Az baj hogy pelpiacos gép... Én még sehol nem találtam még olyan helyen se ahol Japán importos alkatrészeket forgalmaznak! Fék tárcsám is onnan van és ilyet nem tudtak beszerezni... Hát hogy mi a horribilis azt nem tudom! Valaki 15k pedzegetett de én nem találtam sehol... Ebay-en néztem de nem találtam!
Írd be Google-ba suzuki Rf Majosháza idom és meg találod sport motoros képet amit egyik társunk tett fel róla! Pl fiók nincs benne de a nyoma meg van szóval ha meg veszed akkor nem kicsit kell még igazgatni hogy normálisan álljon rajta!
Hali! Pedig én is őket találtam csak :S Mit értesz az alatt hogy gagyi a minősége? Am azt hogy külföldről rendeljen 1 cég alkatrészt azt próbáltad már? Azt mondják annak is brutális az ára :S
Sziasztok!
Rf 400 om van.Tavaszi gyertyacsere elvégzése után " NGK"
ha egy hétig nem inditom a mocit--- nem indul!
Ilyenkor gyertya kiéget,és indul-:) Mi lehet a gond?
Szia Mindenki! Egy rf 400 asom van és már hosszú ideje azzal küszködök hogy nem találok hozzá olyan idomot ami a kormány mellett jobbra található egy tároló rekesz ez! Ha valaki tud benne segíteni hogy hol kinél merre találok ilyet, azt nagyon megköszönném!
Az a lánc sajnos csereérett.....kivannak a gyűrűk és már beengedik a vizet a görgők alá......amikor már piros kezd lenni a lánc érdemes cserélni megelőzve a szakadást....
Hát állítani úgy tudod, hogy ha van kéz alatt neked az műanyag fiókos darab azt leszeded. és van egy réz színű 8-as csava ha befelé tekered akkor emeled felfelé ha kifelé tekered akkor lefelé billenik! Javaslom hogy úgy állítsd hogy hosszú fénynél egy sötét utcában és ültess fel valakit még mögéd!Én így egy kicsit magasra löttem inkább egy személyre löttembe fullosra. Tompika is szépen világit... Köcsög autósok egyből le kapcsolják a ha refit oda lököm :D
Ha ennyiért nem megy el akkor kivonatom a forgalomból és félreteszem, majd előveszem nyugdíjasként ha akkor lesz még benzin (meg nyugdíj...)
20/466-09-84
Szia Letsgo
Nekem is lefelé világít a fényszóróm, hol tudok rajta állítani, mert este elég gáz a tompitott. Mekk azt kérdezném, hogy a láncom néha így meggyürődik,(a szemek között van egy V) és kattog, lánc-sprayzem ok, egy kis viz és már megint katt-katt cserés?
Üdv: Dani
Hát ez nem letezik, hogy minden eggyes motorostalalkozó 300-400 km re van tőlem. Szegény RöFi úgy fog téli álomba merülni, hogy nemlátotta eggyetlen egy fajtársát sem!
Hehe
Mikor megyek hazafelé mindig benézek hozzád, de sosem láttalak még kint :)
Ma is megyek arrafelé, kb 16-18:00 között... Majd próbálkozok megint :D
Mielőtt elkezdesz összevásárolni mindent, szerintem is érdemes motorszerelőhöz vinni a gépet... Én is már jártam így, aztán kiderült, jobban jártam volna, ha egyből MOTORszervizbe viszem .
Nekem attól még továbbra is tetszik, és mivel mindig agyon pakoljuk a 46l-es Kappa dobozt, ezért nem is sajnálom utólag se rá a 20-ast :)
Oktav: Ha érdeket tudok adni tel. számot (Fót a Pest környéke) :)
Éccakás műszak után 8 fokos hidegben kérte a szivatót melegítéshez a motor. Pöccre indult szivató és gáz nélkül, de nagyon alacsony volt a fordulat, muszáj volt kis szivató.
Sziasztok Lenne egy kérdésem rf900-ba vezérműláncot mikor kell cserélni vagy lehet hallani ha kell cserélni?És milyen árban mozog a csere kb? előre is köszönöm
Sziasztok!
Elég jó kis napot zártam! Neki láttam a műszerfalnak. Aztán szét döntöttem az egész gépet. Csomó mindent meg csináltam többek között az első lámpája végre nem csálén áll az idomban! Meg belőttem és rájöttem milyen tutin világít sötétbe :D
Viszont! Nem tudtok valahol fejidom tartót valami elfogadható összegért?
Mert elég kesze kusza az eleje és marhára irritál...
előre is köszi
Írd be Google-ba suzuki Rf Majosháza idom és meg találod sport motoros képet amit egyik társunk tett fel róla! Pl fiók nincs benne de a nyoma meg van szóval ha meg veszed akkor nem kicsit kell még igazgatni hogy normálisan álljon rajta!