Viszont szomorú vagyok a bal első telóm megsínylette hogy szerelőhöz vittem sajna ereszt!Valszeg a szár meg lett ütve! Ha láttátok volna mit elkövettek hogy szét tudják szedni!Jézusom rossz volt nézni!
RF 600 szinkódlista van. Enyémen már nem az volt aminek lenni kellett volna.
Kép alapján ugyan az a két motor színe, de a sárvédőm lista szerint piroshoz tartozott.
Hűtövíz sapkát nem piszkáltátok? Ha levegős marad a rendszer akkor csinál olyat, hogy futkos a mutató föl-le. Ha fixen megáll középen az nem rossz.
Tudom a tiéden más az óra, de az értékek ott is hasonló pozícióban vannak.
Na ja, tényleg az a biztos amit saját maga csinál az ember...
Ok, az ábrákat felrakom, csak azok otthon vannak... legkésőbb holnap meglesz.
Viszont ami érdekes, mondjuk nem tudom lehet-e összefüggés,
de az új gyertyákkal a hófok szabályzó mintha életre kelt volna.
Idáig amikor meleg volt a motor, akkor is csak az alsó pöcök fölé ment egy mutatónyival, most meg szépen feljön, majdnem közép állásba...
Szia Imitrikes
Véletlenül nem tudod a szín kódját a kék színű RF- nek?
Mert ma mennék festéket kevertetni, viszek idomot is, de úgy biztosabb lenne! Köszi!
Örülök, hogy megoldódtak a problémáid!
Azért az inítási jótanácsokat tarsd be! Az ábrákat meg kérjük az RF klub.hu -ra! Balesetmentes kilómétereket, (rengeteget)!
Üdv: Dani
Kirááály!
A gyertyák voltak a ludasak, csere után mint a kis angyal úgy beindult!
- új gyertyák blablabla... persze, olyan újak voltak mint a fülem
Köszi a tippet mindenkinek, még egyszer!
Remélem továbbra is szuperál ééés boldog gazdája lehetek egy jó darabig
Tényleg, ha valakinek kell ehhez a 4 kilóshoz szerelési ábrák van egy pár (szinte minden részéhez), bár gondolom nem mutatnék vele újat, csak gondoltam viszonzás képen, hátha kell valakinek...
Nem annyira biztos, hogy ott leszek jövőhéten.
Még mindig nincsenek nálam a papírok (leadtam az összes okmányt),
ha addigra kézhez kapom őket, akkor már csak a motor meglétén múlik.
Ha onnan hoztad akkor azok bohócok !
Onnan van az enyém is! Az a gép 2009óta ott volt!
Hazudnak mint a víz folyás!
Nekem is ez volt a baj el volt csavargatva minden!
Új gyertya, olaj, új aksit vettembel és akkor még nem mertem neki állni így szerelő ismerős belőtte és azóta jó volt! Most kicsit tüsszög nem tudom még pontosan miért! Talán a hétvégén kiderül!
Az adatlapot, igazából egy dolog miatt nem töltöttem ki rendesen: Kezdtem elveszíteni a türelmemet a gép iránt, már gondolkoztam olyanon is hogy visszaviszem és beszámíttatom másba... szóval úgy volt, nem marad meg sokáig.
Aztán megcsillant a remény, hála nektek
Remélem jó lesz és nem fog sz***kodni, mert akkor megy a levesbe, én motorozni szeretnék és nem szerelgetni, illetve az is benne van, hogy jelen körülmények közt megbízhatatlan...
Egy szó mint száz a remény hal meg utoljára, remélem RF-es képeket tölthetek majd fel az adatlapra
Ha jól sejtem ezt én linkeltem be annó!Biturbónál volt Csepelen 670ért ha jól emlékszem!Pedig hogy dícsérte nekem az a kopasz ipse!
Ez ilyen fasza ez úgy indul ez úgy megy!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Már herótom volt tőle!
Ugyan úgy mint 2000 után a K1; K2;... 2010-től L0; L1; jövőre L2
http://translate.google.hu/tra...