Na jóóóó, igazad van
De ez kevésbé "fájt" - legalábbis nekem - mint ha bevallottam volna, hogy a röfögő kölcsönbe van adva, és esélyem sincs motorozni, még Rédéig sem
De azért ugye autósan is szerettek?
Sziasztok megint. Ez most lehet, hogy hülye kérdés, de hol a túróba töltök a röfibe hűtővizet? (ha egyáltalán kell bele). Pár napja melegszik kicsit jobban, és csak arra tudok gondolni, hogy kevés a víz. Hol ellenőrzöm és töltök utána? Köszi előre is
Hello segíségeteket szeretném kérni egy suzuki rf 400-asom van 1993-as és főtengelyt vagy komplett blokkot keresnék bele akár 600-ast is.
Meg még egy kérdés. Hogy az 1993-as motoromba vajon a 1996-as főtengyely jó ? Mert lövésem sincs hogy megmerjem venni a dolgot vagy sem. Segítségeteket előre is köszi :)
Igy van. Nekem is inkább időm nincs a család mellett, de a benzín belekerül a tankba amíg lehetőség van rá. Vanhogy Én tudom meg utoljára mit akarok csinálni, de mindenre keresünk megoldást.
Tanktáskában is létezik nagyobb méret.
Úgy néz ki a dolog idén, nem viszek trikeot, hanem család mögé az RF kerül az utánfutóra. Ez az átka ha hat emberből csak nekem van jogsim!
Jövőre már talán meglesz a lányomé és akkor Ő viszi a klímás kocsit Én meg anit klimatizálódok a bőrben. Viszik a csomagom, hűtve tartják az italom, beengednek ha megered az eső,... csupa borzasztó dolog! Brrrr tiszta puhány leszek!
A pénz az valóban nagy úr. De amíg még lehet venni a kúton benzint szerintem mindenki meg fogja venni... Csak maximum nem tankolja havonta 4-5X tel csak 3X Ilyen az élet!
Hello Fiúk!
Tessék, csak fel kell dobni, hogy hol vagytok, azonnal beindul a fórum Örülök, hogy mindenki épségben - itt-ott bőrig ázva - de megvan. Úgy látom, a pénz mindenkinél nagy úr sajnos Így emelik a benzin árát, lassan csak tologatni fogjuk a gépeket, vagy a garázsban nézegetni...
Imi, egy találka Rédén? Igaz, most csak autóval tudok menni, a "kis terrorista" már nem fér be a tanktáskába De ha jöttök nagyon szívesen összefutnék Veletek.
Hát nagyon bízok benne hogy jövő héten lesz melóm aztán újra téphetem a kicsikének a szarvát mert már rég volt és még Szeptemberben egy pályázástis be akarok iktatni
ásványi , félszintetikusnál 3000km-t tudok.
Full szintetikusnál 5-6000km nekem most pénz hiány miatt el ment 7000-et a motulall. 10W40-esel.
Most 15W50-est akarok bele az lesz a legoptimálisabb, mert kicsit csípett a 10W-40ből bár jelentéktelen volt.
8400ft a 4L Motul... Nekem bevált...
Szeptember még messze van nagyon. De ha úgy alakul és lesz pénzem akkor csaphatunk valami ilyesmit...De jó lenne egyet a közel jövőben is!
Letsgo jól hangzik de nekem nem jó sajnos most nincs melóm ezért sajnos nekem nem jön össze de ha Szeptemberbe jó idők lesznek akkor nekem jó sajnos a Röfivel is csak hetente egy 10 km tudok menni
és lenne egy kérdésem ti hány km után szoktatók olajat cserélni nekem a szerelő 6 ezret mondott de aszt modta hogy inkább 5 ezernél és 15w40 van benne ha jól tudom
Én olvasni olvasom, de nagyon hozzátenni nem tudok semmit...
Meg jogalapom se sok van már .
Egyébként most nem motorozok, mert múlt héten csütörtökön egy
szál farmerben és nyári kordurában jöttünk haza Balcsiról, végig
(na jó csak Veszprémtől) szakadt az eső és helyenként viharos szél fújt.
Persze esőruhám odaadtam barátnőmnek, így Ő kevésbé ázott.
