Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mindegy majd holnap beszélek a szerelő sráccal!
Szopó van!
Nos barátaim úgy vélem nem én basztam el :S :(
Karbi rendbe van. Szikra van!
Moci füstöl juhéééé!
Gyanítom azért nem megy a gép mert a szelepekkel lesz a hézag... És szívásnál a kipufogó szelepnél el ereszti az anyagot...

Szelpnek a hézagot hogy tudnám belőni?
Ez legyen a motorozás kapcsán a legnagyobb gondotok! Hát akkor vigasztald! Aztán együtt szereljetek
Semmi baj. Csak apróságok és egy kis karc. A barátnőmnek csak a kis lelke sérült meg, hogy a 49 kilójával nemtud megtartani egy 200+ kilós mocit :-)
Részvétem! De csaknem lett nagy baja! Mármint a barátnődnek a motort azt lehet szerelgetni! Habár az se valami jó....
Ma elvittem a barátnőmet kicsit motorozni. Főleg tanulni. 15 perc ballra kanzarodás után (1 es alapgáz) szóltam neki, hog ymost párat jobbra és mehetünk haza, mert már túlhevült a motor, én meg még jobban. Már majdnem megcsinált 1et, mikor első fék és buki. Első fékpálca felhajtott, idomok kicsit karcsosak lettek, jobb tükör tőből kisyakadt és a túlfolyón ümlött a benzín. Szegénykém olyan stresszben volt, hogy hagyta egydül csináljam meg itthon az egészet :D Majd teszek fel képeket :D
Reménykedek! Meg addigra lesz fizu benzinre is :D
Holnap meg nézem mi a rák van vele! MEg beszélek a sráccal aki tavaly csinálta hogy egy gyors beállítást elvégezheten a gépen!

Ha meg össze jön az új melóm akkor jövőre meg lepem magamat egy fiatal kis csecse kevés km-s motorral!
Oké, 8. jónak tűnik.
A fogyasztás miatt ne aggódj...
Köszönet!

Red: akkor reméljük a Siófokos happening meg 8-ára esik, és lesz egy jó kis motoros hétvégéd!

Letsgo: hajrá, meg mindenki, akinek még össze kell állnia a gépnek!

Én most csak élvezem a Martin hangját , na meg ma estére lesz egy fogyasztás adatom is.
1 héttel később talán csatasorba tudom állítani én is a motorot! Elöbb nem mert válság van szerölőhöz! Habár magamat ismerve egész héten tuningolni fogom, hogy szóra bírjam!
Május 7. nekem nem jó. V-Strom klub túraversenyen leszek.
Sziasztok
Idén nem Május 1 lesz az időpont a veteránmotorkiállításra Asszem egy héttel később
Kedden vagy szerdán megírom pontosan.
Emberek: május 1-ről vélemény?

Már volt itt is róla szó, de akkor most egész pontosan leírom: tavaly május 1. alkalmából elmentünk Lacibához (61laci) Siófokra, ahol mellesleg volt egy jó kis motoros találkozó / felvonulás / régiségvásár is. Nagyon jó volt, azt hiszem a többiek is hasonlóan vélekednek róla.

Idén ez sajnos anyák napjával esik egybe, ami neccesebbé teszi a dolgot, meg például részemről pénteken ballag tesóm, így az ország túlsó csücskén leszek (Miskolc). Ami még sajnos: most úgy látszik a mindenféle időjárás előrejelző portálok szerint, hogy esős idő lesz. :(

A kérdés tehát: kiket érdekelne a dolog a fentiek fényében? Vagy ha jobb az úgy sok embernek, akár áttehetnénk 1 héttel későbbre a jó idő és az anyák napjával való ütközés miatt.

Ha meg már van valami konkrétum, esetleg meginterjúvolhatjuk Lacibát, hogy mennyire akar egy kis terhet a nyakába.
Na ha gondolod van jobbos tükröm gyári :)
Imi, azt nem tudod véletlen, hogy az idomcsavarok közül azt az önmetszős
műanyagcsavar fajtát honnét lehetne beszerezni ?

Csavar boltokban találtam szabványosat, de azokat majdnem mind
szabdalnom kellene, gondoltam hátha tudsz valami okosat... ?

Ebay-t végig kutattam, csak csili-vili-csicsa M5 csavarok vannak,
1-2 eladónál találtam 5db.-os kiszerelésben hasonlót, de egyik se
írt méretet, így nem merem bevállalni.
6k-ért van 98 darabos csavarszett RF600-hoz, az meg kicsit drága.
Főleg, hogy a műanyag alátétes csavarjaim már mind A4-esek.
Jobb oldali tükröm nekem is megadta magát pénteken. Lafog a feje kitüremkedett a gömbön levő gumi. Aszem valamikor megpróbálom kifűteni belőle a tükörlapot és meghúzom a csavart.
Egész hétvégén műanyagoztam .

Tök jól sikerültek az idomok, úgyhogy ezen felbuzdulva a saját idomjaim
is rendbe fogom tenni... visszavarrom a törött rögzítő füleket, rendelek
egy marék idom csavart és megint minden a helyén lesz .
Ha B.Fűzfő és harmat u. 2 akkor igen :D
Ami késik nem múlik. Éhes leszek máskor is.
Címed maradt a régi?
Nevet utaljam ? :D
Meg még többet is... Csak nem tudom mikor tudnálak meg hívni mert a moci az off :(

Megy 1től-3ig mindegyik a 4. meg félgőzzel már új pipát is tettem rá...
Csak fizu után lesz pénzem szerölőhöz vinni! már mindet gagyába ráztam Eredeti beállítással van csak annyi változott h új a gyertya :(
Egy hamburgeret kólával megérne neked?
Még nem rendeltem egyikest se!
Most számolgatom, a fórumon most már minden piros Rfben kell legyen valami a kék motoromból!
Ha esetleg még valakinél a polcon porosodik az alkatrész, építse be és góó!
Ha valakiében még sincs, legyen elégedett vásárlóm amíg van pár alkatrészem. Ha elfogy akkor már késő lesz!

Letsgo légszűrőt rendeltél? Levélben el tudom küldeni ha még előtte vagy a kék ledekkel.
Még nem. Valahogy ez most kimaradt. Se duda, se felnicsík, se markolatfűtés. Borzasztó!