Áááá az nagyon penge lehet. Hát majd egyszer talán lesz nekem is! Bár én inkább a GSX-f felé hajlok majd talán annak hasonló a kinézete csak túra. Bár a teljesítményét meg sem közeliti a GSX-R-nek!
jaja,az enyém!fogyasztása csukló-függö mint az össze többi motoré...nálam kicsit sokat eszik.. nem mértem még pontosan mennyit kajál de ugy saccolom h olyan 6,5-és 8.5 között...de ebbe van 120 km/h és van 210 is...(ez utobbi persze csak szigorúan pályán) meg van benne két személy meg minden.szóval elég vegyes.amúgy tetszik a gép nagyon!kicsit hasalósabb mint a 400as röfi,de kárpótol az a százhuszonegypár lóerő!
Pont ma volt lehetőségem másfél év állásból feltámasztani egy 600-as SRAD-ot.
Nem volt alapjárata sehogy se, de mától van .
4 óra munkálkodás után elindult, jó érzés volt látni, hogy újra jár.
A levegőzaj tényleg érdekes, meg mintha úgy reagálna a menetszélre
mint a turbós kocsiknál a "turbólyuk".
De lehet csak azt éreztem, hogy megjött benne az erő fordulaton.
Minden esetre kegyetlen furcsa érzés volt megint "pucsítani".
Az egyetlen ami megfogott benn, de renesen az a szívászaj fordulaton. Nem is a kipufogó ordítása ami itt dominál -már amikor rajta ülsz- hanem ahogy a műszerfal alól harapja a levegőt.
Egyszerűen eszméletlen.
Az a baj, az Rf-en nem jó a levegőszűrő helyzete, hogy hasonlót kihozzunk belőle.
Érdemes kipróbálni.
Had kérdezzek egy hülyét :D
a Suzuki GSX-R az a tied?
Mennyit termel benyából? Mert hallotam elég extrémet is...
Valamiért imádom GSX-r -t bár nincs sajna nekem és nem is lesz még jó darabig... Kicsit el kapott ez a túra kényelem dolog... :D
Na mindegy igazából kicsit mesélhetnél róla milyen mert menni se volt szerencsém ilyennel.
Úgy ahogy mondod! Milyen volt Polgárdi?Sajna idén nem tudtam menni,de jövőre tuti megyek!Vagyis hát Tompira lementem,de a felvonulást már nem tudtam megvárni mert bográcsoztunk és inni kellett! Sajnálom amúgy hogy nem tudtam ott lenni!
Fiuk mért nem vesztek bele olajat? Már bocs de a valvoline nekem pl kocsiban produkálja ezt és nem verseny autóm van!
Bár én nem ez 2-3e Ft olajall töltöttem 6700 van most benne holnap jön meg a friss adag motul. Most is olyan hangja van mint amikor friss volt...
Na jó bocs nem basztatlak titeket a motulall mert megint meg kapom...
Azt még előző tulaj használta. Én power1 gps amit használok már évek óta. Fáradási tünetet nem hallok még 4000 kilóméter után. Kicsit hangosabb mint máskor a blokk, azt betudom a 40 fokos melegnek. Ezen elég nagy kukucskáló van, mikor billentésnél lefolyik róla az olaj, nem hagy fekete nyomot, szépen kisárgul.
A papír színe most nem villan be, a kék doboz új a fekete még tavalyi, de elvileg ugyanannak kell benne lennie......ez elég olcsó ahhoz, hogy ne hamisítsák(bár az 1700/l elég gyanús, de a fene tudja) és szlovéniában gyártják....
De nem úgy értem, a fekete dobozosból látok kék, meg piros matricásat.
A kék matricás az egyik shopban (rendeltem már tőlük), eléggé olcsó.
Pont most van akcióban 1.7k-ért literje.
De máshol a Durablend meg ugyan úgy fekete doboz, csak piros matrica...
Én ezt már nem is értem
Na de ez a jövő muzsikája.