áááá nincs lóvémra meg időm se!De még idén nyáron meg szeretném csinálni. Most ez meg adta a kezdő lökést hozzá...
Ha lesz időm akkor Polgárdira max a felnik lesznek kész még mert a gumikat már igen csak rá kellene pakolnom. a mostaniak már rotyon vannak nagyon...
Én is jól zártam a napot! Elkészült az első idom a motoron XD
Holnap dobok róla képet is! Neki kellene álnom, hogy végre az én vasam is szép legyen! Lassacskán csak rá veszem magam :D
Üdv Urak!
Szép egységes számsoromról osztok meg egy képet Veletek!
+ Vettem felnicsíkot, amit feltettem, kisebb - nagyobb nehézségek árán(meg kellett tanulni, hogy mi a technikája).
Az eredmény jó lett Nekem tetszik, a többi nem számít. Költségeit tekintve, lehet, hogy újat teszek rá, mert kicsit hólyagostarajos lett a széle, mivel nem ismertem a technikát. Ja a lényeg, hogy autós boltban találtam a felnicsíkot 400, azaz négyszáz forintért adták
Enne
k is vannak hibái de ez legalább eredeti fényű!
Nemtudom hogy mindenképp a 600 kell-e!Csak példának linkeltem 400ast!
Szeretnék venni egy Rf-et! Ki is néztem egyet! Belinkelem hátha ismeri valaki, vagy legalább a véleményetekre lennék kíváncsi!
Üdv: Csaba
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf600r-4865852
Nekem bejön ez a világosabb összhatás.
Nekem is van belőle kettő, egy gyári és mostmár egy full okosított .
Kemény vakolatbontó hangja van most vele .
áááá nincs lóvémra meg időm se!De még idén nyáron meg szeretném csinálni. Most ez meg adta a kezdő lökést hozzá...
Ha lesz időm akkor Polgárdira max a felnik lesznek kész még mert a gumikat már igen csak rá kellene pakolnom. a mostaniak már rotyon vannak nagyon...
Red most már nincs réteg vizsgálat az elején :P
Meg kicsit unatkoztam így a papucsokat is kicsit ki pingáltam
Kocsi guma meg muter suzukijára megy :D
Én is jól zártam a napot! Elkészült az első idom a motoron XD
Holnap dobok róla képet is! Neki kellene álnom, hogy végre az én vasam is szép legyen! Lassacskán csak rá veszem magam :D
Szép egységes számsoromról osztok meg egy képet Veletek!
+ Vettem felnicsíkot, amit feltettem, kisebb - nagyobb nehézségek árán(meg kellett tanulni, hogy mi a technikája).
Az eredmény jó lett Nekem tetszik, a többi nem számít. Költségeit tekintve, lehet, hogy újat teszek rá, mert kicsit hólyagostarajos lett a széle, mivel nem ismertem a technikát. Ja a lényeg, hogy autós boltban találtam a felnicsíkot 400, azaz négyszáz forintért adták
Én tudok egy eladó 9est! Linkelem a hirdetést!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Ő lenne az!
Üdv: Jani