 - 110 között, de egyenletesen egygázon(ilyenkor be tud állni optimálisra a hőmérséklet, az égés, és ilyenkor legalacsonyabb a fogyasztás). Fogyasztás 6liter... Ezen utak 2 személlyel voltak megtéve, kivéve az elsőt. Ha bármilyen tesztet elolvasol láthatod a végén, hogy városi és országúti fogyasztásokat külön megjegyzik. És a városi, ahol gyorsítasz, váltasz, esik a fordulat, gyorsítasz, fékezel, gyorsítasz mindig magasabb. Olvastam MT - 01 tesztet pályán nagytempóval 10 - 12 liter is lehet, városban 6 - 6,5lityivel el lehet menni. Vérmérsékletfüggő is a dolog.