Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertek sokan!Ingyen lesz a kaja!
Ennél gyorsabban megoldhatót nem találtam.
Azért az a kék fényezés a tartón odabasz!
Kicsi Ádám "Imi bácsi" nagy motorján
Nem, még nem ült motoron, de azt hiszem megtettük az első lépést ahhoz, hogy Ő is megfertőződjön
Csinálj fényképet róla mit keresel, mert töbféle elektronikával forgalmazták őket, más-más bekötési csatlakozásokkal.
lakihegyi motorbontóban kérdezdmeg
Persze, hogy lehet. Akkori motorjaimon ültek csemetéim, de az még a digitális forradalom előtt volt. Ezen Ő a leg fiatalabb, de szerintem nem szombaton ült először motoron.
Akkor jövőre futhatsz kicsit az én fiam után is
Egyáltalán nem bánom a kép közzé tételét, sőt! Szerintem Ő volt a legifjabb aki kipróbálta a motorod
Én is fel akartam tenni a Rólatok készült képet. Lehet?
Heló.

Száguldva nem, de okosan hazaértem. Jövőre már nehezebb dolgod lesz kisfiaddal. Jani kisebbik lánya után se győztünk futni a mászókák közt. Mindig elindult valamelyikre. Képek megvannak, köszönöm. Egyet közzé is teszek. Biztosan nem bánod.
Mondta már Apám is, pedig Ő tehet róla.
Váltókarért és a baloldali hátsó műanyag kapaszkodóért mennyit kérsz?
Hát igen! Motort nem szabad otthon hagyni :D

Király képek...
Szia Imi
Apám te beteg vagy !
Ez állat!
Szia Imi

Akkor szerencsésen hazaérkeztetek...
Nagyon örültem a találkozásnak! Ahogy mondani szokás: reméljük jövőre ugyanitt (is)
Küldöm hamarosan a képeket!
Ezentúl így megyek nyaralni ha nem lesz helyettem sofőr!
Mér nem jutott eszembe már rég!?
Lecserélted a szürkét!?
GejzaR-nek csináltak tavalyelőtt pest környékén huszasér feketére szinterezve. Én sokalltam érte, meg még a lámpa egy részét is kitakarták. Megmutatod egy lakatosnak a képet, hogy ilyet akarsz, összedobja.
Helló ha pofon egyszerű akkor csinálj nekem köszi előre is helló.Tel:0620/5920530
Még mindíg!? Csinálj vagy csináltass ismerőssel! Pofon egyszerű az egész.
nekem a hűtéshez levegő kell... ?
Bírja az ne féltsd!
Sziasztok!
Bocsánat, az ide nem illő bejegyzésért, de sürgősen meg kell váljunk szeretett motorjainktól.

2000-es évjáratú, 2002-es üzembe helyezésű, Suzuki RF400-as 450.000Ft
98-as, 2002-es üzembe helyezésű, 400-as Yamaha Fazer 450.000Ft
94-es, Suzuki Djebel DR200 SER 200.000Ft

Az árak irányárak, főleg több motor vásárlása esetén.

Mindegyik motor kivétel nélkül jó állapotú, megkímélt, garázsban
tartott. A Djebel és a Fazer tavasszal vizsgázott, az RF-en meg friss vizsga van. A Djebel májusban kapott új gumikat, lánc szettet, akksit, gyertyát, olajat és szűrőket, csapágyakat.
A Fazerben júniusban lett olaj és szűrő cserélve.

Kérésre szívesen küldök még képeket, illetve minden kérdésre szívesen válaszolok

Bocsánat még egyszer, és köszönöm,hogy elolvastátok!
Kun Mónika 20/331-0037, monikakun85@gmail.com
sziasztok! Tudja valaki hogy hol lehet venni rf400r-hez gyújtásvezérlőt!(DIGITAL IGNITIR)-t? Meg hogy mennyibe kerül?!
szia
hatha vegkepp nem boldogulsz akkor vidd el ha van utanfutod gödöllőre suri-hoz,vagy Budán van a Mirek motorszerviz,mondjuk suri erte is megy futoval ha kell

http://motorszerelo.com/suri-a...
http://mirekmotors.hu/
Ha 400-as, akkor a motorradnál kérdezz rá mennyibe fáj a 400-as
Bandit gyűrűszettje, az jó az RF-hez is.
Amikor én kérdeztem úgy 2 éve, akkor volt 1 dugattyúhoz 15k.
sziasztok tud valaki segiteni valószinüleg megkellesz gyűrüzni a röfimet de nemtudom milyen gyűrü való bele és hogy hol lehetne beszerezni