Ja a felkötés azért fontos hogy ne terheld a teló szárat bakkal! Nekem csak annyira volt a bakon hogy ne dőljön a motor minimális terhelés volt az 1 száron!
Plusz én még hátulját ki kötöttem az akna fedeléhez hogy stabil legyen!
Én a teleszkópnál csináltam! Elsőre mind a kettőnél majd kivettem a baloldalit meg csináltam majd bal oldali alá bakoltam jobbos és kész + még fel volt kötve a gerendához a garázsban! kb 2óra alatt meg van miden vele.
Elvileg 400-asból két modell van.
Van a sima meg a VC-s a váltózó vezérlésű.
Teljesítményében van különbség
"53 LE (39 kW) @ 11500 1 / min | VC modelleknél: 61 LE (44,85 kW)"
2 emberes! Bakolj jó magasan alá! Utána tudod felkötni... Én spaniferrel csináltam és simán feltudtam húzni bár nekem két embere emelte én meg feszítettem a spanifert
Egy gyors kérdés: Mi a különbség az rf400, meg az rf400rv között? Van egyáltalán, vagy csak két neve van? Hol így, hol úgy hivatkoznak rá. És ha van különbség, akkor most nekem melyik is van? Köszi:)
14e FT A munkadij nem szivesen fizetnem ki ha lehet egy megemeles problema miatt,meg vizsgaztatnom is kell es most fizettem ki 150ezret valto meg egyeb javitasra ugyhogy sajna kifogytam ezert szerettem volna magam megcsinalni
spaniferrel fel lehet.....de amúgy a munkadíja nem sok ennek a manővernek, érdemes párezerért otthon szórakozni?...persze nem látni bele senki tárcájába így nem tudhatom...
sziasztok
900röfin szeretnem kicserelni a telo szimeringeket de nincsen elsö nyak alatti emelöm ,hogy lehetne meg megemelni hogy kiferjenek lefele a telok?
Eladóvá vált a motorom. Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok. Sajnos nekem sose volt rá pénzem hogy igazán szépre megcsináljam, motorikusan és műszakilag rendben van, az árat a szerint lőttem be hogy sok munka van még vele külsőleg. (2 hónapja fényeztem, de nem vagyok egy szaki) Szeretném ha valaki megcsinálná és boldog lenne vele. Külföldre való utazás miatt eladó.
Semmi gond, még úgy is jössz errefelé Lehet dekorálni, a régi mintázat is fólia volt, az icon felirat is vágva volt rajta. Nem is drága, csak rengeteg türelem meg kézügyesség kell.
Pedig nagyon jó volt!
koncertek is tutik voltak csajok is dögivel... A szebbnél szebb motorokat már nem is említem.
Most szervezem a Zalaegerszeget :P
Bár ez nem akkora durranás mint a Harley de azért gyanítom jó lesz!
Sajnálom, hogy el kellett rohannom, nem is tudom hol szakadt félbe
a beszélgetés... minden esetre az a fóliázás nagyon tetszett, azon
töprengek, hogy ilyen módon sima dekorációt is fel lehet tenni...
A VFR-nek tényleg csak a feszszabja égett szó szerint szénné.
1 óra alatt felértem Érdre, pedig a kenesei elkerülőt is elszúrtam...
Hallgattuk a fesztivált esténként, alig lehetett aludni.
Csopak domboldalban simán érthetően szólt a zene .
Felvonulni csak azért nem mentünk le, mert se hőmérő se ventillátor
nincs a Mozdonyon, én meg nem akartam megakasztani a váltót.
De a felvonulás dübörgése félelmetes volt.
Plusz én még hátulját ki kötöttem az akna fedeléhez hogy stabil legyen!
Van a sima meg a VC-s a váltózó vezérlésű.
Teljesítményében van különbség
"53 LE (39 kW) @ 11500 1 / min | VC modelleknél: 61 LE (44,85 kW)"
Egy gyors kérdés: Mi a különbség az rf400, meg az rf400rv között? Van egyáltalán, vagy csak két neve van? Hol így, hol úgy hivatkoznak rá. És ha van különbség, akkor most nekem melyik is van? Köszi:)
900röfin szeretnem kicserelni a telo szimeringeket de nincsen elsö nyak alatti emelöm ,hogy lehetne meg megemelni hogy kiferjenek lefele a telok?
Eladóvá vált a motorom. Bármi kérdésetek van szívesen válaszolok. Sajnos nekem sose volt rá pénzem hogy igazán szépre megcsináljam, motorikusan és műszakilag rendben van, az árat a szerint lőttem be hogy sok munka van még vele külsőleg. (2 hónapja fényeztem, de nem vagyok egy szaki) Szeretném ha valaki megcsinálná és boldog lenne vele. Külföldre való utazás miatt eladó.
Üdv,
Pintér Tamás Attila
Tel.: 20/555-28-66
koncertek is tutik voltak csajok is dögivel... A szebbnél szebb motorokat már nem is említem.
Most szervezem a Zalaegerszeget :P
Bár ez nem akkora durranás mint a Harley de azért gyanítom jó lesz!
a beszélgetés... minden esetre az a fóliázás nagyon tetszett, azon
töprengek, hogy ilyen módon sima dekorációt is fel lehet tenni...
A VFR-nek tényleg csak a feszszabja égett szó szerint szénné.
1 óra alatt felértem Érdre, pedig a kenesei elkerülőt is elszúrtam...
Viszont az RF szélvédelmét erősen visszasírom !
Csopak domboldalban simán érthetően szólt a zene .
Felvonulni csak azért nem mentünk le, mert se hőmérő se ventillátor
nincs a Mozdonyon, én meg nem akartam megakasztani a váltót.
De a felvonulás dübörgése félelmetes volt.
Én most hétvégén Zalaegerszegre készülök bár nem tudom mi lesz belőle! Kicsit sok volt a héten a buli :P
Nekem egy irtó jó hetem volt Alsóörsön :D