Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mégegy oldalról.
Köszi a képeket! Aszem jó lesz csak max a fiókosnak kell a tartóját meg csinálnom az lehet, hogy más! De a régit nem akarom szét csapni mert lesz mintám és meg fogom hegeszteni, hogy jó legyen és eladom... Főleg, hogy van még egy fejiodom ami bontva kb 10-15k szóval egybe egész jó kis sumát ér a kettő ha patika állapotban lesz!
És még a szinét is kérheti a kedves vásárló
Azzal jó nak kell lenni az én 400-asomba is az volt és pöcre indult mindig! Szerintem a 6L az sok a 400-astól. Az enyém ennyit evett sokkal jobban ment... de viszont nem melegedett be olyan jól nagyon sokára és 1-3000 fordulatnál kicsit meg torpant bizonyos gáz állásban. Szerintem ha nagyon kormos sok a benya! De agyertya nekem amióta schubert felülről a másodikba van mindegy hogy 9, 8-as mindegyikkel tutin melegszik és szép barna gyertya kép. Fogyasztása 5,3-max 2személy és zuzással is!
Nem, az jó gyertya, legalábbis ha nem régi. 9es inkább nem melegszik rendesn. Mikor vettem akkor 7es volt bent, bár az elején nem hajtottam. Ha régi a gyertyasorod, érdemes azzal kezdeni.
Köszi! NGK CR 9 ek van benne! Szerinted ,csak ennyi a gond!?
Ez a műszerfal alsó fele.
Az viszont nem kevés! Fordulatszámmérőd akkor ritkán esik vízszintes alá menet közben! Lefényképezhetnéd a dolgot, akkor látnánk is milyen.
Ha fehér akkor keveset kap, vagy a hőértéke alacsony és túlmelegszik. NGK CR8EK kell bele. De ettől még indulni kellene neki.
Adatlapod kitölthetnéd, valaki aki közel van hozzád többet tudna segíteni.
6 liter!
6 liter !ha huzod,akkor természetesen többet!
http://www.kepesmotor.hu/teles...

Ez hasonlít rá. Régi hirdetés, de Én is hirdetek még pár dolgot másfél éve.
600asé így néz ki. Hasonlítsd össze a digites füleivel ezeket.
Esetleg áthegesztgeted a régiről.
Bontóban 10es a rugóstag.
Tárcsa sok motoré jó rá.
http://www.biker-world.hu/kate...

http://www.biker-world.hu/eg
yt...
hirdet 6000ér rugóstagot a képesmotoron. keresd meg és beszéljétek meg mekkora a méret -forma.
De ha a tárcsát leszeded akkor az első normálisabb motorboltban katalógusból kikeresik és meg rendelik neked!
Én a helyedben felújíttatnám azt a rugóstagot.
Kárászy-nál kérj ajánlatot, nekem 15-öt mondtak rá márciusban.
Egyik barátom felújíttatott náluk 2-őt, kifogástalanul megcsinálták,
azóta is megbízhatóan működik.

Féktárcsát vagy nézel használtan, az olyan 25-40 között mozog,
vagy veszel gyári/utángyártottat, aminek darabja 35-40.

Tárcsánál érdemes körbekérdezni a 400-as bandit tárcsáját is
és talán még az SV650 tárcsája is ugyan az.
Legalább is nekem egy bontós azt mondta, hogy az sv tárcsája is ez volt...
Hello!
Tud nekem vki segíteni rf 400as gépemben szétvan a központi rugóm az érdekelne engem h hol van ennek az új ára? Vagy inkább javítani éri ezt meg? Meg az első féktárcsáim is elég ramatyok szval az is érdekelne! Előre is köszi a segítséget és ha vki tudna linket hogy hol tudom beszerezni ezeket a cuccokat azt megköszönném, mert én eddig sehol nem találtam... :(
És mennyit fogyaszt?
Jó buli volt, köszönöm az ebédet :)
A gyertya fekete kormos,a menet felett,a kerámia alatt pedig nem olyan fényes fémszinű,hanem matt,enyhén fehér!
Szerintetek?
Melegen semmi gond,naon jol megy.----csak ha egy hétre leállitom,akkor nem tudom elinditani
Na most kell nekem is segítség! Kinéztem egy fejidom tartót a mocihoz! Sajnos van de is! mégpedig az hogy FR 600-asé
Abban kellene a segítség hogy a digites 400aséval stimmelhet e?
Telefonon?
Isteni volt ma újra látni a volt RÖFIMET!
Írtam nekik de nem válaszolnak az e-mailekre :S
Ráadásul a digithez nem csinál idomtakarót csak a régiekhez.
sugomotortól próbálj meg rendelni. Pistabaaa ezt egy tizesér kapta náluk tavaly tavasszal. Kis rácsot meg ötér.