Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Köszi szépen az ajánlást. Mire válaszoltál, addigra pont sikerült lebeszélnem egy másik szerelővel a mentést és javítást, így most őt kihagyom, de észben tartom, hogy van egy ilyen lehetőség is.

Köszi: Balázs
Én ugyan nem vagyok RF, de lehet elnézek valamelyik nap.
Tőlem abszolút nincs messze...
Bocs, telefonszám nincs, de ha írsz neki emailt, válaszolni fog.
Én mindenképp menni szeretnék polgárdiba!
Bár tényleg jó lenne egy kupacba össze röffen RF-ekkel.
Bár most már egykét emberét láttam élőben is! Az enyém még off de majd majd :D

Szóval én ott leszek meg még egykét haver! 99%
Szia !
www.racsidepo.com

Racsit hívd fel, van műhelye a 21. kerületben, rengeteg 400-assal
volt már dolga. A weblapon van telefonszám. Alkatrésze is szokott
lenni 400-hoz.
Mond neki, hogy az "RF-es Banditos" srác ajánlotta neked .
Sziasztok!

Kérem azokat, akik tudnak ajánljanak nekem megbízható szerelőt RF 400 ügyben, mert nem indul el a kis hisztis.
Vagy ha van köztetek, aki vállal motorszerelést, kérem jelentkezzen. Természetesen megfizetem.
Budapest, Blaha környékén van jelenleg a motor.

Még zárójelben annyit, hogy van egy Kawasaki ER-5 is az Ázsia Center környékén, ami szintén nem indul el, ha van hozzáértő, általatok ajánlani mert szerelő, akkor azt szívesen venném.

Az email címem a nevemre kattintva megtekinthető.

Köszönettel: Balázs
A srác telefonban azt mondta, hogy cserélve volt a fesszabályzó, az akksi, a 2 es fokozat is javítva. lánc szett kb 3e km-es. Holnap meglátjuk.
Merre laksz? Szívesen megnézném a motorodat, így legalább lenne összehasonlítási alapom. Esetleg ma délután?
Szia ha gondolod én Nyíregyházához 20 km-re lakom, nekem is RF400R van, szivesen segítek!
Üdv:Ds
A hirdetés linkjét tolhatnád.
Töltést mérjetek, mert a feszabályzó hibásodik.
Többi az viszonylag fillérekből karbantartható.
Ha 6-ban kicsit hangosabb, sírós a váltó ne ijedj meg.
Na meg a sérülések, mert idomok drágák, de inkább sok idő kivárni.
2-ban huzasd meg rendesen, motorfék, megint gáz. Egyesből is magas fordulaton válts kettőbe.
Üdv! Új vagyok nagymotoros körökben és első nagymotoromnak egy '95-ös 400as Rf -et néztem ki. Holnap megyek megnézni, tudnátok néhány dolgot mondani amire figyeljek oda? Nem átlagos dolgok amit minden motornál megnéznék. Ahogy olvasgattam a fórumot láttam, hogy a 2 es fokozattal szoktak problémák lenni. Ezt már elvileg orvosolták a kiszemeltemen. Bármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok.
Hát nekem idén ez játszik akkor:
http://www.sportmotor.hu/hatte...

Bár az RF-ek táborát nem gyarapítanám amúgy sem sajnos
http://www.sportmotor.hu/motor...

Szeretném ha most nem csak három Rf lenne ott!
Én csak vágtam mértem és csipkedtem. Ismerős papiros hegesztő csinálta készre.
igen nala voltam en is
ha minden igaz én voltam ott Gödöllőn,Surányi Zolinak hívják a srácot és maximálisan megbízható és korrekt eddigi tapasztalataim szerint
a trike-ot te hegesztetted ?a vazat?
gödöllön van a szerelo,itt a forumrol is volt nala valaki es jokat irt rola ,amugy sem tudtam senkit sajna ezert vittem hozza de igy is 3honapot ott volt a gep,hat mar eleg jol allok ,mar csak egy hatso fekbetet cserem van vissza+a kis tomites a csopoges miatt es egy vizsga es rendbe tettem a gepet
Nem találtál közelebb korrekt szerelőt?

Lassan megleszel minden felújítási melóval.
koszi a rajzot is,mar beszeltem vele de egy ilyen 100ft os tetelert nem benzinezek 80km,inkabb megveszem a tomitest es beledobom
koszi a segitseget
Jah elázás 127km szakadó esőben. jó volt! Szegény kis mocim de csúnyán retkes lett!

De jó buli volt nagyon!
Hát ez ilyen! Bár ebben az a jó hogy letekrve hagyhatod az ablakot és 60 fok helyet csak 40 lesz mikor beszállsz! Meg ha nem klímás akkor letekert ablaknál nem vág be a szél... Nekem is ezért van fent!
Örülök, hogy jó lett!
Letsgo elázva de hazaértem kocsimra fel is szórtam a légterelőket. Annyi szépséghibája van cuccnak, hogy az ablakok szinezése alapból sötétebb mint a betéteké. De nagyon frankón néz ki, sisakot is be tudom még tenni az ablakon. Kösz mégegyszer.
Vagyis ez az ötödik munkával töltött motoros szezonja az akksinak.
2007-ben vettem a Banner ytx9bs aksit a 4kilósba. Most ugyan az az aksi van bent a 600asba mert motorvétel után nemsokkal meghalt bent a YUASA. Ritkán veszem le a lámpát indításkor, mégis jó tempóban tekeri a motort.

Fesszabályzóm megvan még a 4 kilóshoz ha kell.

Fellökés kellemetlen történet.