Mivel a fejidom meg egyezik a 400-600-900
Utángyártottba 9600Ft
+500 ha füstszínű
+1000 piros, sárga, zöld (neon) kék lila
+ posta költség!
Azt viszont nem tudom hogy mi től lenne túra?
Ez az alap gyári plexi koppintása!
DE jobban jársz ha lefóliáztatod ha nem törött össze!
Sziasztok történt egy kis baleset a motorommal a garázsba nem volt ki vételesen letakarva és öcsém addig pakolászott még egy tekercs csiszolópapírt rá nem ejtet a plexire és így a közepén van egy csúnya folt valaki tud róla hogy 400 hoz létezik-e túra plexi? valami hasonló mint a képen
Sziasztok
Tudna nekem v.ki segíteni, hogy lehet megjavítani a km óra lehajtást a kerék-nél? Még nem szedtem szét, tegnap megállt, a spirál ok, mert kb. 3 hete van rajta, meg már azt megnéztem, nem kap hajtást a keréktől.
Üdv: Dani
czuczi! Ma 315Km-ert mentünk,csak szólok mivel nem mér az órád. Amúgy über-fa..a volt,csak kár ,hogy a többi papírkutya nem jött el,féltek egy kis felhőtől.
A doboz + tartó érdekelne engem is. Ahogy kivettem a sorokból, most Letsgo-val a gumi lett ledumálva, bár ha igényt tart a dobozra, akkor sorrend szerint persze viheti.
Mekkora a doboz egyébként? Mert ha esetleg a párommal elnéznénk valami hosszabb útra, akkor jól jönne, plusz a háttámláért is oda lenne szerintem. :)
5 után felhívod és megbeszéled vele:Sinka György 30/649-9573,vagy 20/993-3130.
Kb.1-2 órát lesznek Veszprémben,utána jönnek vissza Siófokra.
Így jó lesz?
Igen, valóban nem kell váltogatni.
2-3000 körül gyönyörűen elmászkálok vele, 3000-től meg sebességfüggetlenül
"nyúlik a karom" ha ráfordítok egy picit a gázkarra.
Csak a kanyarokért kell megküzdeni, dehát a kényelem volt az első szempont ugyebár...
futárnak történő fizetés esetén:
* csomagolási díj: 300 Ft
* szállítási díj: 805 Ft
* utánvét díja: 240 Ft
*
összesen: 1345 Ft csomagonként
Az enyém az repedt..
Utángyártottba 9600Ft
+500 ha füstszínű
+1000 piros, sárga, zöld (neon) kék lila
+ posta költség!
Azt viszont nem tudom hogy mi től lenne túra?
Ez az alap gyári plexi koppintása!
DE jobban jársz ha lefóliáztatod ha nem törött össze!
Amúgyan meg a tartó asszem nem lett volna jó.
Persze most már mind1.
Tudna nekem v.ki segíteni, hogy lehet megjavítani a km óra lehajtást a kerék-nél? Még nem szedtem szét, tegnap megállt, a spirál ok, mert kb. 3 hete van rajta, meg már azt megnéztem, nem kap hajtást a keréktől.
Üdv: Dani
Köszi a boltot!
sajnos most nincs kes rá!
Az 1 bukó + viszont elég jó, alszok rá kicsit, aztán jelentkezek.
Hiszen mentél vele egy karikát is
Amúgy 1 bukó+némi apróság
A doboz + tartó érdekelne engem is. Ahogy kivettem a sorokból, most Letsgo-val a gumi lett ledumálva, bár ha igényt tart a dobozra, akkor sorrend szerint persze viheti.
Mekkora a doboz egyébként? Mert ha esetleg a párommal elnéznénk valami hosszabb útra, akkor jól jönne, plusz a háttámláért is oda lenne szerintem. :)
Kb.1-2 órát lesznek Veszprémben,utána jönnek vissza Siófokra.
Így jó lesz?
2-3000 körül gyönyörűen elmászkálok vele, 3000-től meg sebességfüggetlenül
"nyúlik a karom" ha ráfordítok egy picit a gázkarra.
Csak a kanyarokért kell megküzdeni, dehát a kényelem volt az első szempont ugyebár...
gondolom oldal irányban nem mozoghat? Ha jól sejtem!