Helló mindenkinek!
Hát feladtuk! Nem indul a 400-as röfi!:S Levittem egyik ismerősömhöz aki nem kimondottan motor szerelő hanem autószerelő , azt mondta nem ígér semmit de megpróbálja megcsinálni! A napokban Letsgo motorostársunk adott tanácsokat amiket továbbítottam a szerelő felé! Sajnos ezek se segítettek azért köszönöm a segítséget Letsgo-nak is! A szerelő ismerős ma mondta megnézték és össze vissza ad szikrát valamit mondott h hol lent hol fent hol holtponton de ez nem megfelelő szerinte elment a gyújtásvezérlés! Azt mondja uotgyújtása van nem indul csak durran nagyot és ennyi! Lehetséges ez? Mit tegyek?
Sziasztok valaki tud szerezni Suzuki rf 600 hoz egy csomagtartó konzolt akkor írjon vagy telefon hívjon köszönöm szépen előre is sziasztok.Tel: 0620/5920530
Sziasztok!
Régebben le volt írva itt a fórumban, hogy a karbiba hány darab és milyen méretű O gyűrűk kellenek, de a kereső nem dobja fel, aki emlékszik rá, legyen kedves írja meg!
Köszönöm!
Sziasztok! Egy gyors kresz kérdés: Ha a busz-sávban megyek motorral, és állok a pirosnál, de a "BUSZ" feliratú lámpa zöldre vált (a többi marad piros), akkor elindulhatok, vagy nem?
Én még a gyertyacserén kívül még semmit nem csináltam! Először simán gyertyacserével megoldódott a probléma! Most a szerelőnél áll szerintem ő is karbitisztítással kezd meg levegőszűrő takarcítással remélem a hiba megoldódik végleg! Azért köszönöm a tanácsot!
Karburátorpucolás rá fog férni. Leállítani csak akkor ha már pár perce szivató nélkül megy. Szivatózás közben ne állítsd le mert úgy néz ki elég sok benzint kap.
Sziasztok!
A múltkor írtam, h nem indul az rf-em! Akkor vettem bele 4 új gyertyát és elindult nagyon örültem bár nem volt olcsó de nem vészes! Jártam is vele egy hétig! Szombaton délelőtt beindítottam had melegedjen már járt jó pár perce mikor anyum szólt még nem kell mennem! Leállítottam! Kb.: 1 üra múlva indítottam volna a gépet de nem indult nem kapta el h beinduljon aztán egyet durrant a kipufogó! Ez már nem tetszett gyertya ki fekete! Megtisztít és újra indít és akkor megint csak durrant! Hát így hagytam mondom nehogy kár nagyobb legyen! Most már kicsit gyűjtögettem az infókat mi leget a gond, egyszer kifogyott belőle a benzin és kérdezem én lehetséges h akkor felszívott valami retket de közben utána még jártam vele? Vagy az h a bemelegedett motort leállítottam több mint 8 órára és hűvös levegő volt és pára lecsapódott a karbi alján és ezért nem indul a gép? Ha kiveszem a gyertyákat szépen sorba szikrát ad mind1-ik és középről!
De ha minden jól megy télen tejesen fel lesz újítva fém fék csöveket kap újra lesz húzatva az ülés bubis plexi a műszerfal körül az összes műanyag le lesz cserélve lesz rajta egy túradoboz és ha minden jól megy újra lesz fényezve ja és blokk tejesen fel lesz újítva szóval ahogy számoltam kb 250 ezer Ft rá lesz költve
Ugyan az a bukó vezérmű láncot hány km után kel cserélni? és a szelepeket?és milyen árba vannak ja és úgy néz ki ezzel a kettővel van gond egyik ismerős ment vele egy kört és aszt mondta hogy a szelepnek van ilyen hangja és ha így használom a motort lesz valami komolyabb baja ?tudom ez így hülye kérdés de most nincs pénzem meg csináltatni
Vagy csak régen motoroztál és elszoktál a zajától. Sisak ugyan az mint eddig? Hatalmas különbségek vannak köztük.
AGV-mben sokszor már engem irritál a MARTINha nem kapcsolok el 5ezerig. EXO750 nagyságrendekkel halkabb.
Hát feladtuk! Nem indul a 400-as röfi!:S Levittem egyik ismerősömhöz aki nem kimondottan motor szerelő hanem autószerelő , azt mondta nem ígér semmit de megpróbálja megcsinálni! A napokban Letsgo motorostársunk adott tanácsokat amiket továbbítottam a szerelő felé! Sajnos ezek se segítettek azért köszönöm a segítséget Letsgo-nak is! A szerelő ismerős ma mondta megnézték és össze vissza ad szikrát valamit mondott h hol lent hol fent hol holtponton de ez nem megfelelő szerinte elment a gyújtásvezérlés! Azt mondja uotgyújtása van nem indul csak durran nagyot és ennyi! Lehetséges ez? Mit tegyek?