Sziasztok!
Nem tudna nekem valaki segíteni, ha egy szerelés miatt lelazítottam a kormányművet hogyan tudom azt megfelelően beállítani, visszahúzni? Nem túlhúzva és nem is túl lazán? Nem szeretném a csapágyat még kicserélni, szerintem van még benne. Valamint ez hogyan működik? Van a kis 4 nyílású 'anya' felül középen meg a lyukas 17 es kulcsnyílásúval kontrázom? Támaszkodhat az első kerékre vagy mindenképpen levegőben kell legyen? RF900-ról van szó
Ohh az fasza lenne, köszönöm! Majd a hétvégén állok neki újra úgyis. Nem vészes a szivárgás, meg úgyis mindig tartalékon használom. Mondjuk nem értem miért nem tudtak egy kicsit nagyobb helyet csinálni a csöveknek, mert annyira egymás hegyén-hátán vannak. Egyik oldalt a légszűrőház másik oldalt a tank, alig van hely.
Na mindegy, ha megtalálod és megméred azt megköszönöm!
Figyi csípd le ugyan akkorára! Legrosszabb esetbe autós boltba veszel egy pici darabot. Hát én autós boltba vettem méterbe valami német benzin cső. Az L darabot én nem biztos hogy erőltetném bár ac az szívja úgyhogy akár lehet észre se veszed! DE nem véletlenül van 6mm-es keresztmetszet!
be vallom őszintén már nem emlékszem de nekem ha jól rémlik kicsit kisebb volt mint a csonk... ha a levágott darabot meg találom akkor meg mérem neked holnap...
ÉRtem. Te hányas csővet vettél, és hol? Mert én a régi cső belsejét mértem és 6mm-es volt. Ez a tömítettség elég fura, mert nagyon nehezen tudom ráhúzni a csonkra, szal marad az, hogy elnyírta a bilincs a csövet. Hát a töréssel meg nemtudom mit kezdjek, mert direkt kicsit hosszabbra hagytam (mondjuk lehet épp ez a baj, nincs túl sok hely). De szerinted ha szerzek egy ilyen derékszögű csövet és úgy kötöm össze az úgy jó? Pl. arra gondolok, hogy mivel ugye a cső amit beledugok a külső átmérője lesz 6os vagy talán a 8asat is bele tudom eröltetni, de a belső átmérő biztos 2-3 milivel kisebb lesz. Ez nem fog gondot okozni?
Köszi előre is az infókat! :)
Hát én most akarok venni külföldről egyet! És ha jól néztem annak az ürgének van jobbosa is komplett. Ha esetleg érdekel akkor szólj aztán meg beszéljük...
Privát véleményem rövidre vágtad és nincs íve ezért törik meg!
Én névtelen benzin csövet vettem csak dupla falut így az merev és nincs ilyen probléma mint neked! A cső ha meg szivárog akkor vagy nem rávalót vettél és a bilincs nem húzza össze vagy pedig a bilincs elnyírta a csövet tőben és azért szivárog. Halkan jegyzem meg hogy a csövet ha rádugod a csonkra már akkor tömítettnek kellene lennie.
Hali! Segítsetek már ki légyszi pár jótanáccsal. Az RF400asomba ki kellett cserélnem a benzincsöveket mert öregek voltak már és bűzlött a benyától a vas. Vettem csövet méretre vágtam és az egyik gond, hogy pár km után mikor már meleg a motor a cső megtörik. Megnéztem és az "ON" álláshoz tartozó vezeték (a rövidebb) meg volt törve. Sebaj rátettem tartalékra az jó. Csak itt a másik gond, azzal meg az a baj, bármennyire is húzom meg a bilincset szivárog a benya. Mialósz@rt csináljak? Gondoltam arra, hogy a megtört csövet középen kettévágom és beletolok egy derékszögű könyököt nemtudom ez járható megoldás? A szivárgó csővel viszont nemtom mit csináljak. Esetleg valami tömítőanyag kéne? Egyébként Semperit benzincsövet vettem 6mm-eset és benzincsőhöz való bilincset
Tudom, hogy valószínűleg az életben nem tudom pótolni, de azért megkérdezem. Nincs valakinek véletlenül egy jobb oldali első "zseb"-re való takaró ajtócskája? Már régen törött volt a zsanér, de a hétvégén sikerült teljesen elhagyni sajnos. Köszi előre is.
hiányzik a motoromról az önindító relé kupakja (ahol van az a két vezeték és közte asszem egy 25ös biztosíték) Tudna nekem vki segíteni, h hol tudnék olyat szerezni?
A
Nem tudna nekem valaki segíteni, ha egy szerelés miatt lelazítottam a kormányművet hogyan tudom azt megfelelően beállítani, visszahúzni? Nem túlhúzva és nem is túl lazán? Nem szeretném a csapágyat még kicserélni, szerintem van még benne. Valamint ez hogyan működik? Van a kis 4 nyílású 'anya' felül középen meg a lyukas 17 es kulcsnyílásúval kontrázom? Támaszkodhat az első kerékre vagy mindenképpen levegőben kell legyen? RF900-ról van szó
Köszi,
A
Na mindegy, ha megtalálod és megméred azt megköszönöm!
be vallom őszintén már nem emlékszem de nekem ha jól rémlik kicsit kisebb volt mint a csonk... ha a levágott darabot meg találom akkor meg mérem neked holnap...
Köszi előre is az infókat! :)
Én névtelen benzin csövet vettem csak dupla falut így az merev és nincs ilyen probléma mint neked! A cső ha meg szivárog akkor vagy nem rávalót vettél és a bilincs nem húzza össze vagy pedig a bilincs elnyírta a csövet tőben és azért szivárog. Halkan jegyzem meg hogy a csövet ha rádugod a csonkra már akkor tömítettnek kellene lennie.
RF400-hoz hengerfej tömítést hol lehet venni és mennyibe kerül?:O
http://www.rfklub.hu/
Pár kép belőle:
Ha bárkit érdekel csak szóljon!