Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg restauráltam a karbon dobomat :D Végre nem úgy néz ki mint ha le hányták volna :D
öltözz be jól ülj rá és tapasztald ki mit csinál esőben :D

Én szeretek esőben motorozni. Egy jó kis kihívás... Bár igaz elég veszélyes buli tud lenni ha nem ésszel csinálja az ember!
Csak nem tom mennyi lesz ;)
Adsz számlaszámot, gyorsabb lenne?
Télen még ennél is rosszabb lesz!
Nincs elfelejtve a légterelő! Bocs csak kicsit körülményesen alakultak a dolgok! Jövőhéten meg lesz!
Hát ez marha jó! Csak azóta esik az eső folyamatosan, amióta megvan a motorom. De nem ám egész nap. Csak munkaidő után.
Valaki szóljon már Nekik, hogy most már kicsit elég lesz
Enyémbe 15W-s van Bár az elején nekem keménynek tűnt de most már meg szoktam és nagyon pöpecül fekszi a tájat :D
Bár nekem nagyon durva a különbség mert olaj se volt benne! A h...e b...om le eresztette hogy látszódjon hogy folyik!
Hello!
Hát 70.000-100.000Ft között!
Kösszi hogy írtál!
Holnap eldől hogy milyen élőbe!
Régen nézegettem már rf-eket, már vagy 1 éve ilyet akarok
Ja és olajra odafigyelni
Rf betegség?Olyan nincs!Átnézitek lánc nem e megnyúlt,Teleszkópból nem folyik az olaj,motor nem csörög zörög széthullik!Fékbetétek tárcsák!Első fék behúz és tolás előre h nem kottyan e a villa!Ezek rendben vannak akkor nincs nagy baj!Mennyiért kap magyar papírokat?
Sziasztok!
Ezt az Rf-t nézegetem már régóta, holnap megyünk megnézni a motort és azt szeretném tőletek kérdezni mire kell nagyon odafigyelni ezeknél a motoroknál? Ti már gondolom találkoztatok rf-betegségekkel, hibáikkal! ha tudnátok nekem segíteni annak ezt ügyben nagyon örülnék! linkelek egy hirdetést!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_600-47
77310
Üdv: jani
Nem mindegyik bandit blokk ugyan az !
Főleg az olajszűrő nem biztos, de egyéb más pontokon is eltérhet.
Gyárilag 10-es.
Én 15W olajat tettem bele. Még ezzel se lett túl kemény. Szerintem higabbat ne tegyél bele.
Köszi, akkor megnyugodva hátradőlök
HF 138
Sziasztok!
Melyik olajszűrő passzol a 400-as Röfibe? Utána olvasva a HF138 jött ki nekem és azt is vettem, de van ahol azt írják, hogy HF133. Ezt írják a GSF400-hoz is, amiben elvileg ugyanez a blokk van
Segítségeteket előre is köszönöm:
Balázs
Azt tudjátok, hogy milyen teleszkóp olaj való a 400/600-hoz? Lehet az is fel lesz frissítve...
Még szerencséd, hogy gyári dobod van hozzá!
Haver múltkor vitte a Buldogját, és nekiálltak fényképhez hasonlítgatni. Borzasztó!
Egészségedre Imikém :)
Képzeljétek múlt hétvégén már motoroztam a RöFivel :)
A téli álom után gond nélkül beröffent.
Csütörtökön megy Műszaki vizsgázni drukkoljatok :D
Má meginn iszik mindenki!?
Egésségünkre!
Jaaa... neeeem, nem ma mentem ennyit , hanem a 3 hét alatt mióta nálam van.
Na jó, 2 perccel később fel is fogtam...
Szal mióta megvan, azóta esett bele ennyi, ugye? Mert hirtelen azt gondoltam, ma túráztál ekkorát, aztán elgondolkodtam, újraolvastam...Fáradt vagyok.
Az komoly Red! Grat hozzá.