Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni! Motorozok Rfel mostanába rendszeresen és mikor átrakom tartalékra lámpa nem világit! elmegyek 30-40kmert és még akkorse akar világítani! ezek szerint nem műxik a visszajelző lámpám? amikor felvillan a lámpa akkor kellene átrakni tartalékra nem? még olyan kérdésem lenne hogy 600-nak hány lityós tankjuk van és mikor kellene átrakni tartalékra! keresgéltem már itt fórumba de konkrét dolgokat nem nagyon találtam, ezért is kérdezlek titeket! várom a segítségeteket! ezután már fogyasztási adatokat is tudnék mondani!
Üdv: Jani
én is kétszer olvastam rosszul!
xenon bet van, vagy csak hirdetési fogás volt?
semmi baj, de a kávét el ne felejtsd!
Hello! Szerintem az egyik 600as alatt az enyémre gondolhattál! 2 hete van nálam és múlt héten lett lepapírozva! és abban is igazad volt h JOOOO!
Mekkora FAIL vagyok...... anteka helyett anetka -t láttam.
Azt hiszem megyek iszok egy kávét.
Az neked miből jött le, hogy az Antal női név? =)
Jah bocs
Jaaaaa, papír nélkül könnyű .
Az hogy bővül a kör, az egy dolog, de hogy nem férfiakkal! Na ez a nem mindegy
Hát bár ez megnézéskor derül ki de most volt 2db 600 is amit még papirozni kellet és 300alatt volt.
de nem ez a lényeg...
Bővült a kör :D
Hát azért a jó 600asok inkább 400 felett vannak. De tényleg ne vegyük kedvét, legalább szaporodnak a motoros csajok, úgyis olyan ritkák mint a fehér holló
Imi ne vedd kedvét! Bár a 300e ft valóban sok azért elég jó 600asit lehet kapni már! De ahogy te is írtad használd sokat hiba nélkül :D

Imi szét kaptam a kuplungot hát szörnyű dolgokat találtam. Vagy 2 tonna zsírt ami persze nem kent semmit... Gyááá de szépen ki pucoltam meg zsíroztam és most nincs az a kattogás mikor be húzod kart gyönyörűen megy most! Tényleg mindig kell vele egy kicsit törődni :D meg hálálja! Ráadásul szépen le mostam erre nem vihar van! De havernál vagy 100 ponyva alatt van hogy ne ázzon...
remélem nincs igazad, nagyobb sérülés csak a kipuff horpadtsága, végül 300-at adtam érte. Láttam én is a hirdetéseket, csak nagyrészt mind Dunántúlon van, (jó-jó ismerem: egy jó motorért bárhova) de ezt a 70 km-es is elég volt megszervezni. Most már mindegy, megvettem, remélem sokáig hiba nélkül használom majd.
Jön a vihar kikapcs.
http://www.kepesmotor.hu/suzuki-motor/&st=RF&o=pa

http://www.haszn
altauto.hu/talalatilista/motor/QLCKGLYGT2UYULYA97HTJYAYE99TWPPYIZTAYFGM
SEQK1SRPZA35ESZMJOTE2QOIUFZD1KPY3OYUR4DDKKYZMK5TYDST1PWALZETYDGCM8EC18R
2WUK4SGUZ5ICACUHURGA6EZE71RDQCKROH9FC7FO410J3R5HS70U/page1
Ha megadtad érte a 350et, annyiért jobban egyben lévő motort is kaphattál volna. Mint mondottam tegnap nagy a választék!
Képek alapján én nem csak egy kicsúszásra tippelek, DE NE LEGYEN IGAZAM!
miért?
Elég öszvér motor lett.
Első guminak mi a mérete?
Tank és váz között a betét mekkora rést takar?
Hátsó lengővillát miért cserélték a ráncfelvarrottéra?
Első gumi ha 120/70R17, és idomeke közt megvan 2 ujjnyi távoloság?
Kerekekről a koszt BRIGÉCIOL D3-mal le tudod pucolni. Láncot is ugyaneztisztccsa ecsettel, végén vízzel öblíted.
Ha tegnap toltad volna a hirdetést, én lebeszéltelek volna róla.
A fehér kopoltyúk miatt van remény!
Lemosni :) Ő lenne az:
Már fent kéne legyenek a képek! Mi lehet ennél fontosabb ilyen melegben!?
Nos, megtörtént, elmentem, megnéztem, beleszerettem, haza hoztam :) ha gondoljátok majd rakok fel róla képeket.
Bocsi tegnap már nem voltam NET közelben, ha neked ma jó akkor gyere ki dél után 4-re! 41-es főútvonal, Apagy községnél ha Nyíregy felől jössz bal-ra Székely felé, 5 Km jössz kb beérsz nyírtétre, orvosi rendelővel szemben! Vagy ha már megveszed ma gyere mocival!
http://www.sportmotor.hu/motor...

GONDOLKODÓBA ESTEM. Kiváncsi vagyok az új KORMORÁNRA.
Cserélt cuccokat mutassa meg, számlát mostanság senki nem kér (vajon miért?) mert mindenki azt mond amit nem szégyell. Mindent ellenőrizz, elvégre nagyobb a választék mint a kereslet. Léptetővillát főleg nézd meg!