Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áááá az nagyon penge lehet. Hát majd egyszer talán lesz nekem is! Bár én inkább a GSX-f felé hajlok majd talán annak hasonló a kinézete csak túra. Bár a teljesítményét meg sem közeliti a GSX-R-nek!

Na de ez a jövő muzsikája.
jaja,az enyém!fogyasztása csukló-függö mint az össze többi motoré...nálam kicsit sokat eszik.. nem mértem még pontosan mennyit kajál de ugy saccolom h olyan 6,5-és 8.5 között...de ebbe van 120 km/h és van 210 is...(ez utobbi persze csak szigorúan pályán) meg van benne két személy meg minden.szóval elég vegyes.amúgy tetszik a gép nagyon!kicsit hasalósabb mint a 400as röfi,de kárpótol az a százhuszonegypár lóerő!
áááá ezt ki kell próbálnom :D
Pont ma volt lehetőségem másfél év állásból feltámasztani egy 600-as SRAD-ot.
Nem volt alapjárata sehogy se, de mától van .
4 óra munkálkodás után elindult, jó érzés volt látni, hogy újra jár.

A levegőzaj tényleg érdekes, meg mintha úgy reagálna a menetszélre
mint a turbós kocsiknál a "turbólyuk".
De lehet csak azt éreztem, hogy megjött benne az erő fordulaton.

Minden esetre kegyetlen furcsa érzés volt megint "pucsítani".
Hát meg azért azt se felejtsük el hogy 120Le körüli gépek

Aszem nem valami takarékos módban járnék vele ha GSX-R-em lenne
Az egyetlen ami megfogott benn, de renesen az a szívászaj fordulaton. Nem is a kipufogó ordítása ami itt dominál -már amikor rajta ülsz- hanem ahogy a műszerfal alól harapja a levegőt.
Egyszerűen eszméletlen.
Az a baj, az Rf-en nem jó a levegőszűrő helyzete, hogy hasonlót kihozzunk belőle.
Érdemes kipróbálni.
Had kérdezzek egy hülyét :D
a Suzuki GSX-R az a tied?
Mennyit termel benyából? Mert hallotam elég extrémet is...
Valamiért imádom GSX-r -t bár nincs sajna nekem és nem is lesz még jó darabig... Kicsit el kapott ez a túra kényelem dolog... :D

Na mindegy igazából kicsit mesélhetnél róla milyen mert menni se volt szerencsém ilyennel.
Az biztos hogy poros volt 2Xe is le mostam de még mindig találok helyeket rajta ami retkes!
Röviden, JÓÓ. Nameg poros.
Úgy ahogy mondod! Milyen volt Polgárdi?Sajna idén nem tudtam menni,de jövőre tuti megyek!Vagyis hát Tompira lementem,de a felvonulást már nem tudtam megvárni mert bográcsoztunk és inni kellett! Sajnálom amúgy hogy nem tudtam ott lenni!
Ja' neten lőtted a képet.
azon a képen nem én vagyok,és nem a röfi...
Jól van, ne aggódj. Kapott új gumit, szimeringet, meg olajat. Néztem az első képedet, hát nem csodálom, hogy a gumi elkopott alattad
Használtam Motul-t is a 400-ba, 1000km után nem voltam tőle
hanyatt esve.

20 éves technikába meg nem fogok "racing" olajat tölteni.
Akkor még nem olyan állagú volt az olaj mint egy pohár benzin.

Arról meg nem is beszélve, hogy ez a blokk nem teljesen ugyan
azon a hőmérsékleten üzemel mint a vizesek.
Fiuk mért nem vesztek bele olajat? Már bocs de a valvoline nekem pl kocsiban produkálja ezt és nem verseny autóm van!
Bár én nem ez 2-3e Ft olajall töltöttem 6700 van most benne holnap jön meg a friss adag motul. Most is olyan hangja van mint amikor friss volt...

Na jó bocs nem basztatlak titeket a motulall mert megint meg kapom...
Gretzky!jaja,megkaptam köszi szépen!bocs h itt írok,de itt olcsóbb:-) Üdvözlöm én is! üzenem neki hogy hiányzik!
Azt még előző tulaj használta. Én power1 gps amit használok már évek óta. Fáradási tünetet nem hallok még 4000 kilóméter után. Kicsit hangosabb mint máskor a blokk, azt betudom a 40 fokos melegnek. Ezen elég nagy kukucskáló van, mikor billentésnél lefolyik róla az olaj, nem hagy fekete nyomot, szépen kisárgul.
Az előbbi ásványi azt hiszem, még nem igazán tettem bele semmibe és nem is adtam el....
Ok, azt hiszem rájöttem, az egyik MotorCycle 4t a másik a Durablend...
Pedig előbb is gondolhattam volna, hogy a képek vannak rossz helyen.
A papír színe most nem villan be, a kék doboz új a fekete még tavalyi, de elvileg ugyanannak kell benne lennie......ez elég olcsó ahhoz, hogy ne hamisítsák(bár az 1700/l elég gyanús, de a fene tudja) és szlovéniában gyártják....
De nem úgy értem, a fekete dobozosból látok kék, meg piros matricásat.
A kék matricás az egyik shopban (rendeltem már tőlük), eléggé olcsó.
Pont most van akcióban 1.7k-ért literje.

De máshol a Durablend meg ugyan úgy fekete doboz, csak piros matrica...
Én ezt már nem is értem
Az új doboz a kék, de még lehet kapni fekete dobozost is főleg az áruházakban, már egy ideje az új design amit kapni lehet.
Durablend-ből van kék meg piros matricás, melyik a jó ?