Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapító tagok közé tartozol?
Helló figyelmetekbe ajánlom a műsorban szereplő 2 röfit!
http://www.echotv.hu/videotar....
Szia épp ebben a hozzászólásban írják: 13908
A
Sziasztok.
Szükségem lenne Rf 400 hoz hengerfej tömítésre, hol tudnám beszerezni?
Hát igen! Ez nem könnyű! Bár én is játszok a gondolattal hogy az enyém lesz az övé és én veszek egy 600-asat. Bár itt sok ha! Mert nem biztos hogy meg tudom dumálni fatert. Meg kicsit parázok is mert az enyémen már mindent ki pofoztam csak optikailag kell még. Szóval le kopogom de jó mindene és tartok tőle ha vennék másikat akkor bukó lenne!
Hát 400 ezer Ft gondolkodok de ennyiért úgyse tudom eladni gyorsan szóval még nem tudom de amennyiért vettem annyit szeretnék kapni érte
http://translate.google.hu/tra...

10010809 cikkszámon van.
Ha motorosboltba vetted, akkor az oda is való. Zsírtalanításra viszont kényesa cucc. Enyémen az 5 milis van már 5 éve, kibírt egy felnigörgőzést, brigéciollal tisztítom róla a fékport meg láncsprét. bár ez 2500 körül volt akkor célszerszámmal.
http://translate.google.hu/tra...

Lilákra innen tevezek csíkokat venni: http://www.felnicsikok.hu/feln...
Nyáron jutottam hozzá a hosszúhoz. Keresem hozzá a balost is, mert jobban tetszene egyforma szárakkal. Műszakin nem hiszem, hogy belekötnek.
Itt van lent, képek beszúrása saját gépről: de csak jpg cuccot tol fel.
aha....hát ez így gáz..
Volt, de a teljességhez hozzátartozil,hogy 9mm széles a csík és a felrakó 5 mmes csíkhoz való,csak gondoltam szebben mutat a szélesebb.
Az olcsókat tényleg nem egyszerű felrakni......nagyon le kell zsírtalanítani a felületet és célszerű használni egy felrakó eszközt amit lehet külön is kapni párszázért...
Más!
Kicsit fel akartam cicomázni a mocit, mint azt korábban írtam és illusztráltam képekkel, de sajna a 450ft-os (díszcsík motorra) szettem nem jött be. Az a gyanúm, hogy egyenes anyagot vágtak, amit a felni peremére kör alakban kellene feltenni. Ez olyan problémákat okoz, hogy a szélső szálat húzni, feszíteni kell, hogy ne legyen felpuklisodva a felnin. Ez össze is jött, gyönyörű lett (fényvisszaverős ezüst színű volt.). DE! Másnapra a raganyag elengedte és elkezdett felválni a cucc, így leszedtem minden oldaláról a felninek. A maradék csíkdarabokat pedig egy kis dekorációra használtam fel, ha már fényvisszaverős. A képeket töltöm fel. Szebb napot(nálunk esik).
Érteni nem árt hozzá és nyomatékkulcs...na meg nittelőszerszám a lánc összeszereléséhez......ha még nem csináltad érdemes elvinni olyanhoz aki igen, azt az 5 rugót megéri szerintem....
Hello!
Szakaszosra nyúlt a láncod. Tudtommal a megoldás egyedül a csere.
Szétszedésről nem igazán tudok segíteni,(még nem cseréltem láncot/szettet) de asszem az első fogaskereket borító részt kell levenni, + a hátsó kereket kivenni, vagy legalább meglazítani, hogy a lánc levehető legyen a fogaskerekéről.
A szakik majd megmondják, mit hogyan.
Sziasztok
Kérdésem van hozzátok, a láncnak erős hangja van /tisztítom, fújom/ és mintha olyan 100 körül egyenletes gázállásnál mintha szaggatna? Végkép meghalt a lánc ? Egy részen kb 20cm befeszült, azt hétvégén átmostam de nem sokat javított. A lánc levétele nagy meló, mit kel hozzá leszedni, kiszedni?
Üdv: Dani
Sziasztok!

RF900 hoz keresnék tankot, és gyári, szép csendes kipufogót. Nincs véletlen valakinek?
A
Köszi, a képeket, adatokat, (én is próbáltam képeket feltenni, de nem ment, hogy kell?) a hosszabbik van az enyémen ezek szerint.
Jól látom, hogy a Tiéden nem egyforma a két oldalon a tükörszárad?
Nem szónak érte vizsgán, vagy észre sem veszik?
Pedig bíztam benne, hogy esetleg létezik még hosszabb is mint nekem van...
A
És mennyiért akarsz megválni tőle?
Fatert próbálom rá venni hogy vegyen valami normális kecskét!
Okmányirodában.
6hónapra vonják ki, kb 2500HUF és lejárat előtt újra aktiválni kell a kötelezőt a biztosítódnál. Viszont ugrik jövőre a bónuszelőbbrejutásod ha jövő télre is kivonatod mert nem lesz meg a 9 hónapod. ha lesz jó idő akkor meg rágod a kefét mert mennél. Ha előbb vissza akarod helyezni az megint 2500 körüli összeg az okmányirodának.
A kérdést kicsit rosszul fogalmaztam meg megéri télire kivonatni a forgallómból a mocit és hol kel ki vonatni?
Sziasztok rég jártam már a fórumon sajnos meló miatt nem érek rá és a Röfivel is csak néha megyek egy kis karikát (25Km) melóba járni van másik motorom így a második helyre szorult az Rf de ha idén lesz még jó idő akkor még el megyek vele egy nagyobb köre és eddig úgy néz ki hogy tavasszal le cserélem természetesen szeretnék továbbra is klub tag leni és az Rf nél nincs szebb motor így egy RF900 nagy tesóra szeretném lecserélni vagy egy Suzuki gsx1300r Busára

és lenne egy kérdésem is meg éri idéglenesen ki vonatni a forgallómból ?
Leveszed az idom alsó-hátsó részét, és oldaltámaszon aláemelsz a váz alsó részének jobb oldalon, hogy tehermentesedjen a hátsó kerék. Onnantól bonthatod a kutyacsontot. Biztosításnak felhúzathatod a hátulját valamihez.