Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért jó fórumozgatni mert itt leírjuk gondunkat,bajunkat és sokat is lehet tanulni más kárából
Ma újra csak kiderült, hogy lehet bármilyen motor és bármilyen közönség is...RöFi-t megnézik mindenhol. Sok motoros csak azért áll meg, mert nem tudják hová tenni. Imádom. Valakinek egy eladó 900as? :D
Sajnos nekem nem volt segitség.Vagyis volt!Egyből azt mondták hogy ez fasza lessz!Csak azt nem mondták h 3 hónapig
Egy átlátszó pattintós dobozban jött semmi sem volt hozzá!De mégegyszer ilyen szart nem veszek hiába rakná fel szakszerviz!Szerintem azt is leszarnák
Hát ez volt a 3dik hétvége hogy nem hűltem a Röfin holnap azért be indítóm meg le mosom és úgy néz ki hogy a jövő héten se megyek vele sajnos
Hát én is éppen tárcsa vásárlás előtt vagyok és sokat segítettél hogy a gyárit válasszam
Én vennék mégegy ugyanolyat, felrakatnám szervízzel, és az ősszel megreklamálnám a rosszat. Nehogymá amiatt ne lehessen megreklamálni mert én raktam fel 8 csavart!
És akkor még piacra dobhatod az egyiket jóárusítva. Nem mindegy mennyit bukik az ember.
Tárcsa mellé adtak papírt, hogy csak akkor él a gari ha szakszervíz igazolja a beépítést?
Nemtom a márkát megkértem egy boltos ismerősöm hogy segitsen rendelni!Én igazából utánna sem néztem h mennyi a gyári!De már uton van az új!
Én tegnap meg úsztam szárazon! Bár este durva vihar volt itt!
Akárki akármit mond, jó dolog a pálinka...

Csak hogy ne pangjon annyira a fórum, gondoltam írok, nálunk amúgy is esik.
http://translate.google.hu/tra...

Itt is van magyarázat a kérdésedre.
Enyém forgalmi szerint 1994,05, és GN76A kódos a 6kilós.

a 4kilós pedig forgalmi szerint 1995, de alkatrészek szerint 1993, GK78A számú volt.
Üdv!
Augusztus 19 -21. SHOX extrém hétvége Kunmadarason! Sátrazási lehetőséggel.
Nagy buli szokott lenni.
http://kunmadarasmotorsport.hu...
12-dike nekem is jó ott úgy néz ki hogy Siófokon leszek
http://feketesas.gportal.hu/

másoljátok mert a link lehet nem jó
Polgárdi mocis tali:
link

Elég jónak tűnik én erre mindenképp megyek majd!
Helló!Már elég rég voltam ez annak is köszönhető hogy semmi baja a gépemnek nameg melózom mindíg!:)

Érdeklődöm hogy július 25-tól tud e valaki a Sirok-i talin kívűl valami jó motoros találkozóról mert szeretnénk elmenni az asszonnyal valahova ottalvósra!

Azon kívül aug.13-ra szeretnék minden RF-es kolegát meghívni a mi Túránkra és családi napra!Helyszín Kajdacs!
Minél többen gyertek el az egyesület állja a kaját.Ebéd vacsora!
63kmbk.mindenkilapja.hu
Erre bizony.
Júni 12.-én Csopakon leszek, úgyhogy akkor simán átgördülök Siófokra.
Ez rajtam nem fog múlni.

Lillafüred miatt pedig akkor majd hívlak, szerintem vizsgák után befigyel egy szombat-vasárnap.
Hali
Az enyém is GK78A és 97-es! CsaK NEM DIGITES.
Részemről nyilván lehet róla szó - oda járok haza! (tudom, bek*phatom :D)

Lillafüreden még szállást is tudok intézni ha kell - az egyrészt a "hegyi paradicsomhoz" az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kiindulópont, tehát lehet onnan többnapos verziókat is tervezni, aki úgy érzi.

Nekem egyelőre május 31-ig kizárt, utána hétvége sem, utána hétvégén (jún. 12.) reménykedem egy össznépi RF-es Siófoki gurulásban a veterán talira, utána még nincs konkrét program. Illetve júli vége - aug első hete is kilőve részemről, a többi passz egyelőre.

Szóval hajrá, lehet tobzódva jelentkezni! :)

Illetve amit én még tervezek majd (amit tavaly is, de anyagiak közbeszóltak, remélem idén nem): egy osztrák kanyargás. És akkor a klub nyugatabbi felét is megmozgatnánk, ha van érdeklődés.
Erre a kohóra gondolsz?
Nagyon szép az a környék
Az izgalmas :D Mert az enyémet 2006-ba hozták be Japánból :D
Igen az alvázon van az A-s kód. És a papírokban az áll, hogy a forgalmazó Suzuki Corporation Hungary :D
Az alvázat nézed? Mert ha igen akkor az enyém is GK78A és 1998 gyártású törzskönyv szerint!