Az enyém VFR 750 RC36II, '97-es évjárat, vagyis az utolsó. Csak jókat tudok mondani róla. Semmi gond vele, kényelmes, nyomatékos, nem fogyaszt sokat, normál használat mellett elnyűhetetlen. Túrázni is kiváló.
52k km-el vettem, de szinte újnak nézett ki. Idom nem volt rajta ép, talán csak hátul a kis trapéz. Viszont műszakilag OK. Olcsó volt, a munka sem került sokba, mert itthon csináltunk mindent.
A srác telefonban nekem is érdekes volt, meg amikor megnéztük akkor is. Olyan érzésem volt, mintha nem akarná eladni, szinte semmit sem mondott a mociról. Így alaposan átnéztük, megrágtuk, és megvettük. Nem bántam meg, cakk-pakk kijött 500k.ból. A piaci értéke meg 7-750 körül van.
Beszéltem már granéékkel,de valahogy nem győzött meg róla,hogy jó vétel lenne.. törött az idom,és gumik kellenek rá+a papírozás.. nem sokkal jönnék ki jobban,mint ha fiatalabbat vennék szép állapotban..
Ami szóba jöhet az vagy VFR800Fi 98-2001ig vagy esetleg CBR600 de abból is csak a 2001-2003 közöttiek bár még szemezgetek egy 2004es SV1000el is.. szóval olyan 800kiló körül szánnék rá és lehetőleg olyanra ami fiatal,egyben van,nem kell rá költeni,mert nem marad pénzem télig restaurálásra csak tankolni
De a VFR eddig a befutó,van fent használtautón egy 2001es belga import.. árban,korban állapotban az a nyerő eddig..
A te vfr-ed melyik típus?mindenkitől csak örömódákat hallok róla,valóban ez a te véleményed is?
A tombola főnyerweménye egy műszakival rendelkező motorkerékpár volt az elmúlt 2 évben.
tavalyelőtt: yamaha fzr 750 genesis 1990 körüli, tavaly egy naked, most meg egy rossi replica robogó.
"Néhány info a találkozóról!
időpont: 2011.Július.07-10 Polgárdi a szokott
helyen.
Belépők: az árak nem változnak a tavalyihoz
képest. De megéri jönni, hisz a 17-ik buli lévén
a 17-ik belépő vendégünk valamit biztosan kap!
Idén is lesz vagy 9 koncert,tombola
mi egyéb, sőt még újdonságok is!"
A Motorostalálkozó programjainak időtervezete!
Csütörtök:
-koncertek kezdete- 20.00
Péntek:
-ivó és evő verseny/komoly dij a győztesnek/ 19.00
Surihoz hordom én is, holnap viszem én is olyan 14:00 körül.
A srác sztem nagyon jó, itt Gödöllőn két motorszerelő van szinte akit bármelyik motoros ajánl. Ő az egyik. Majd meglátod mennyi motor áll ott neki a garázs előtt.... :) Korrekt, megbízható, gyors, segít bármiben.
Ha mégsem lennél elégedett, akkor szólj és mondom a másikat. A másiktól van most a vágott Dunlop slickem, 9.000-ért szerelve :P Ő is nagyon, nagyon jó szerelő....
Nem tudom mennyit szánsz rá, de a grandemotonál most is van egy 800Fi, amit érdemes lenne megnézni. 6kilóból kijönne honosítva. Én is náluk vettem az enyémet. Kicsit érdekes, de korrekt társaság. Vagy esetleg a náluk lévő GSX-F 750 is megér egy misét, nálam az lett volna a másik befutó, de akkor pont nem volt nekik. Az olcsóbb, de fiatalabb, mint a VFR, és szintén sport-túra.
Most lesssz! Gyertek mind! POLGÁRDIBA!
Nézd meg a fellépőket! Minden nap érdemes fönnmaradni.
Csütörtökön megyek, péntekre kis balcsizás, szombat meg a helyi programoké a főszerep.
Nem, neki nem. Rony "csak" egy Rf tulajdonos akivel találkoztam tavaly a rédei triketalálkozón. Kiscsávó leköti mostanság az idejét, nincs ideje fórumozni velünk pedig tavaly ilyenkor elég aktív tag volt.
Most, hogy belegondolok 2008 január óta teljesen lecserélődtek az emberek melőlem.
Hétvégére valakinek nincs valami motor találkozó kinézve mert már úgy mennék valahova
imitrikes jó pár hete mondott valami motoros találkozót az már volt?
A saját tapasztalatomból kiindulva nekem is volt egy jellegzetes hangja a blokknak 6ban,motorféken is és gyorsításnál is és csak 6ban.Ha lecseréled az olajat tán kicsit halkabb lesz de úgy tűnik ez 400 jellegzetesség.
Én repsolt használtam de már szinte minden félét használtak itt a márkatársak.Ami fontos,hogy 10w40es olaj legyen.
Én is ott voltam,egy 20as bánta de hibátlan lett a motor,pedig volt vele kínlódás biztos rendesen.. ebben benne a szelephézag vizsgálat,karbi szinkron és takarítás plusz úszószint ellenőrzés..
Szóval én maximálisan ajánlom!
Közben keresem a kis 400as utódját én is.. tán márkatársak leszünk ha minden jól megy black
Sok balesetmentest mindenkinek,jön a meleg,lehet kitolni a gépeket
Tud valaki valamit a gödöllői Suri motorszervizről? Oda megyek holnap, csak jó lenne tudni előre, hogy mire számítsak.
Köszi.
Imitrikes! Neki is csinálsz kis trike-ot?
