Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg kérdezem! Kis idő lesz mert nem csak 1 kapcsolat van ott. De mindenképp meg kérdezem!
Évjárat 2002, 307sw, csak az elsőkre.
Nincs mit amúgy hivatalos SUZUKI márkaképviselet mind a kettő.
köszi szépen megkérdem majd akkor mind a kettőt
Hát szerintem FULL-GAS vagy Motorrad én csak tőlük rendeltem eddig és úgy hogy szám letiltás mind a kettő felhív hogy mi kellene és ahol olcsóbb volt onnan rendeltem de eddig max 3000 ft volt az eltérés....
Amugy ráér még vagyis műszakira kell hogy meglegyen az meg 7 hóban van!Hátsófék nélkül meg elvagyok mert azt nagyon néha használom!
az ezüstszürke
Nem akrlak el keseríteni bár pesti boltokban nem vagyok jártas de 1-2 hét szokott lenni hogy beszerezzék... Bár a tied az szerintem más téma mert nem belpiacos mint a 400-as
Hát igen van akinek összejön van akinek nem!Az ősszel eléggé elvoltam már keseredve mikor meghalt a kuplungom!Oké kap újat,szerelő szól h kész,próba erre akksiból jön ki a sav 18v töltés mondja a szerelő h fesszab +akksi na mondom a festés és hibák kijavitása előtt ez milyen jól jön erre mikor elkészült végül a festés mondja a festő srác hogy nézzem meg a tárcsám hogy óvatosan menjek vele mert nem kóser!De a röfi megéri a rááldozást és kész
Hát igen szervizben kellett volna de nem fogok 30-40ezer forintért benzint kocsikázni mert annyit kellene utánna menni ennek a dolognak hogy nem is foglalkozok vele már!Mostmár csak a gyárit fogom megvenni mindenből ami kell és akárki rakja fel majd vállalja a felrakást meg ilyenek!
hát igen!Azért egykét haveron segitett a fórum!legutóbb fesszabályzó kellet és 30 ezerrel olcsóbban volt igaz nem gyári de frankó lett!Csak mostmár egy cim kellene ahonnan tudnék rendelni gyári tárcsát hátra mert amit tudtam azt mondták h van tegnap hivom őket hogy mikor?erre azt mondják hogy nincs
Nem tudom, hogy onnan mennyi, de:

Én is olasz importon ülök. Már bent volt az országban minden papírjával, de nem volt névre írva, vagy ehhez hasonló, sztem üzembentartói papír volt, de nem vagyok biztos benne, mert a srác egy hawerjával csinálja ezt.
Nekem 116ezer volt forgalomba helyeztetni, műszakiztatni, törzskönyv, névre íratni, rendszám, matrica, stb.
nem tudom, hogy az ár változik-e országonként:S.
Évjárat is kell.
Csak első ablakhoz kell? Vagy a hátsó hoz is?
Letsgo, múltkor írtad van kedvezményed a szatunánál.
Mennyiért tudsz Pug 307-hez egy pár első ablakra való légterelőt leboltolni?

http://www.szatuna.hu/szeltere...
közben felhívtam még utána,hogy beszéltünk pumiékat,16ezerbe lesz postával a metzeler Z6 és olyan 4,5mm a minta rajta.. a másik,ami még lehetett volna a michelin pilot road,de az kopottabb volt és csak egy ezressel lett volna olcsóbb.. hát inkább kipróbálom amit tanácsoltál

és még egyszer köszi a segítséget
Vannak szépek is itt köszi. Nem is drágák, csak nemtudom mennyibe lenne nekem, ha be akarnám hozatni az országba (Szlovákia). Lehet, hogy megduplázódna az ár.
Köszi, most láttam csak, hogy írtál... még jó hogy felhívtál telefonon ...
Végülis mindent megdumáltunk, úgyhogy nincs is mit írnom .
Valaki vasárnap 4óra körül nem járt egy szürke RF-el Alsóörsnél? :D

Ha valakinek kell első guma van egy ismerősömnél Metzler remélem jól írtam 7k akar érte majd meg nézem milyen a profilja!
120/60-17
Egy Birdgedstone lesz majd mert meg jött a Michelin
De csak jövőhónapba lesz le szedve!
Csak egy tanács mivel 30K rólvan szó! Nem bizonyítható hogy te raktad fel! Fenyegesd meg a fogyasztó védelemmel. Ha nem akkor peddig tedd is meg! Én régen egy órával voltam hasonló módon nem akarta ki cserélni. Pedig elvileg titán házas volt és meg repedt pedig még csak le se volt ejtve! És nem akrta vissza venni. Hát mondom jó! Ha most nem cseréli ki akkor a fogyasztóvédelemmel jövök vissza és így is lett. Meg is kaptam az új órámat :D

Szóval ne hagyd magad neked lesz igazad!
Mennyiért vesztegetnek egy olyan dobot?
Mit jelent az, hogy dupla tanktáska? Mekkora a mérete?
Én vettem (alkalmi vétel volt, bevallom) egy PX-speed tanktáskát 6000ért. A tulaj sosem használta, így minden tartozékával megkaptam. Asszem 33X35X38as méret.
http://auto-motor.teszvesz.hu/...
Szevasztok!Tegnap elment a háztól a Bódis!Elcseréltem 1 vadi zsír új mágneses B-Star dupla tanktáskára!
R1 -esen folytatja a pályafutást!
Gondolod 900-al még többen megnézik?

Vagy csak csábít a nyomaték? Esetleg a fogyasztástöbblet? Az utóbbi vicc volt.

http://www.hasznaltauto.hu/talalatilista/motor/SC2ZW2KHPPQMT2D
HP263GFD267PUUQTH0OC7G580UI4Y70UKRA403HD0FZMI4D5EQZUHA4HJ4P76WAQ0JZAOJO
OMIJ56LZ773720G57E75IP2DOW5YJOD95R0ZAGI4P20ZGJ2U33JMDZKW2QAM4J57O8A/pag
e1
Pár lehetőség hirtelen.
Ha nem volt hozzá utasítás a beépítési mikéntről, akkor egy fogyasztóvédelmis megemlítést meg kéne próbálni.
3 hónap mindenképp belefér akármilyen garanciába ha megvan a számlád.
Hol vetted? Már csak ,hogy ne essen más is bele a hibádba.

Most vettem tolatóradart a kocsira, ott le van írva, hogy a garancia feltétele a szakszerviz általi beszerelés. Szevizben aláírták pecsételték meló végén (egy ember egy napi melója 24 pénzér), így van rá garanciám amibe elvileg nem köthetnek bele.
Sziasztok,

Egy ideje nem írtam,ez annak köszönhető,hogy dolgozok mint állat.. de legalább van pénz benzinre

Tegnap bejártuk mamkával egész Egert és környékét,Szilvásváraddal és minden ott fellelhető nevezetességgel együtt a fogyasztás nem változott,215km/ kerek 9L
Viszont elfogyott a hátsógumim

Esetleg valakinek egy felesleges 160/60 17 gumája?Vagy valami váltóméret.. már ha van váltómérete.. van váltómérete?

Red,gratulálok a motorhoz,nagyon szép és meggyőző nyomatéka is lehet

Remélem össze tudunk hozni valami közös túrát végre valamikor..
Mindenkinek balesetmentest!