na ma se megyek motorózni unoka öcsémre kell vigyázni de holnap bepotólóm egy nagyob karikával Dobogo kö-Esztergom -Visegrád és Szentendre ha valakinek van kedve jönni az írjón holnap már 100% hogy megyek és jobb idő is lessz
volaci Ha nem esik akkor 12 kor indulok kb. 2re Esztergomnál vagyok Dobogokö fele megyek de ha megadod a telefon számod akkor dobok egy smst ha indulok
Visegrád... hmm... oda mennék, de a holnap nem az igazi, kicsit felpolírozom az EgyKettest.
Hagy csillogjon, ha már vele töltöm a következő pár szezont !
Hétvégék mostanában nem lesznek nekem aktuálisak meló miatt.
Jún. 4-én lesz császáron egy emlékbuli amire talán már el tudok menni. Akkor meló után elugrom ha csak 1-2 órára is.
igy van ahogy krisz mondta. auto teka 2000nel nezd meg nagyon olcso. ha nem eszi en a motult tennem bele. az enyem csak 400as de igen tuti vele. bar nem olcso.mivel a kuplung olaj furdos ne ezen sporolj. mielott valaki tamad velemeny volt csak amit irtam.ja es evente vagy 6000 kent csere. majd fogod 8e fole is forgatni csak kis ido kell mig elkap kicsit a gepszij :)
Szevasztok.
Olvastam itt jónéhány régebbi hozzászólást, de nem igazán lettem okosabb. Szóval most Castrol 10W40 4T van benne. Igy vettem a 600 ast és semmi gond vele, csak nehiszem, hogy annyira új mint a gazdája álította. Mivel nemtudtam pont ugyanolyat szerezni pótlásra ezért Castrol 10w40 Magnetic et kapott 1 decit. Az olajat nemigen eszi. 1300 km után nemvaltozott a szint (vagy nem látható mértékben). Bár nálam 7-8e fölé még nem ment a fordulatszám. Na a lényeg az, hogy ajáljatok valamit, ami jelenleg is kapható.
sziasztok!
Mivel nekem nincsenek úgy motoros spanok.
Azt szeretném fel vetni hogy nyáron lenne e kedve valakinek 3-4 napot nyaralni? Ez alatt azt értem ki néznék egykét helyet sátor sütögetünk iszunk :P Majd tovább állunk. Én valami olyasmit szeretnék hogy "körbe" menni Magyarországon.
Azért most írom mert azért elég nehéz veletek össze egyeztetni és ha lenne olyan aki el is jönne akkor azokkal össze kellene hangolni...
1 kérdés akar e valaki jönni?
2 Ha igen nyárnak melyik fele lenne jó?
3 Útvonal ötletek?
Pótolhatjuk a múlt hetet valamikor! ;)
Nekem júni 1-4 között várható egy elég fontos (záró) vizsga, úgyhogy minél közelebb vagyunk hozzá, annál kevesebb időm lesz, de most még beleférne akár egy ilyen napos túra is. A nyugatot támogatom én is, keletre többet járok. :P
visnait: ja, én kelet (Miskolc), de a hétvégén nem leszek otthon, meg nem is tudom mikor megyek majd. Meg van még pár keletebbi RF-es is, de általában itt Bp-Érd környékére koncentrálódik a klubos gurulás.
Áááá köszi meg nyugodtam :D
olyan 4,1-4,3 között van az enyém. Pontosan nem tudom mert nem digitális a tolómérőm de 4 fölött van ... Köszi szépen az infót...
Nagy kő esett le a szívemről mert az első tárcsa egy kisebb vagyon...
Hagy csillogjon, ha már vele töltöm a következő pár szezont !
Jún. 4-én lesz császáron egy emlékbuli amire talán már el tudok menni. Akkor meló után elugrom ha csak 1-2 órára is.
hova mennénk?
De csak akkor, ha nem esik. Tanulnom is kell, tehát... csak jó időben.
A múlt hétvégét ha átraknánk most szombatra, akkor kiket érdekelne? :)
Hát ez nehéz téma,mert mindenkinek más az etalon..
Én pl. repsol 10W40 sinteticot használok,nekem ez vált be maximálisan
de van aki castrolt van aki q8-at használ van aki mást..
a lényeg,hogy 10W40 legyen a többi meg pénz kérdése..
Olvastam itt jónéhány régebbi hozzászólást, de nem igazán lettem okosabb. Szóval most Castrol 10W40 4T van benne. Igy vettem a 600 ast és semmi gond vele, csak nehiszem, hogy annyira új mint a gazdája álította. Mivel nemtudtam pont ugyanolyat szerezni pótlásra ezért Castrol 10w40 Magnetic et kapott 1 decit. Az olajat nemigen eszi. 1300 km után nemvaltozott a szint (vagy nem látható mértékben). Bár nálam 7-8e fölé még nem ment a fordulatszám. Na a lényeg az, hogy ajáljatok valamit, ami jelenleg is kapható.
Mivel nekem nincsenek úgy motoros spanok.
Azt szeretném fel vetni hogy nyáron lenne e kedve valakinek 3-4 napot nyaralni? Ez alatt azt értem ki néznék egykét helyet sátor sütögetünk iszunk :P Majd tovább állunk. Én valami olyasmit szeretnék hogy "körbe" menni Magyarországon.
Azért most írom mert azért elég nehéz veletek össze egyeztetni és ha lenne olyan aki el is jönne akkor azokkal össze kellene hangolni...
1 kérdés akar e valaki jönni?
2 Ha igen nyárnak melyik fele lenne jó?
3 Útvonal ötletek?
Nekem júni 1-4 között várható egy elég fontos (záró) vizsga, úgyhogy minél közelebb vagyunk hozzá, annál kevesebb időm lesz, de most még beleférne akár egy ilyen napos túra is. A nyugatot támogatom én is, keletre többet járok. :P
visnait: ja, én kelet (Miskolc), de a hétvégén nem leszek otthon, meg nem is tudom mikor megyek majd. Meg van még pár keletebbi RF-es is, de általában itt Bp-Érd környékére koncentrálódik a klubos gurulás.
olyan 4,1-4,3 között van az enyém. Pontosan nem tudom mert nem digitális a tolómérőm de 4 fölött van ... Köszi szépen az infót...
Nagy kő esett le a szívemről mert az első tárcsa egy kisebb vagyon...