Porvédő a telószárnál dolgozik, ha ott nem sérült akkor nem kell kicserélned. Viszont azt nézd meg van_e a telószárakban olaj!
Gumik nem véletlen kopnak hullámosra.
Telószárak felső villahídon nagyon túllógnak ami furcsa, mert nem látni, hogy be lenne ennyire engedve az eleje. Mintha sokkal hosszabb lenne a gyárinál.
Manualban megtalálod mennyi olajnak kellene bent lenni a szárakban, hogyan tudod megoldani.
Na mi van?! Még mindenki alszik? Csak nem berúgtatok tegnap?
Vicceltem, senki ne sértődjön meg.
Nálunk folyamatosan esik reggel óta , de így legalább könnyebb a tanulásra figyelnem, nem jár folyton azon az eszem, hogy "csak egy kis karikát kéne kerülni, csak, hogy épp megmozduljanak a szelepek, dugattyúk..." Szép napot RöFitulajok!
Én odafelé meg úsztam de visszafelé még jégesőből is kaptam! az ablak törlő se bírta XD Meg nagyon szar volt az út minősége! De a hely tetszett meg volt egy kis kihívás! :D
Ma én is mentem egy kisebb karikát 170km el mentem az üvegtigris büféhez meg keresni Sanyit és onnan át mentem Dobogó köre és már jöttem lefele és ahol el lehet menni Esztergomnak ott jött velem szembe egy Röfi ki volt az?piros volt de a kopoltyúja szürke volt ha jól láttam
110Km Bakony szakadó eső :P Volt minden jégeső. Mocim úgy néz ki mint ha rallyn mentem volna vele!
Király volt! Ha valakit érdekel majd töltök fel képeket szép volt!
Azért lett így, egy kicsit hátrébb rakva, hogy ha ül egy nagyobb ember hátul, akkor Ő is kényelmesen elférjen.
Vagy tudok vinni két lányt is egyszerre :)
Még eddig nem volt vele bajom, szelesebb időben sem vette észre, mert eddig is eléggé rángatta a szél a motort a burkolat miatt.
oké...azt láttam én is h vmit már ügyeskedhetek vele mert egy két csavarfej meg van kókányolva...illetve első gumi felülete kicsit hullámos ami teló hibára utal elvileg...szóval egy felújítást nem úszok meg azt hiszem
A teló szár vége kilóg egy csomót? Mért meg ültették vagy mi ?
és mivel digites a géped nem ilyennek kellene lennie! A telónak majd rakok fel képet mert az enyém is digites! És full nem ilyen! De teló az szerintem nincs a helyén vagy 600-asé és az hosszabb lenne! Nem tudom! De nem akarok okoskodni majd a hozzá jobban értő kollégák meg szak értik :D
Egykét rui dolog van rajta! De kívülről patentnak tűnik! 60e az kicsit sok de ez raltív... 180kért szinte ingyen volt! Nem kell hülyére forgatni mindig meg normális olaj kell neki és nincs vele gond!
Én ezt vettem.
A bolt: 1091 Budapest, Üllői út 83.
nekem 3cmre volt a luk távolság azt azért mérd meg...
Viszont ha ezt a tükröt veszed kis átalakítás kell neki!
Én 6os imbuszos csavar fejét levágtam és meg húztam tő csavarosra! Így tudtam fel tenni hogy stabil legyen!
Kösz, az jó lenne ha megúsznám a büntetést, úgyis csak jövőhéten lesz pénzem rá..A tükörnek örülnék, jelenleg az a legnagyobb hiányosság. Tegnap meghajtottam kicsit, szerintem a blokkja is rendben van, óra szerint van benne 60e, de nem csörög csattog...8ezertől meg egész jól megindul..:) Azt hiszem elég jól vettem ennyiért...kb 5 motorral mellette volt egy ugyan ilyen RF de teljesen romhalmaz állapotba...és azt már eladták szintén 180 ért...szercsém volt..:) Első villáról holnapra lövök képeket...mit látsz rajta?
Te jó ég ha ez ilyen állapotban 180e mennyit adnának az enyémért 90e?
Kívülről rendben van! :D A motorja az gondolom még kérdéses...
Vigyázatok egymásra és széles utat nektek
Gumik nem véletlen kopnak hullámosra.
Telószárak felső villahídon nagyon túllógnak ami furcsa, mert nem látni, hogy be lenne ennyire engedve az eleje. Mintha sokkal hosszabb lenne a gyárinál.
Manualban megtalálod mennyi olajnak kellene bent lenni a szárakban, hogyan tudod megoldani.
Vicceltem, senki ne sértődjön meg.
Nálunk folyamatosan esik reggel óta , de így legalább könnyebb a tanulásra figyelnem, nem jár folyton azon az eszem, hogy "csak egy kis karikát kéne kerülni, csak, hogy épp megmozduljanak a szelepek, dugattyúk..." Szép napot RöFitulajok!
Bocsi a linkekért!
Írtam választ is!
Már fel raktam a képeket is!
Király volt! Ha valakit érdekel majd töltök fel képeket szép volt!
Imitrikes: köszi a leírást, most töltögetem
a felvetésedhez nem tudok hozzászólni, mert az rf oldalon még nem jártam
Vagy tudok vinni két lányt is egyszerre :)
Még eddig nem volt vele bajom, szelesebb időben sem vette észre, mert eddig is eléggé rángatta a szél a motort a burkolat miatt.
és mivel digites a géped nem ilyennek kellene lennie! A telónak majd rakok fel képet mert az enyém is digites! És full nem ilyen! De teló az szerintem nincs a helyén vagy 600-asé és az hosszabb lenne! Nem tudom! De nem akarok okoskodni majd a hozzá jobban értő kollégák meg szak értik :D
tükör
Én ezt vettem.
A bolt: 1091 Budapest, Üllői út 83.
nekem 3cmre volt a luk távolság azt azért mérd meg...
Viszont ha ezt a tükröt veszed kis átalakítás kell neki!
Én 6os imbuszos csavar fejét levágtam és meg húztam tő csavarosra! Így tudtam fel tenni hogy stabil legyen!
Köszi előre is
Szép napot nektek!
Kívülről rendben van! :D A motorja az gondolom még kérdéses...
Vigyázatok egymásra és széles utat nektek