Az üzemanyag tartalékjelzője elméletileg, és a szervizdoksi szerint a képen megjelölt helyen van . Sárga lámpa. HA az izzó jó benne, akkor kábelszakadás, vagy rossz jeladó a hiba oka.
Sziasztok! Ha valakinek szüksége lenne egy vezérmű lánchoz, és feszítő kengyelhez az szóljon, van egy belőle, gyári, kidobnom nem kellene. Ja, és a 400-ashoz való a kengyel bontatlan csomiban van, a láncot csak azért bontottam ki, mert kíváncsi voltam rá .
Persze. Ott van neked is amit még nem láttál világítani az lesz az.
Viszont mikor ráadod a gyújtást akkor világítani kell az üreset jelző zöldnek, olajnyomás pirosának és a tanktartalék sárgájának.
A benzínkut figurás az az üres alatt.
Végülis igen, ez eszembe se jutott...
Gondoltam létezik hozzá valamilyen konzol, vagy távtartó...
Kutakodok még azért a neten, hátha van valami "humánusabb" megoldás is.
Lehet, hogy talán emlékeztek rám...
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyat, hogy kormány magasító ehhez a típushoz? Kb. 10-15 cm-vel magasabbra kellene raknom a kormányt...
Ja, múlthéten a III. ker. bécsi úton kit láthattam egy szürke RF-el, két személlyel a shell kút melletti lámpabolt előtt? :) - gyönyörű darab...
június vége óta van meg, meg vagyok vele elégedve, első nagymotornak szerintem jó választás volt. Az nem tetszik, hogy nem jelzi azt, hogy mikor kellene tartalékra tenni, - de nem bántam meg. Amúgy hétvégén nem voltál kállóban a felvonuláson? - sztem téged láttalak, csak én kocsival voltam.
Ha motorboltba mész, ott szinte minden suzukiba ezt adják mert egyformák értékre is. Ház csak az autósboltba kell. enyémbe is 85 fokos van évek óta. Még a 4kilósba vettem, onnan került át a 6osba.
Kilóméteróraspirált tekerd le az első kerékagy bal oldalánál, és ha ki tudod húzni a bele egy részét akkor az szakadt, csarélni kell. Ha nem jön ki és ujjaid közt megtekerve a spirált elindul a mutató akkor a meghajtása ment szét.
Abba mozog a kilóméteróraspirál.
De téged ez nem érint.
Termosztátot kapsz akármelyik motorkereskedésben gyári értékűt 76 fok ha jól emlékszem. De autósboltban olcsóbban 80-86 közöttit. Házat vidd méret miatt.
Nagyobb kihagyásom ellenére úgy-ahogy képben vagyok a történésekkel, de most, hogy kimagyaráztam magam, felteszem a kérdést: idén Kakucs még valaki?
ebben a műszerfal elrendezésben is lennie kell üzemanyagszint jelzőnek.
Sárga színűnek kell lennie FUEL felirattal.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Zöld- üres, piros-olaj, sárga -index, kék - távolsági, és ennyi
Viszont mikor ráadod a gyújtást akkor világítani kell az üreset jelző zöldnek, olajnyomás pirosának és a tanktartalék sárgájának.
A benzínkut figurás az az üres alatt.
Gondoltam létezik hozzá valamilyen konzol, vagy távtartó...
Kutakodok még azért a neten, hátha van valami "humánusabb" megoldás is.
Köszi az ötletet!
pl.: http://www.sportmotor.hu/motor...
Lehet, hogy talán emlékeztek rám...
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyat, hogy kormány magasító ehhez a típushoz? Kb. 10-15 cm-vel magasabbra kellene raknom a kormányt...
Ja, múlthéten a III. ker. bécsi úton kit láthattam egy szürke RF-el, két személlyel a shell kút melletti lámpabolt előtt? :) - gyönyörű darab...
Minket ez a téma Rffel kapcsolatban nem érint.
Jövő hét végén meg SITKE! http://kimozdulo.hu/2011-es-si...
De téged ez nem érint.
Termosztátot kapsz akármelyik motorkereskedésben gyári értékűt 76 fok ha jól emlékszem. De autósboltban olcsóbban 80-86 közöttit. Házat vidd méret miatt.