Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De még mennyire .
Kb. most tettem annyi km-et a mociba mint ahány köbcenti, erre inni kell .
Mindenki szereti a Jó Magyar Pálinkát!
Elsőnek az alja ugyan az mint a hátsó. felső részt a villanyakba menő csappal kezdjétek és a hozzá tartozó (közel vízszintesen előre menő) szár szögének kikisérletezésével. Merevítés szerintem itt se fölösleges! Elég kevés hely van az orridom és a sárvédő között azért tekertem be a csövet viledával fényezésvédelmi szándékkal. Villanyak csapja kivehető cserélhető. Megfordítva a GSXR 600 K1-hez jó mert mikor csináltam a szomszéd srácnak még megvolt a Telefonica replikája.
Ugye ennél a rendszernél nem csak a kereket tudod kivenni hanem a villákat is.
Igen, saját 3/4-es horganyzott csőből, 1/2-es kitámasztóval. Volt nekem is minden hozzá a patentíveken kívül. Amit motorkereskedésben kapsz, ahhoz képest csak a súlya sok. Ha vízcsőből tervezed elég a félcolos de kitámasztót tegyetek!
Itt a magasságállítási lehetőség fölösleges elvégre a tengelymagasság nem magasabb a 17-es kerekek miatt. Viszont a szélességállítást érdemes megoldani zártszelvény a zártszelvényben módszerrel.
Méreteket le tudod méretezni ha már neki mertek állni megcsinálni.
Kereket legalább 7-8 centit emelje meg a cucc, hogy könnyen ki tudd venni a sárvédőtől ha már megemelted.
Visszatörésnél elég a korikerék tengelyéhez mérten 5-6 centi. azon átbillen akkor már stabilan terheli a hátsó szárat. De ha emelve tologatod akkor lábad tedd az emelő végére mert ha megakad valamiben a kicsi kerék akkor lelökheted róla.
Úgy persze hogy király!
Viszont az enyém nem állítható, csak ehhez a mocihoz jó, de kreativitás függő, hogy milyenre csinálod, csináltatod meg.
Az enyém is házi, Fater csinálta. Anyaga régi ágy kerete, így nem kellett a kerek részt hajlítani. Függőleges merevítő is az ágy tartozéka. Kerekek, gördeszka kerekek, szerencse, hogy ez is volt hobbym. Tengellyel együtt lett felhasználva, így menetes rögzítésű, cserélhető. Anyagár, volt itthon + 6 szál elektróda. De ez a mi esetünk. Húzósabb lett volna, ha meg kell venni az anyagot.
Ha jól láttam Imiteikes-nek házi szerkezet van!
Köszi,
A cégnél ahol dolgozom, a műhelyben a fiúk megcsinálják nekem! Tudod kéz kezet mos alapon! Csak a méretek kellenének!
Nem akarok senkit meg sérteni de szerintem nem érdemes otthon ilyet gyártani! Hacsaknem otthon terem a vas...
Általában én is híve vagyok a barkácsolásnak de ebben az esetben minimálissal olcsóbb és túlsók időt vesz el szerintem! Nem vagyok Tesco-s de nálunk akcióba 12K most állítható normális.

És én csak pár dolgot számoltam a vas az kisebb vagyon mert nagrészt meg kell venni egy teljes szálat ami 6m és olyan 6k
Veszel kereket bár azt meg lehet oldani autó kerékagy csapágyból. Meg veszel valami jókéű festéket. Ki találod hogy estleg univezális legyen ne csak RF-hez legyen jó akkor ahóz kell valami plusz szár amiben tudod a magasságát állítani és akkor még valami ki tuti gumid u vagy L alakban ki kell alakítani hogy a villát ne nyúzza le!

És akkor még arról nem is beszéltünk hogy hegesztgetsz és köszörülgetsz!

Ez csak az én véleményem!

Bár én is kíváncsi lennék ki mennyiért csinált magának ilyet?
Sziasztok
Valaki meg tudná nekem adni a motoremelő paramétereit, látom többen házilag gyártott emelőt használtok. A hátsó kellene!
Köszi, üdv: Dani.
Ez így van, de nem változtat azon a tényen, hogy minél nagyobb
fordulaton szinkronizálsz terhelés nélkül, annál jobban megközelíted
a terhelt nyitásszöget.
Urak, nem akarok belepofázni,

de üresben terhelés nélkül hiába pörgetem és szinkronizálok én 5000-nél, mert menet közben terhelve sokkal nagyobb fojtószelepállás tartozik ugyanezen fordulathoz.
Én örülnék neki ha minél többen sorba állnátok mert egyketőtőkkel már találkoztam mint RF-es motoros társ és egykét jó arc ismerős sose árt :)
én lehet lemegyek, de csak a felvonulásra:)
Okés, összefuthatunk, szólj majd át a ZZR fórumba, az idő haladtával egyre feledékenyebb vagyok, de felírtam magamnak :D
10.-től 13. estig.
Nekem is van egy durva vizsgám 17.-én, úgyhogy ez ne legyen indok .
14-én lesz egy durva vizsgám, attól nagyon sok minden függ, de szívesen mennék . Mikor leszel itt?
12.-én merre leszel ? Jössz Siófokra ?
Ha már Csopakon leszek összefuthatnánk...
Szia! Én voltam
A Shellről kanyarodtam ki, te meg szemből jöttél, csak a pirosnál nem értelek utol.
Mostanában nem írtam, csak olvastam a fórumot, szóval egyúttal üdv. mindenkinek.
Sziasztok!

Ki volt tegnap piros RF-el a Hősök terénél 16:15 körül?
Én épp az Andrássy útra kanyarodtam, mikor elment mellettem egy piros vagy bordó Röfi :) (az enyém szürke)

Üdv.: Balázs
majd polgardiban bar en ahogy neztem 2napra be megyek.kar h kenese elmarad az nagyon jo party
Hát lehet hogy a svábságom miatt, de én csak olyan helyre vagyok hajlandó menni, ahol a péntek+szombat kombó max 4000. ÉS így is voltam már egy csomó jó bulin, szóval nem vágyom kiadni egy belépőre ennyi pénzt. Inkább elmotorozom
Elgurulhatsz hozzám is, csak szólj előtte, mert feltöltöm olajjal a tesztert, ami az általad lent linkelt blog alapján készült.