Köszi szépen az ajánlást. Mire válaszoltál, addigra pont sikerült lebeszélnem egy másik szerelővel a mentést és javítást, így most őt kihagyom, de észben tartom, hogy van egy ilyen lehetőség is.
Én mindenképp menni szeretnék polgárdiba!
Bár tényleg jó lenne egy kupacba össze röffen RF-ekkel.
Bár most már egykét emberét láttam élőben is! Az enyém még off de majd majd :D
Racsit hívd fel, van műhelye a 21. kerületben, rengeteg 400-assal
volt már dolga. A weblapon van telefonszám. Alkatrésze is szokott
lenni 400-hoz.
Mond neki, hogy az "RF-es Banditos" srác ajánlotta neked .
Kérem azokat, akik tudnak ajánljanak nekem megbízható szerelőt RF 400 ügyben, mert nem indul el a kis hisztis.
Vagy ha van köztetek, aki vállal motorszerelést, kérem jelentkezzen. Természetesen megfizetem.
Budapest, Blaha környékén van jelenleg a motor.
Még zárójelben annyit, hogy van egy Kawasaki ER-5 is az Ázsia Center környékén, ami szintén nem indul el, ha van hozzáértő, általatok ajánlani mert szerelő, akkor azt szívesen venném.
A hirdetés linkjét tolhatnád.
Töltést mérjetek, mert a feszabályzó hibásodik.
Többi az viszonylag fillérekből karbantartható.
Ha 6-ban kicsit hangosabb, sírós a váltó ne ijedj meg.
Na meg a sérülések, mert idomok drágák, de inkább sok idő kivárni.
2-ban huzasd meg rendesen, motorfék, megint gáz. Egyesből is magas fordulaton válts kettőbe.
Üdv! Új vagyok nagymotoros körökben és első nagymotoromnak egy '95-ös 400as Rf -et néztem ki. Holnap megyek megnézni, tudnátok néhány dolgot mondani amire figyeljek oda? Nem átlagos dolgok amit minden motornál megnéznék. Ahogy olvasgattam a fórumot láttam, hogy a 2 es fokozattal szoktak problémák lenni. Ezt már elvileg orvosolták a kiszemeltemen. Bármilyen tippet, tanácsot szívesen fogadok.
gödöllön van a szerelo,itt a forumrol is volt nala valaki es jokat irt rola ,amugy sem tudtam senkit sajna ezert vittem hozza de igy is 3honapot ott volt a gep,hat mar eleg jol allok ,mar csak egy hatso fekbetet cserem van vissza+a kis tomites a csopoges miatt es egy vizsga es rendbe tettem a gepet
Hát ez ilyen! Bár ebben az a jó hogy letekrve hagyhatod az ablakot és 60 fok helyet csak 40 lesz mikor beszállsz! Meg ha nem klímás akkor letekert ablaknál nem vág be a szél... Nekem is ezért van fent!
Örülök, hogy jó lett!
Letsgo elázva de hazaértem kocsimra fel is szórtam a légterelőket. Annyi szépséghibája van cuccnak, hogy az ablakok szinezése alapból sötétebb mint a betéteké. De nagyon frankón néz ki, sisakot is be tudom még tenni az ablakon. Kösz mégegyszer.
2007-ben vettem a Banner ytx9bs aksit a 4kilósba. Most ugyan az az aksi van bent a 600asba mert motorvétel után nemsokkal meghalt bent a YUASA. Ritkán veszem le a lámpát indításkor, mégis jó tempóban tekeri a motort.
Köszi szépen az ajánlást. Mire válaszoltál, addigra pont sikerült lebeszélnem egy másik szerelővel a mentést és javítást, így most őt kihagyom, de észben tartom, hogy van egy ilyen lehetőség is.
Köszi: Balázs