Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4kilósban ugyan az az aksi mint a nagyokba.Nem olyan gyenge az a generátor (420W)!
Azon is lecseréltem a dudát nagyobb hangerejűre, de ott könnyű volt helyet találni neki. Simán bírta a rendszer relével, nem halt meg a motor miközben nyomtam a gombot. Szürkén be fog kerülni a fejidomba a lámpa mellé szerintem.
Ekkora helyet csak találok, nincsenek hosszú tölcsérei.
éN AZÉR RÁTESZEM!

18A a 24 voltnál van. Videón a 4 éve meghalt de töltögetett aksival próbáltam őket, MZ kürtöt nehezen, de a kompresszort vígan tekerte.
A relé az a kapcsolót vagyis a nyomó gombot védi!

Mindegy mocin nekem elég az ami van!
Ja... hát a gyári gomónyomb már nem biztos, hogy elvisz 18A-t .
400-on nincs normális generátor, így azzal nem kísérleteznék.
Illetve ami még nagyon fontos, hogy kínai akksikkal nem mennek el a
kürtök. Egyik se. Nekem a "nagy" 10Ah-ással is fordulatszám függő
volt, hogy szól-e a kürt vagy sem. Sima "tányérduda" gond nélkül szólt.

Egyébként nincs baj az olcsó akksikkal, a motort elvihetik évekig, de
sajnos a folyamatos terhelésre nagyon ki vannak hegyezve.
Egy erősebb Yuasára vagy GS-re már mernék bízni egy jobb kürtöt.
Ráírták.
Több áramot vesz fel mint a gyári, ezért kell a relé. Folyamatosan percekig úgy se nyomom, arra ott a sziréna ami minimálisat vesz fel, bár a hangerő se ekkora.
Lassan töltöm a videót is.
Látom nem érted... Írtam, hogy ki lett próbálva másik órával és azzal tökéletesen mutat. Az én órám meg se moccan... A motor üzem meleg, termosztát nyit amikor kell... Remélem így érthetőbben írtam le
Miért nem használható? Mi tiltja?
Faterom szerint nincs probléma vele, csak ha dallamkürtről van szó, mert az többszólamú és külön szólalnak meg a dallamok. De ennél a 2 hangszín egyszerre szólal meg és az nem tilos. Bár én csak az Ő fejéből vagyok okos, törvényt nem kerestem rá még, de logikusnak hangzik amit mond(bár az országban lassan már nem szabad logikát keresni).
De a hagyományos dudához képest sokkal nagyobb az áram felvétele!
Nem teszi tönkre az áram fejlesztő rész meg a fesz szabályzót? Én is gondolkoztam rajta bár én légkürtöt akartam volna rá!
Kocsiba nekem is légkűrt van és még ott is megrántja el keményen mikor dudálok :D Bár az egy 4kűrtős brutál duda :D
http://youtu.be/iNr79GiPJAA

Dobozon made in china van, de pont ilyen az enyém.
Na és ugye : a hatályos jogszabályok alapján közúti forgalomban nem használható!
http://youtu.be/4mJ8GX--poU

Elég jól visszaadja a különbséget!
Nem stebel a cucc, de a hangja ott van. Méretre ugyan akkora,
10A biztosíték kell hozzá, 2,5négyzetmilis kábelezéssel. Relét adtdák hozzá, az enyém sajnos piros.
e-bayon még mindíg elég húzós.

http://search.eim.ebay.hu/?ev=...

http://www.ebay.com/
sch/i.html...

Videót majd később.
Ha nem mutat szinte semmit, akkor is mutat minimálisat ilyen hidegben!
Ha a kék alatt marad az teljesen normális mostanság. Hűtő 2/3 részét jobbról takard le, és ha akkor se mászik ki a kék fölé, akkor csere.
Denszeszem van! Így nem kellet semmit venni és egy teli tanknál az a kicsi nem hinném hogy bajt fog okozni!
Nálunk nem még most is az átlag kút 400Ft + - amit te írsz shellnél 395Ft/L A luk fosnál 390 csütörtökön még olcsóbb!
De többet nem spórolok maradok a megszokott olcsó shellnél...
Plusz tolom bele az STP benzin adalékot így nyerek 100kmkén kb fél litert... plusz minusz néha van!
És nem csak hogy olcsóbb, de az E85-ben biztos nincs metanol,
a denszeszben meg nagy eséllyel az van adaléknak, ami meg
nem jó a hagyományos tömítéseknek, meg a sejtjeidnek se...
Mire jó a denaturált szesz ? Ha arra használod amire gondolom, akkor
miért nem viszel haza 5L Etanolt ? Az nem olcsóbb ?

Amúgy itt 1-2Ft különbség van árban a kutak közt, már igen rég óta.
Az ami ezen a képen van, az nem az eredeti.
Lehet, hogy ugyan úgy szól, de az tuti, hogy ez nem az eredeti Stebel.

Nekem képről is gyengébb minőségnek tűnik, ami viszont a legnagyobb
visszatartó erő nálam ennél az olcsó verziónál, hogy nem tudni
mekkora áramot vesz fel...

Remélem Imi majd mér nekünk egyet .
Közben megtaláltam, hogy 1200 a szállítási díj. és hogy fekete színben rendelhető. De videót szeretném ha tennél fel, ha nem probléma.
Szia Imi!

Majd tegyél már fel egy saját videót (ha a kéznél lévő felvevő készüléked elbírja a hangját...):D
A piros színű az, amelyik 4500ft volt? Emlékszem régebben is beszéltünk róla, hogy venni akarsz, de akkor még 7-8k körül volt amit találtam a neten. Ennyiért engem is hamarabb érdekel. Postaköltség volt külön?

Válaszaidat köszönöm!
Elég erős a gyanú, mert kipróbáltam egy másik órával azzal tökéletesen mutatott. Az mondjuk nem passzol az enyém helyére...
Sziasztok,
még régebben találtam ezt a cikket, az etanol kapcsán, de benzinről is van benne szó. Szépen látszik, hogy mi mivel és hogyan keveredik vagy sem, szerintem hasznos.

http://www.etanolblog.hu/2008/...

A
Jah hát a vizet az alján lehet látni és olyan mint ha "kocsonya" lenne benne! Az hogy a kútnál került bele nálam 100% mert előtte ilyen bajom nem volt és előtte 1 kúthoz jártam a gondok akkor kezdetők mikor ki próbáltam a másikat!

Volt nálam egy robogó abba megy olyan volt mint ha tejet raktak volna bele... Alapjáraton mert a rotyogó amikor gázt húztál le állt... Denszesz aztán góóó a kút...

Azóta is tekeri a gyerek a gépet!
Sokkal olcsóbb volt! Nálunk a Shell volt az "olcsó" és ahhoz képest 5FT csütörtökön meg 15Ft volt a - így egy átlag kúthoz képest mikor 390 volt a benzin én olyan 370-380között tankoltam!

Az árat azért így írom mert oktober elején tankoltam bele. Azóta annak sz---nak a közelébe se megyek.

Gyanús volt, hogy szar. Mert kb olyan szaga volt mint ha LPG-s lenne a motor! Hidegen nehezen indult... Most hogy ki pucoltam és friss a benya benne pöcre indul semmi dadogás és nyűglődés!

sajnos most már jön a ősz meg a fagyok aztán nem nagyon használom... Már most várom a tavaszt meg a bulikat túrákat
A benzin hogy tud vizes lenni ?

Erre fele amúgy lukolaj sem olyan olcsó... mondhatni mind egy árban van.
Nálatok ennyivel olcsóbb ?
Biztos az óra nem jó?