Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Motorozok Rfel mostanába rendszeresen és mikor átrakom tartalékra lámpa nem világit! elmegyek 30-40kmert és még akkorse akar világítani! ezek szerint nem műxik a visszajelző lámpám? amikor felvillan a lámpa akkor kellene átrakni tartalékra nem? még olyan kérdésem lenne hogy 600-nak hány lityós tankjuk van és mikor kellene átrakni tartalékra! keresgéltem már itt fórumba de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, ezért is kérdezlek titeket! várom a segítségeteket! ezután már fogyasztási adatokat is tudnék mondani!
Üdv: Jani
Hát azért a jó 600asok inkább 400 felett vannak. De tényleg ne vegyük kedvét, legalább szaporodnak a motoros csajok, úgyis olyan ritkák mint a fehér holló
Imi ne vedd kedvét! Bár a 300e ft valóban sok azért elég jó 600asit lehet kapni már! De ahogy te is írtad használd sokat hiba nélkül :D
Imi szét kaptam a kuplungot hát szörnyű dolgokat találtam. Vagy 2 tonna zsírt ami persze nem kent semmit... Gyááá de szépen ki pucoltam meg zsíroztam és most nincs az a kattogás mikor be húzod kart gyönyörűen megy most! Tényleg mindig kell vele egy kicsit törődni :D meg hálálja! Ráadásul szépen le mostam erre nem vihar van! De havernál vagy 100 ponyva alatt van hogy ne ázzon...
remélem nincs igazad, nagyobb sérülés csak a kipuff horpadtsága, végül 300-at adtam érte. Láttam én is a hirdetéseket, csak nagyrészt mind Dunántúlon van, (jó-jó ismerem: egy jó motorért bárhova) de ezt a 70 km-es is elég volt megszervezni. Most már mindegy, megvettem, remélem sokáig hiba nélkül használom majd.
Ha megadtad érte a 350et, annyiért jobban egyben lévő motort is kaphattál volna. Mint mondottam tegnap nagy a választék!
Képek alapján én nem csak egy kicsúszásra tippelek, DE NE LEGYEN IGAZAM!
Elég öszvér motor lett.
Első guminak mi a mérete?
Tank és váz között a betét mekkora rést takar?
Hátsó lengővillát miért cserélték a ráncfelvarrottéra?
Első gumi ha 120/70R17, és idomeke közt megvan 2 ujjnyi távoloság?
Kerekekről a koszt BRIGÉCIOL D3-mal le tudod pucolni. Láncot is ugyaneztisztccsa ecsettel, végén vízzel öblíted.
Bocsi tegnap már nem voltam NET közelben, ha neked ma jó akkor gyere ki dél után 4-re! 41-es főútvonal, Apagy községnél ha Nyíregy felől jössz bal-ra Székely felé, 5 Km jössz kb beérsz nyírtétre, orvosi rendelővel szemben! Vagy ha már megveszed ma gyere mocival!
Cserélt cuccokat mutassa meg, számlát mostanság senki nem kér (vajon miért?) mert mindenki azt mond amit nem szégyell. Mindent ellenőrizz, elvégre nagyobb a választék mint a kereslet. Léptetővillát főleg nézd meg!
Segítségeteket szeretném kérni! Motorozok Rfel mostanába rendszeresen és mikor átrakom tartalékra lámpa nem világit! elmegyek 30-40kmert és még akkorse akar világítani! ezek szerint nem műxik a visszajelző lámpám? amikor felvillan a lámpa akkor kellene átrakni tartalékra nem? még olyan kérdésem lenne hogy 600-nak hány lityós tankjuk van és mikor kellene átrakni tartalékra! keresgéltem már itt fórumba de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, ezért is kérdezlek titeket! várom a segítségeteket! ezután már fogyasztási adatokat is tudnék mondani!
Üdv: Jani