nekem vw a márka,tudjátok,a német precizitás és egyéb zarságok amivel hülyítik egymást a parasztok..
na hát a német precizitás eredménye jelen állás szerint;
-fék,futómű,teljes motorfelújítás,épp most kuplungozom,féltengely csuklók cseréje,lakatolás,küszöb csere,belső átkárpitozás és ez csak a teljesség igénye nélkül volt.. e mellett némi elektromos szarság és gyertyák meg egy kis hűtő és hidrotőke.. de nem akarok egy oldalt tleeírni ezzel..
És majdnem rátapintottál a lényegre, mert tényleg fehér lesz, ha sikerül szépen
lefényeznünk a VFR-t.
Valami CB1300S Bol'dor jellegű fényezést képzeltem el, mivel a tank X százaléka
számít, így nyugodt lélekkel lehetne fehér-piros.
A realitás talaján maradva: Krisznél a pont, már idén többet foglalkoztam vele
mint kellett volna, mind anyagilag és szabadidőben, ráadásul a papírmunka is
egy vagyon lesz mint kiderült. Úgyhogy marad.
No, van egy rossz hírem, meg egy jó, kezdem a rosszal: nem tudok holnap ott lenni
a talin, mert már 2 hete nincs nálam sem a forgalmi, sem a törzskönyv.
A jó hír pedig az, hogy marad a motor. Nem adom el.
n nem tudok menni holnap sem pedig már vagy 3x készülök,h megyek végre de most sem jön össze..
a kocsim darabokban a csáposon,dolgozok 6ig ráadásul ha ez nem lenne elég..
viszont a május 1 az mindenképp mehet részemről is
Sajnos ez ilyen, nekem is volt, pont ez a kézalatti balos-jobbos is. Nekem már be volt rakva, de mindenki ezt mondta (J3susnak is iyenek voltak), hogy ez megvétel után még kicsit fúrós-faragós-csiszolós (adott esetben fényezős) móka.
Na meg azért nem összehasonlítható a gyárival. De legalább árban is ehhez mérték (10e körül volt nekem darabja...). Szóval valamit valamiért.
Köszi, nem volt nagy kaland! A festék, hígító, edző 1dl 1500 Ft, a gitt /üvegszálas/ 2000 Ft, a gittelés-csiszolás saját, fényező lefújta 2000 Ft-ért. Fogok reklamálni, mert ez tényleg egy szar!
Üdv: Dani
na hát a német precizitás eredménye jelen állás szerint;
-fék,futómű,teljes motorfelújítás,épp most kuplungozom,féltengely csuklók cseréje,lakatolás,küszöb csere,belső átkárpitozás és ez csak a teljesség igénye nélkül volt.. e mellett némi elektromos szarság és gyertyák meg egy kis hűtő és hidrotőke.. de nem akarok egy oldalt tleeírni ezzel..
Szóval hajrá Germani