52k km-el vettem, de szinte újnak nézett ki. Idom nem volt rajta ép, talán csak hátul a kis trapéz. Viszont műszakilag OK. Olcsó volt, a munka sem került sokba, mert itthon csináltunk mindent.
A srác telefonban nekem is érdekes volt, meg amikor megnéztük akkor is. Olyan érzésem volt, mintha nem akarná eladni, szinte semmit sem mondott a mociról. Így alaposan átnéztük, megrágtuk, és megvettük. Nem bántam meg, cakk-pakk kijött 500k.ból. A piaci értéke meg 7-750 körül van.
Éljen az RF.
Ha lesz Camponás tali, benevezek!
Beszéltem már granéékkel,de valahogy nem győzött meg róla,hogy jó vétel lenne.. törött az idom,és gumik kellenek rá+a papírozás.. nem sokkal jönnék ki jobban,mint ha fiatalabbat vennék szép állapotban..
Ami szóba jöhet az vagy VFR800Fi 98-2001ig vagy esetleg CBR600 de abból is csak a 2001-2003 közöttiek bár még szemezgetek egy 2004es SV1000el is.. szóval olyan 800kiló körül szánnék rá és lehetőleg olyanra ami fiatal,egyben van,nem kell rá költeni,mert nem marad pénzem télig restaurálásra csak tankolni
De a VFR eddig a befutó,van fent használtautón egy 2001es belga import.. árban,korban állapotban az a nyerő eddig..
A te vfr-ed melyik típus?mindenkitől csak örömódákat hallok róla,valóban ez a te véleményed is?
üdv
Krisz
tavalyelőtt: yamaha fzr 750 genesis 1990 körüli, tavaly egy naked, most meg egy rossi replica robogó.
időpont: 2011.Július.07-10 Polgárdi a szokott
helyen.
Belépők: az árak nem változnak a tavalyihoz
képest. De megéri jönni, hisz a 17-ik buli lévén
a 17-ik belépő vendégünk valamit biztosan kap!
Idén is lesz vagy 9 koncert,tombola
mi egyéb, sőt még újdonságok is!"
A Motorostalálkozó programjainak időtervezete!
Csütörtök:
Péntek:
-ivó és evő verseny/komoly dij a győztesnek/ 19.00
Szombat:
- Streetfighter show- 15.00-Végh Tamás/kawa/
-izirájder verseny 16.00/szintén komoly dij/
-felvonulás- 17.30
-szénatúrás- 18.30
-köszöntő-dijak átadása-tombola 19.00
-koncertek- 20.00/közötte-valami show/
Jegy árak:
3 napos: 4000Ft
csütörtök napi: 1500Ft
péntek napi: 2000Ft
szombat napi: 2000Ft
A srác sztem nagyon jó, itt Gödöllőn két motorszerelő van szinte akit bármelyik motoros ajánl. Ő az egyik. Majd meglátod mennyi motor áll ott neki a garázs előtt.... :) Korrekt, megbízható, gyors, segít bármiben.
Ha mégsem lennél elégedett, akkor szólj és mondom a másikat. A másiktól van most a vágott Dunlop slickem, 9.000-ért szerelve :P Ő is nagyon, nagyon jó szerelő....
Jön innen vki Brno-ba a Superbike futamra?
Én mint RF-es ott leszek mármint polgárdiban....
Meg ha minden jól megy ott lesz a Restaurált AF-1 is :)
SZÓVAL GYERTEK GYERTEK jó lenne egy olyan kép ahol az én kecském is nem csak 2 Rf között bújócskázik :P
Én csütörtökön megyek az tuti....
Nem tudom mennyit szánsz rá, de a grandemotonál most is van egy 800Fi, amit érdemes lenne megnézni. 6kilóból kijönne honosítva. Én is náluk vettem az enyémet. Kicsit érdekes, de korrekt társaság. Vagy esetleg a náluk lévő GSX-F 750 is megér egy misét, nálam az lett volna a másik befutó, de akkor pont nem volt nekik. Az olcsóbb, de fiatalabb, mint a VFR, és szintén sport-túra.
Nézd meg a fellépőket! Minden nap érdemes fönnmaradni.
Csütörtökön megyek, péntekre kis balcsizás, szombat meg a helyi programoké a főszerep.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Most, hogy belegondolok 2008 január óta teljesen lecserélődtek az emberek melőlem.
imitrikes jó pár hete mondott valami motoros találkozót az már volt?
A saját tapasztalatomból kiindulva nekem is volt egy jellegzetes hangja a blokknak 6ban,motorféken is és gyorsításnál is és csak 6ban.Ha lecseréled az olajat tán kicsit halkabb lesz de úgy tűnik ez 400 jellegzetesség.
Én repsolt használtam de már szinte minden félét használtak itt a márkatársak.Ami fontos,hogy 10w40es olaj legyen.
üdv
Krisz
Én is ott voltam,egy 20as bánta de hibátlan lett a motor,pedig volt vele kínlódás biztos rendesen.. ebben benne a szelephézag vizsgálat,karbi szinkron és takarítás plusz úszószint ellenőrzés..
Szóval én maximálisan ajánlom!
Közben keresem a kis 400as utódját én is.. tán márkatársak leszünk ha minden jól megy black
Sok balesetmentest mindenkinek,jön a meleg,lehet kitolni a gépeket
Krisz
Köszi.
Imitrikes! Neki is csinálsz kis trike-ot?
http://www.sportmotor.hu/tagok...
De tied is szép! jó a szín kombináció!