Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! tők új vagyok rf fronton, ma vettem egy 1997es rf400-at. Ami érdekes, hogy kb 7000fordulatnál kiveri a biztosítékot. Addig nincs semmi gond, felette viszont bizti csere. Valami ötlet esetleg, hogy mi lehet, és hogyan gyógyítható?
Sziasztok.

Szemezek egy 1993-as rf 600-al. Állítólag 22e km van benne. Tudnátok tanácsot adni, hogy vásárláskor mire kell figyelni?

Köszönöm
Red akart lenni, bocs.
Üdv Urak!

Örülök, hogy Mindenkinek összeállt a gép és önfeledt, boldog motorozással foglalja el magát...legalábbis ezt remélem, mert nagyon pang a fórum. Részemről meló és tanulás veszi el az időt, de gyűlik a lóvé a nyárra, így nem bánom annyira. Rdnek grat az "új" vashoz, sok balesetmentest...
Az elvet legalább át lehetett menteni az RF-ből, így maradt valami
"emlék" illetve jól hasznosítható, már bevált dolog.
A gyárit leszedtem, az a megoldás annyira el volt bonyolítva, hogy
őrület. Ráadásul lefittyent a vége és ledarálta a faridom csúcsát...

No, de ez nem RF, csak gondoltam jelzem, hogy ez a megoldás ismét
bizonyított.
Sziasztok:) megjött a jogsim végre, mentem egy kört aztán csináltunk pár képet a masináról! Galériámban!
Utannajarok. Ugyis készülünk oda még karbonos fóliáért a haver B Kingjére.
oks! Figyi a jövőhéten kapok fizut és akkor ez azt jelenti hogy hét végre jövőhéten szerintem meg lenne a dolog!
Úgy is lesz Vp-be mocis rutin pálya a rendőrség jóvoltából :D Én oda be akarok nézni. Aztán a többit meg beszéljük...
Akkor a 7400as verzió érdekel. postát meg majd megbeszéljük, de inkább gurulnék egyet.
Galériádban nézve 9kilós tükreid voltak eddig is. Mifelénk postáznak onnan cuccot? Egy pár jól jönne a rövid szárúak helyére ha már az egyiket mindenképp cserélnem kell. Nem sok mindent értek a honlapjukról, nem találtam Magyar menüt.
Figyi ha kell annyiért is akkor meg veszem én! És ha kapok kedvezmény nyertél :D
Ha nem akkor annyit nyersz hogy fele a posta!
Igen tudom, hogy LEHET volt a kulcsszó. Köszönöm a segítséget, egy próbát mindenképp megért.
Nem sokallom érte a 7400at se, de ha össze jött volna a 3500 most is akkor egy jót motoroztam volna a balcsiparton , a többit meg féknélküli bobozásra áldoztam volna.
Vagy a tesóm fizette ki helyettem :D mert rajta keresztül van a dolog és nem tudtam róla.
Azt írtam hogy nem 100% De lehet. Ez utólag szokott kiderülni.
Nem akkor is a teljes árát mondta ha jól emlékszem szerintem az áfát tudja de nem 100% Változó. nekem a Wareszhoz eltörték a jobb oldalit hozott egyet ingyen. Raktár és leltár függő dolgok...
Nekem a 600 ason van ez. Én Kassán vettema Motosvet -ben. http://www.motosvet.sk/product...
Honlapon tudom mennyiért árulják én is.
Akkor a múltkor írt kedvezményed a traficra csak egyszeri eset volt.
Úgy látom ez a 900as hosszúszárú tükre. Hol vetted? Felénk nem reklámozzák.
18 euro a tükör.
Mennyiért vesztegették a tükröt?
Na megvan a jobb tükör amit a barátnőmnek sikerült leszednie és bár megragasztottam, de újra letörött. És ha már motoros boltban voltam 2 bögrét is újítottam, persze márkahűen! :D
Sziasztok!

Érdeklődnék használ itt valaki Suzuki MOTO EPC programot? (Electronic Part Catalog)
Esetleg valami helyet ahonnan meg tudnám szerezni?

Keresnék még RF900 as hoz jó minőségű (nem a faxolt) Service Manualt

Köszi, Attila
01széles domború 7400 Ft/pár
02 kicsi új termékük 4400Ft/pár
A duplát úgy értem hogy összecipzározható!Hülyén fogalmaztam!
A dobot 30 ropiért vettem de ugye nem 1 árkategória a 2cucc!Nem bántam meg a cserét mert a dobot nem használtam ennek viszont nagyon hasznát veszem!