Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eszt már ki próbáltam de akkor semmi hangja nincs a motornak olyan csendes akkor mint egy elektromos motor szóval én a szelepekre gyanakszok
Lánc rendesen kenve van ?
Ha sokat állt és már száraz, vagy érte eső, akkor az menet közben adhat csúnya hangot.

Ha gondolod egy alkalmas lejtőn húzz kuplungot és állítsd le a motort.
Én így jöttem rá, hogy a végét járós láncom mennyire zajos, illetve
hogy fél lábbal a sírban vannak az első kerékcsapágyaim.
Csak nehogy ráengedd a kuplungot indítás előtt...
Ma jó idő volt így gurultam egy nagyobbat és olyan csúnya zaja volt a blokknak olyan mintha valami nem stimmelne a szelepeknek vagy a vezér műláncnak szerintetek mi lehet próbáltam videót csinálni de azon nem lehet hallani üresbe nincs is olyan erős zaj csak sebességbe
Hétvégén Rédén TRIKE - BIKE találkozó. Ha valakinek van kedve megfertőződni vagy csak szépet látni meg egy kis giccset, jöjjön el!

http://trike-club.hu/m/rede10....
Jah valahol jól megy még!
Nekem a második is tetszik, nem sok helyen jár a polgárőrség pár éves mercivel.
Az első kép nagyon tuti...
Szentlászlón egyedül voltam RF-fel.
Mivel hogy belső fesszabos nem nagyon lehet akármilyet találni hozzá!Én meg használtat nem szoktam venni alkatrészből mert nem biztos hogy 1-2 naptól tovább birja!Vettem nemrég hullámos féktárcsát 25000-ért 2 hónapot birt és elrepedt!Pedig hátsó fék nekem csak disznek van...
Oké! Hétvégén készítek pár képet! Én szerintem nem egyenletesen kopott a két gumi de ez csak az én meglátásom!

Boxoska900: Hogy mennnyiiiii? :O:O Mi kerül ennyibe? :D:D

Nem rég lettem gazdája nagy motornak és hát tanulom a dolgokat szembesültem vele ez nem robogó!:D

De nagyon köszönöm a tapasztaltabb motorosoknak a gyors és jó tanácsokat! Igyekszek tanulni!:D
Jó az oldal és a fórum is!:D
Az kemény!
Kicsibe még megúsztam 15-ér bontóban.
47 ezer szerelés nélkül
nem nagyon szeretnék most ujat
Kopott, vagy rossz nyomáson üzemekő gumi okoz hasonlókat. Kormányvégsúlyaid megvannak?
Pár közeli távoliképet csinálj a motorról és tölcsed fel hátha észrevenni rajt valami mást is.
Hát szerintem gumishoz vidd el és centiroztasd ki. Lehet le esett a súly és azért ráz... De ezt egy gumis géppel menézi neked hogy mi a gond... Vagy a kerékagycsapágy rogyott meg! ( Na ebben majd a többiek is hozzá szólnak)
Gumit pumigumi.hu-ról tudsz olcsón jót venni
Sziasztok!

Újabb segítségért fordulok hozzátok!
A napokban motorozás közben egy furcsa dologra figyeltem fel! Ha megyek a géppel és lassabb tempóval megyek akkor a kormányom ráz jobbra-balra, de megnéztem hogy valójában a kerekem jár jobbra-balra vagyis hát ahogy én láttam a gumi jár vagy a felni miatt van de nem tudom biztosan melyik! Ezzel nem is foglalkoznék annyira de hallom, hogy ez miatt a féktárcsa is beleér a fékbetétbe! Szerintetek mi lehet a probléma? Ha felni akkor neten hol tudok utána nézni újnak vagy javítás és a guminak?

Segítségeteket előre köszönöm!

sziasztok!
Hogyé adnak ebbe fesszabályozót?
Igy van. Méghozzá a termosztátházon levő vezetékes jeladó.
Annak a csatlakozóját széthúzod, ventilátor felöli oldalt összezárod akkor mennie kell a kényszerhűtésnek.
köszönöm a segitségeteket!Szétszedem és egy vill szerelővel átnézetem hátha meglessz a hiba!a fesszab nemrég lett kicserélve remélem nem az a gond!
Emlékeim szerint a ventilátornak saját hőgombája van, semmi köze a termosztáthoz.
Az akkor kapcsol, amikor a hőmérséklet elér egy bizonyos szintet.
Ventillátor megy, azt nem hiszem!
Olyan hangja van mint az auzóknál ha bekapcsol és nyomja rendesen a meleget hátra.
Ha a tankot leveszed, hidegen vedd le a termosztátházon levő hűtősapkát. túlfolyót szorítsd el fogóval, legyen tele vízzel a kupakig. Motort beindítod és tenyérrel lefogod a sapka helyét. Ha érezhetően gyorsan növekszik a nyomás akkor baj van.
Járó motornál vízmozgást is látni fogod ha van. Ha nincs akkor a vízpunpát kérdezd meg miért nem dolgozik rendesen.
És az nem lehet hogy a szivattyú ment tönkre de elsőnek nézd meg amit Imi írt nekem az Af1 nél csinálta eszt és akkor nekem az volt a rossz de én nem értek hozzá
Azt tudom, hogy oldalt a combomnál meleg. Nem mondom, hogy éget, de érezhetően meleg.
Folyamatosan nem mehet azért mert nincs termosztát :S
Akkor ott komolyabb a gond ha venti nem hűti vissza. Azt nézd meg amit Imi írt hogy minden hol forro e a vízkör.
Pár napja írtam, hogy fehéren füstöl kicsit hidegen, amíg a szívató rajta van. A mosást majd megpróbálom, csak az panel parkolóban szerszámok nélkül eléggé körülményes. Lehet, hogy elviszem Gödöllőre, de ezt azért elkerülném, ha lehet, bár ha nem javul, muszáj lesz.
Imi! Nekem is olyan van, mint amilyen képet mutattál. Ahogy nézem, kb 105 fokig megy fel, a pirosat nem érte még el egyszer sem, de eddig egy óránál többet nem mentem vele, mióta ez a gond jelentkezett. A ventilátor tudtommal a termosztát hiánya miatt folyamatosan megy.
Sajnos a kiegyenlítő tartálynál nem látok semmit. Megvan a tartály, megvannak a csíkok, de nem látom, hogy hol a vízszint.