Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez nekem is kell! Már akartam kérdezni nekem sincs bent...
Helló! Suzuki RF 400-ba (1996) kéne termosztát. Hol tudom beszerezni, és ami még fontosabb milyen kell bele? Ha valaki lenne olyan jó és nyomna egy linket vagy írna egy cikkszámot, weboldalt ahol be tudom szerezni megköszönném!
nem láttalak még nyíregyen mióta van meg a mocid meg vagy vele elégedve
Sziasztok! Kellene egy kis infó! Most 600-as társ segítsége kellene! A 600as fejidomon baloldalt van nekem egy tartó az első képen látszik majd a másodikon közelről! Annak mi a a szerepe?

3.kép a régi fejidommal van még.Ezt nem nagyon egyengeti ki senki,normálisra!

Bele raktam az olajat... Le esett az állam. Azt hittem el lopták belőle a blokkot... Alapjáraton csak kipufogó hang van...
jelen
Nem értek a dörgéshez! De ABS- ennél kicsit bonyolultabb tudtommal... Jeladók kellenek szerkezet béli különbség is van és nem csak a ABS szivattyú....De lehet tévedek bár kétlem
es szerinted ha belokok kettot elore akkor valami valtozas a fekben lessz?
van valaki közzületek aki szabolcs megyében lakik
hát én akartam menni de nem jönn össze mert vasárnap melózok
Juhé! Meg van a lila műszerfal világítás :) Holnap jön a fejidom tartó is... aztán mát tényleg csak a fújás lesz vissza! Meg van az olaj is bele... 30k rá csaptam megint! De nem baj lesz legalább látszatja!
ABS szivattyú fékhez!
Hétvégén Kunmadarasi összejövetelre valaki jön-e? Visszajelzés eddig nem érkezett, pedig korábban is mondta valaki, hogy lehet, hogy jön...
Üdv Urak!
Talán mernék rá fogadni, hogy a km spirál ment tönkre, vagy a kihajtás adta meg magát. Ha jól tudom első kerékről hajt, mint a 900as. Spirál ellenőrzéssel kezdjetek!
Legjobbakat!
Ez engem is érdekelne mert én nekem is egy kicsi rázkódástól el kezd akadozni az km óra de minden más normálisan működik kicsit meg mozgatom a csatlakozót akkor az első kátyú után újra el kezd akadozni
sziasztok
neztem ezt az alkatreszt,csak nem igazan jovok ra hogy pontosan mi lehet, http://www.scooterpartsmania.c...

szerintetek?
Végre sikerült venni olyan idomot a mocihoz amit már 1 éve keresek :D 1000 hála azoknak akik segítettek! :)
Szevaszok. Hétvégén elugrottam Gergelyiugornyára megnézni a haverokat. Sajna az út arrafelé elég rossz és rázós (bár vannak 200+) szakaszok is. De hazafelé szegénykém már úgy szétrázódott, hogy megált a sebességmérőm. Minden egyéb működik a műszerfalon, a fordulatszám mérő is. Mielőtt elkezdem lebontai az egészet valakinek esetleg valami ötlet, hogy hol kereshetném a hibát?
Hát igen... Valamikor még a nyárba csaphatnánk valami partit ahol jó sokan lennék... Eddig a rekordom az enyémmel együtt 3db volt :D Amiről van is kép...

Most boldogság van! Vettem egy tök jó kis esős ruhát mocihoz. Végre nem ázok szarrá többet :D
nincs véletlenül képed rólam a felvonuláson? megköszönném
Kurvajo képek lettek prézli!
Lehetett volna több Rf is! :/
Kár,hogy nem volt több itt!
köszi szépen a segítséget most a rugóstag fontosabb szval az az első, a féktárcsa majd később! Am eladó lesz a gépem ha vkit érdekelne írjon rám!
köszii! És mire gondoltok,akkor ha minden nap inditom indul,de ha 4-5 nap pihen,akkor már nem indul be....
Nem vmi tömités,v membrán ami elejti a bengát?
Tavaly még nem volt gond,de az idén,már 4x vettem ki a gyertyát,és égettem ki,.... A gyertyasor uj...
Itt még a műszerfal feletti takarók felfogatása kérdés nem a két oldalsó, mert azok nem csatlakoznak közvetlen az idomtartóhoz.
Schubert:http://www.youtube.com/watch?v...

súbertű, vagy síbertű: