Ma újra csak kiderült, hogy lehet bármilyen motor és bármilyen közönség is...RöFi-t megnézik mindenhol. Sok motoros csak azért áll meg, mert nem tudják hová tenni. Imádom. Valakinek egy eladó 900as? :D
Én vennék mégegy ugyanolyat, felrakatnám szervízzel, és az ősszel megreklamálnám a rosszat. Nehogymá amiatt ne lehessen megreklamálni mert én raktam fel 8 csavart!
És akkor még piacra dobhatod az egyiket jóárusítva. Nem mindegy mennyit bukik az ember.
Tárcsa mellé adtak papírt, hogy csak akkor él a gari ha szakszervíz igazolja a beépítést?
Helló!Már elég rég voltam ez annak is köszönhető hogy semmi baja a gépemnek nameg melózom mindíg!:)
Érdeklődöm hogy július 25-tól tud e valaki a Sirok-i talin kívűl valami jó motoros találkozóról mert szeretnénk elmenni az asszonnyal valahova ottalvósra!
Azon kívül aug.13-ra szeretnék minden RF-es kolegát meghívni a mi Túránkra és családi napra!Helyszín Kajdacs!
Minél többen gyertek el az egyesület állja a kaját.Ebéd vacsora!
63kmbk.mindenkilapja.hu
Részemről nyilván lehet róla szó - oda járok haza! (tudom, bek*phatom :D)
Lillafüreden még szállást is tudok intézni ha kell - az egyrészt a "hegyi paradicsomhoz" az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kiindulópont, tehát lehet onnan többnapos verziókat is tervezni, aki úgy érzi.
Nekem egyelőre május 31-ig kizárt, utána hétvége sem, utána hétvégén (jún. 12.) reménykedem egy össznépi RF-es Siófoki gurulásban a veterán talira, utána még nincs konkrét program. Illetve júli vége - aug első hete is kilőve részemről, a többi passz egyelőre.
Szóval hajrá, lehet tobzódva jelentkezni! :)
Illetve amit én még tervezek majd (amit tavaly is, de anyagiak közbeszóltak, remélem idén nem): egy osztrák kanyargás. És akkor a klub nyugatabbi felét is megmozgatnánk, ha van érdeklődés.
És akkor még piacra dobhatod az egyiket jóárusítva. Nem mindegy mennyit bukik az ember.
Tárcsa mellé adtak papírt, hogy csak akkor él a gari ha szakszervíz igazolja a beépítést?
Csak hogy ne pangjon annyira a fórum, gondoltam írok, nálunk amúgy is esik.
Itt is van magyarázat a kérdésedre.
a 4kilós pedig forgalmi szerint 1995, de alkatrészek szerint 1993, GK78A számú volt.
Augusztus 19 -21. SHOX extrém hétvége Kunmadarason! Sátrazási lehetőséggel.
Nagy buli szokott lenni.
http://kunmadarasmotorsport.hu...
másoljátok mert a link lehet nem jó
link
Elég jónak tűnik én erre mindenképp megyek majd!
Érdeklődöm hogy július 25-tól tud e valaki a Sirok-i talin kívűl valami jó motoros találkozóról mert szeretnénk elmenni az asszonnyal valahova ottalvósra!
Azon kívül aug.13-ra szeretnék minden RF-es kolegát meghívni a mi Túránkra és családi napra!Helyszín Kajdacs!
Minél többen gyertek el az egyesület állja a kaját.Ebéd vacsora!
63kmbk.mindenkilapja.hu
Ez rajtam nem fog múlni.
Lillafüred miatt pedig akkor majd hívlak, szerintem vizsgák után befigyel egy szombat-vasárnap.
Az enyém is GK78A és 97-es! CsaK NEM DIGITES.
Lillafüreden még szállást is tudok intézni ha kell - az egyrészt a "hegyi paradicsomhoz" az egyik legjobb (ha nem a legjobb) kiindulópont, tehát lehet onnan többnapos verziókat is tervezni, aki úgy érzi.
Nekem egyelőre május 31-ig kizárt, utána hétvége sem, utána hétvégén (jún. 12.) reménykedem egy össznépi RF-es Siófoki gurulásban a veterán talira, utána még nincs konkrét program. Illetve júli vége - aug első hete is kilőve részemről, a többi passz egyelőre.
Szóval hajrá, lehet tobzódva jelentkezni! :)
Illetve amit én még tervezek majd (amit tavaly is, de anyagiak közbeszóltak, remélem idén nem): egy osztrák kanyargás. És akkor a klub nyugatabbi felét is megmozgatnánk, ha van érdeklődés.
Nagyon szép az a környék