Aztán pont valahol Veszprém tájt eltűnt az alapjáratom is, úgyhogy
gázrángatással kellett evickélni a feltorlódott szakaszokon.
Kicsit most elég volt a sz@r időből... holnaptól megint motorra ülök,
ne legyen hiába a hétvégi teljes karbi pucolás...
de messzire menni most nincs sok kedvem (még).
A hétvégéim meg még nem tudom pontosan hogy alakulnak majd...
A Shell Advance VSX 4 pedig egyelőre megdöbbentően jól produkál,
kb. 400km van benne és még átlátni az olajon a szintellenőrzőnél.
A Castrol gyakorlatilag egy munkanap után korom fekete volt... a zajok
is lecsökkentek. Majd elválik meddig bírja...
Hát én marha sokat melóztam! De megérte! Csak sok volt az óra és kevés az alvás :D
Ma ki toltam a garázsból. Lefújtam a pórt róla gumit megnéztem és lássuk mire emlékszik. Hát be indult elsőre de picit olyan gyengén pörgöt fel de 5 másodperc után ahogy szokott. Tettem vele egy kis karikát... Csak most megint nagyon mehetnékem van! Tekerném nagyon valahová. Fiúk Augusztusba csináljunk már valami bulit!
Mit szólnátok valami olyanhoz kinézünk valami helyet. sátor, fejsze :D (Fa gyüjtés címén XD ) Aztán valahol egy kis éjszakai bandázás (sátorozás) másnap gurulni még valamerre aztán haza?
Lenne kedvetek?
Ha igen akkor:
1 hova menjünk?
2 mikor?
3 Lenne egy haver aki egy 70-es af1-el jönne. Ez olyan plafon 80-90-et jelentene.
Mennyire zavarna titeket?
Látod ez jó kérdés. Hol vagytok ilyen mocsok időben!?
Még a végén kihal ez is a motorland mintájára.
Pénteken indulok Szentlászlóra, jövő pénteken meg ismét Réde van a naptárban. Addigra csak nem lesznek olajosak a cseszneki kanyarok!
Hát én speciel szárítom a ruhámat, mert vasárnap úgy szarrá áztam, hogy még szegény röfi is beázott szerintem. Nem nagyon akart beindulni, de aztán erőt vett magán.
Igen, olvastam mosolyogtam egy sort rajta
Hát elég gatya az idő, de állítólag holnaptól jön a jobbik fele
Az én Röffentőmet most egy ismerősöm használja, bár sok lehetősége még neki sem volt rá.
Hol vannak a többiek? Mindenki vadul nyaral?
Hali Roni. igyekeztem, páran félre is értették a szituációt.
Most, hogy végeztem a nyaralással, ideért az esős idő.
Múlt hét keddjén ment utoljára az RF, bár a SIMÓ ment a napokban is legalább. HÉTVÉGÉN INDULOK sZENTLÁSZLÓRA. Valaki!?
Szevasztok!25-31-ig Velencei tón nyaralunk az asszonnyal ha valakinek van kedve csobbanni jöjjön meg gurulhatunk is 1et!30-a este Ismerős Arcok koncert!
Jajjj, de régen nem "találkoztam" Veletek Ahogy visszaolvastam a fórumot, láttam, hogy Imi tájékoztatott Benneteket az eseményekről - köszi Imi!
A kétkereket ideiglenesen négy kerékre cseréltem, jelenleg 3 és fél hónapos kisfiamat tologatom a babakocsiban Ez is borzasztó izgalmas elfoglaltság, bár bevallom, hiányzik a motorozás
Remélem mindenki jól van, a gépek is működőképesek, és jobb idő esetén mint ami most van ezerrel koptatjátok az aszfaltot.
Széles utat mindenkinek, vigyázzatok magatokra!
Gratulálok, nagyon édes kisbaba! Gyakorló anyukaként nagyon-nagyon sok örömteli pillanatot jó egészséget, és legalább ugyanolyan sok vidámságot kívánok Nektek, mint amennyiben nekem van részem!
De ez kevésbé "fájt" - legalábbis nekem - mint ha bevallottam volna, hogy a röfögő kölcsönbe van adva, és esélyem sincs motorozni, még Rédéig sem
De azért ugye autósan is szerettek?