Hát ez marha jó! Csak azóta esik az eső folyamatosan, amióta megvan a motorom. De nem ám egész nap. Csak munkaidő után.
Valaki szóljon már Nekik, hogy most már kicsit elég lesz
Enyémbe 15W-s van Bár az elején nekem keménynek tűnt de most már meg szoktam és nagyon pöpecül fekszi a tájat :D
Bár nekem nagyon durva a különbség mert olaj se volt benne! A h...e b...om le eresztette hogy látszódjon hogy folyik!
Rf betegség?Olyan nincs!Átnézitek lánc nem e megnyúlt,Teleszkópból nem folyik az olaj,motor nem csörög zörög széthullik!Fékbetétek tárcsák!Első fék behúz és tolás előre h nem kottyan e a villa!Ezek rendben vannak akkor nincs nagy baj!Mennyiért kap magyar papírokat?
Sziasztok!
Ezt az Rf-t nézegetem már régóta, holnap megyünk megnézni a motort és azt szeretném tőletek kérdezni mire kell nagyon odafigyelni ezeknél a motoroknál? Ti már gondolom találkoztatok rf-betegségekkel, hibáikkal! ha tudnátok nekem segíteni annak ezt ügyben nagyon örülnék! linkelek egy hirdetést!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_600-47
77310
Üdv: jani
Sziasztok!
Melyik olajszűrő passzol a 400-as Röfibe? Utána olvasva a HF138 jött ki nekem és azt is vettem, de van ahol azt írják, hogy HF133. Ezt írják a GSF400-hoz is, amiben elvileg ugyanez a blokk van
Segítségeteket előre is köszönöm:
Balázs
Egészségedre Imikém :)
Képzeljétek múlt hétvégén már motoroztam a RöFivel :)
A téli álom után gond nélkül beröffent.
Csütörtökön megy Műszaki vizsgázni drukkoljatok :D
Na jó, 2 perccel később fel is fogtam...
Szal mióta megvan, azóta esett bele ennyi, ugye? Mert hirtelen azt gondoltam, ma túráztál ekkorát, aztán elgondolkodtam, újraolvastam...Fáradt vagyok.
Én szeretek esőben motorozni. Egy jó kis kihívás... Bár igaz elég veszélyes buli tud lenni ha nem ésszel csinálja az ember!
Valaki szóljon már Nekik, hogy most már kicsit elég lesz
Bár nekem nagyon durva a különbség mert olaj se volt benne! A h...e b...om le eresztette hogy látszódjon hogy folyik!
Hát 70.000-100.000Ft között!
Kösszi hogy írtál!
Holnap eldől hogy milyen élőbe!
Régen nézegettem már rf-eket, már vagy 1 éve ilyet akarok
Ezt az Rf-t nézegetem már régóta, holnap megyünk megnézni a motort és azt szeretném tőletek kérdezni mire kell nagyon odafigyelni ezeknél a motoroknál? Ti már gondolom találkoztatok rf-betegségekkel, hibáikkal! ha tudnátok nekem segíteni annak ezt ügyben nagyon örülnék! linkelek egy hirdetést!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_rf_600-47
77310
Üdv: jani
Főleg az olajszűrő nem biztos, de egyéb más pontokon is eltérhet.
Melyik olajszűrő passzol a 400-as Röfibe? Utána olvasva a HF138 jött ki nekem és azt is vettem, de van ahol azt írják, hogy HF133. Ezt írják a GSF400-hoz is, amiben elvileg ugyanez a blokk van
Segítségeteket előre is köszönöm:
Balázs
Haver múltkor vitte a Buldogját, és nekiálltak fényképhez hasonlítgatni. Borzasztó!
Képzeljétek múlt hétvégén már motoroztam a RöFivel :)
A téli álom után gond nélkül beröffent.
Csütörtökön megy Műszaki vizsgázni drukkoljatok :D
Egésségünkre!
Szal mióta megvan, azóta esett bele ennyi, ugye? Mert hirtelen azt gondoltam, ma túráztál ekkorát, aztán elgondolkodtam, újraolvastam...Fáradt vagyok.