Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Plexit autófényező ki tudja polírozni szinte gyárira.
Erről az első villáról pár közelebbi képet lécci.
Látom nincs tükröd! Ha érdekel akkor meg keresem hol vettem az enyémet mert én a sima RF-ét nem akartam! Kicsit olcsóbb is volt meg nekem jobban is tetszik!
Red nem tudja? Ez jó :P
Szerintem majd szét kapom! Úgy is kallodik itt 4db nagy fényű blue ledem! Ellenállás is van szerintem bele forrasztom majd aztán kampó :D
1 hónapod van az átírásra utána van a bünti! Elvileg nekem 2 hónapig nem volt át írva! Sz---takrá!
Sziasztok!
Nem volt időm írni a napokba...a kérdésekre válaszolva..180 ért vettem 96 os RV blokkos, red baron os motor volt..gyertyákat, olajat, légszűrőt cseréltem egyből, 3 év állás után rá is fért azt hiszem. Karbival még küzdöttem egy ideig de most már jó lesz azt hiszem. 3 nap állás után gondoltam szivatóval indítom, de úgy megszívta magát hogy szedhettem szét gyertyát pucolni. Nem tudom ez mennyire normális, de mint később rájöttem szivató nélkül pöccre indul és nincs semmi probléma...viszont a sok szerelgetés, meg egyéb okok miatt kicsúsztam a 15 napos átíratásból...most 20 nál járok azt hiszem...:) Van valakinek tapasztalata kb mennyibe fog ez kerülni?:) Képeket majd még teszek fel
Fiatalok! Manualokat nem lehet feltenni letölthetően akár jpg-ben az RF oldalra?
Csak a háttereket kell cserélni kékre, a visszajelzőkének maradni kell szintelennek. Beraktam a kéket a távolsági kontrolba, de nem lehetett meglátni annyira elnyelte.
Jó a dobozod a tartóval, de nincs túl hátul? Nagyon kilóg a motor összképéből. Szél akkor is cibálja ha ketten mentek vele.
Red nem tudja, mert nem emlékszik rá .
De a full ledesítéshez biztosan több kell mint 5db.

Talán 2db. irányjelző, 4db. visszajelző, és azthiszem 4db. háttér.
Miondkettő összeválogatott cucc.
Így nézett ki valamikor.
Igen, már az eredeti műszerfalad sem volt eredeti.
Azon a front panel volt RF és az RPM hátlap, az újon pedig szerintem
az RPM hátlapot cserélték csak le.
A GSX-F 600 és 750 műszerfala közt is van különbség, a 600 ha jól
tudom olyan felszereltségű mint ami az eredetid volt, a 750 meg
olyan mint az RF400-asok, csak zöld indexbúrával.
Nekem ráncos 4 kilósom volt, abba 5.
Tiéd ráncfelvarrott, Red tudja hány kell bele. Lehet nem is jó bele ez a led, de nekem se kell. Porosodjon nálad!
Szűrőt mosasd ki és olajoztasd mert elég jól kiszáradt egy év alatt.
Nem lenne kedvetek hétvégén egy kicsit motorozni?Esztergom vagy Visegrád ?
Köszi meg jött a cuccos!
Már csak a hamburgerrel lógok meg a kólával :P Siófokon tudok egy jó helyest habár szerintem az még nincs nyitva! :D

A műszerfalba 5 db izzó kell fullon?
Ami az első képen van műszerfal az gyári ilyen vagy az enyémen is!
Ja és a régi az szerintem pont fordítva volt
Hát szerintem 2ből csináltak egyet a km/h az egy GSX-F é és a külső műanyag is a többi rf de így jól néz ki egyedi és tetszik hogy 240 ig van órázva
Sziasztok!

Raktam fel képeket a profilképeim alá a régi és a jelenlegi műszerfalamról. Az a helyzet, hogy a mostaniba bele van írva, hogy RF, pedig így néz ki a GSX-F műszerfal is, csak azon a hőfokjelző helyett tankszintjelző van.
Így nem tudom milyen műszerfalam van, de az biztos, hogy nem az alap RF.

Imitrikes, engem is érdekelne a jó minőségű manual a gépről. Az email címem a nevemre kattintva megjelenik, nem szeretném még ide is leírni, mert már így is elég spam-et kapok :) (előre is köszi)

Üdv!
Köszönöm,megkaptam.
Elküldtem 3 dokumentumot.
Dob érdekelte őket?
gratula hozzá!

akkor az elhalasztott május elsejei motorozáson már frissen gurulhatsz
apropó,hol is áll ez a dolog épp?
Jelentem sikeresen levizsgázott a gép!
A cím visnait@gmail.com. Köszönöm előre is.