Első vépi megmozdulásra mentem volna anno, de az eső kitartóbb volt mint én.
Délután elnéztem oda kocsival, és láttam nyomták a többiek keményen a vizes placcon eső közben is.
Pár képre rá is kerültem akkor.
Utána meg mindíg olyankorra szervezték mikor vagy találkozó volt Polgárdiban, vagy menni kellett melózni.
Mikor tavaly lezúztam a 4kilóst akkor mondtam, hogy nem fog megártani nekem egy kis programátszervezés.
Hát igen, sajnos ezzel kezdődik minden tréning ott, pályatakarítással, meg ugye ott a villanyoszlop a kapuk, szélén a sóder...mindenre való, csak nem tréningezni, de úgy tudom a Galambosnál kiváló az aszfalt, és széles, tiszta...sajna akkor kezdtem a Sinkóékkal, mikor már az ÁMK-ban volt , maj megkukkerolom közelebbről azt a Röfit:):):):)
Beszéltük ezt a becitálos dolgot. Hát rá jöttem hátsó gumba off kockás... Úgy hogy fizunál lövök valami gumát hátra! Felint meg le fújom hogy az kész legyen ha színre lesz fújva gép :D Már alig várom...
Hát én kicsit nagy növésű vagyok 187 cm sajnos ezért nekem nehéz a motor választás ismerősnek a 600 gsx-r én még rosszabb volt ott már 120 nál hasalni kelet
Hány centi vagy, hogy nyomja a fejed a menetszél?
Én 173-mal pont elférek mögötte, bár mikor nem volt rajt plexi akkor sem éreztem megterhelőnek a dolgot.
Szombaton lesz nálunk is, Reggel hazajövök melóból, tréningre azér jó lenne elmenni mer idén eddig mindet úgy szervezték, hogy nem értem rá. Este megint mehetek csinálni nektek egy kis Halidort.
Hát engem nagyon zavar a szél főleg 100 tempónál hosszú távon mire le érek Siófokra el fárad a nyakam mert pont a fejemet veri a szél sajnos kénytelen vagyok ki adni érte ennyit de nem most fogom meg venni
Drága nagyon drága :D
Engem az a minimális szél nem zavar! Bár nem ültem olyan RF-en amint ez a tura plexi lenni. De én nem hajtom olyan etrémen hogy nekem csak az lenne jó. Szóval jó a gyári :D
Ha jó a motorod akkor nem gáz!
Bár ebben RED a szakértő...
Én 1évig úgy használtam hogy tartalékon volt aztán jó időt
Elvileg le állítás után meg szünteted a nyomást vele. Bár ezt egy elektronikus ácénál nem nagyon értem mert ha nem megy a motor nem megy az AC.
De most már én is használom sőt én úgy szoktam le állítani hogy jár a motor csap el zár és utána állítom le!
Sziasztok!
Ti szoktátok használni a benzincsap záró állását?
Bocsi az amatőr kérdésért, de nem tudom, hogy van-e jelentősége?
Én el szoktam zárni a nap végén, de volt már, hogy elfelejtettem. Még nem volt vele baj, de ha egy-két hétig nem használom mindig elzárom, csak kérdés, hogy el kell-e zárni vagy felesleges?
Hát 25k-ért csak gratulálni tudok neki akkor :D
Bár valahol igaza van mert így lesz gagyi egy motor. Ez az óóó el fér rajta! bár 25k azért hogy kicsit búbos legyen
Na de majd meg kérdezem milyen az övüké de szerintem a sima van nekik!
Létezik ilyen felhajtott végű túra plexi, na meg elvileg ilyen "bubis" plexi is. Utóbbi szerintem jobban illik az RF-re, nem töri meg a sportosságot.
Csak míg a Szatuna féle occsó, addig a bubisat (én csak ezt a márkát találtam) itthon drágán mérik eléggé. De talán Red tud neked segíteni Ebay-es megoldással.
Amúgy nekem a Szatunás van, füst színű: teljesen jó.
Délután elnéztem oda kocsival, és láttam nyomták a többiek keményen a vizes placcon eső közben is.
Pár képre rá is kerültem akkor.
Utána meg mindíg olyankorra szervezték mikor vagy találkozó volt Polgárdiban, vagy menni kellett melózni.
Mikor tavaly lezúztam a 4kilóst akkor mondtam, hogy nem fog megártani nekem egy kis programátszervezés.